-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

walla öle ıvır zıvır :))) kıyafet falan öyle günlük giymeye bi kaç parca mutfak seyi bardak saklama kabı falan kaydirigubbakcemile3
Hayırlı olsun canım
Canım hayırlı olsun.

em değil ay belli hehe eylül

em gözün aydın cnm.
lepicim zaman belli olunca tarih almak kolay
keşke benimde belli olsa
kızlar yardım istiyrm sizden
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-n...de-giyebilecegim-elbise-ariyorum-yardimm.html
Bebem bakicam hemen.

kızzlar bu havlu kenarı sizce nasıl ben yaptım
bakicam şimdik nasılmış.
http://i1003.hizliresim.com/2010/3/20/80.jpg

Ada'm iyidir kuş yarın aşkitomla (artık aşkitoya terfi etti gene) ev temizlemeye gideceğiz. Sende gidecektin galiba yarın aman tenhalarda gezmeyelim

Senin fizik müsait sonbaharcım. Bu tarz bişeyler dirsek üstü çizmelerle süper görünür sende.
Ada deme kız net bozuk olunca nasılda kıymetli görünür insanın gözüne.
Akudunu havlu oyaları çok güzel ellerine sağlık.
Derya naber?j

kızlarr selamlar herkese
nasılsınız bakalım
bikaç sayfa okudum geçmişi
ilk olarak birisi nikah tarihi almıştı hayırlı olsun inşallah mutlulukla ulaşırsınız o günlere
birileri hastaydı geçmiş olsun çok çok
birileri yeni şeyler almıştı güle güle mutlu günlerde kullansınlar
hmm başka başka hah havlu kenarları vardı çok güzellerdi ellerine sağlık arkadaşım

başka da yok unuttum valla kusura kalmayın

kızlar bi de ben bişey sorcam yaa yardım eder misiniz bana
benim yolumun üstünde bi dükkan camında sarev nevresim takımları 40lira diyor
vitrinde görünen modeller de hoşuma gitti ama ben fiyatları falan hiç bilmediğimden cesaret edemedim kazıklanmayım diye
alsam mı acep ne dersiniz

herkeseee merhabaa :)
bikaç sayfa geçmiş okudum hastalara geçmiş olsun diyorum
eklenen havlu kenarları güzelmiş ellerinize sağlık
birisinin nikah tarihi belli olmuştu hayırlı olsun inşallah mutlu mesut o günlere ulaşmak nasip olsun
başka da unuttum ne vardı ne yoktu :)

kızlar ben size bişi sorcam
yol üstünde bi dükkanın camında yazı vardı sarev nevresim takımları 40 lira diye
ben hiç bilmem fiyatları ama vitrinde görünenlerin desenleri hoşuma gitti
fiyatları nasıl sizce alsam mı acep gidip

Gülüm ikincisi kotlada giyilir diğerlerin etekleri biraz daha uzun olabilir dikitireceksen diz altı falan. Dur bebişim biraz seçenek daha bakınayım.

Bu renk çok kötü durmuş ama füme mi ne diyorlarya o renk yakışır bu modele.

Beyazla siyahlar model olarak hoş renk olarakta.

Aliyevlerde güzel giyiniyor.

iyi geceler kıslar nasılsınız iyi kaynatmışınız maşallah geçmişi okuyamadım yine
yarın mobilyalar geliyo nasıl durucağını çok merak ediyorumya pazar günü görebilicem tabiki o ayrı bi konu

Emmmmm bilimicemmm:) Aman ne işin olur eltinle be sen kendi işine bakarsın gereksiz konular için muhatap olmazsın bile. Ama iyi bişeydir kız belki elti. Biz topikcek önyargılı olduğumuz için:):)
Sarev nevsimi soran biri vardı gülüm şuan o pcnin başından kalkıp koşarak gidiyosun o dükkana adam kapatmıştır sanırsam evini buluyosun gerekirse terör estiriyosun mağzaya dön diye ve bi kaç tane ediniyosun o nevresimelrden:) Neyse bu saatte uğraşma yarın kap gel ama :roflol::roflol::roflol:

Essssra hoşgeldin canım. Yarın bi çoğumuz için büyük gün yaw. Bende temizliğe gideceğim evceğzime:)

Sonbaharcım Aliyevin kızının hırkalı varya bak ona bayıldım ben. Ne güzel kombini etmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…