- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #14.841
Şuanda pınar cokkk streslidir yuvasına kavuşmanın heyecanı ailesinden ayrılmanın hüznü herşey yollunda gider inşallah son bekar günlerini sayıyo canım ya..
emmm sevgili elticiğiyle kaynaşıyodur şu dakikalarda:)
ada BEDİ sine geçenlerde kpekleriyle yaşamış oldukları anıyı tekrar hatırlatıyodur :jeyyar::roflol:
lepimm ev arıyodu en son bugunde ev bakınıyodur.
çilek şuandada sıkılıyodur..kız nedesn sen ya gelip gitmiyonn artık
nisanımda haftasonun tadını çıkarıyodur.
biricikte çeyiz alıyodur gene nevresim falan::)
sakardeniz çok teşekkürler
karaböcüq sanırım öyle, ufacık bişey bile öyle etkilediki bugün beni
off kızlar tasvir edemem size , çok garip bi durumdayım
iste geldim burdayimmmmmmmm
cumartesi aksami eve geldim bir guzel girdim siteye yaptim alintilarimi yazdim size guzel guzel cevaplarimi sonra gonder dedim......sonuc hoopppp butun yazdiklarim havaya uctu,nasil sinir olmustum size anlatamam,gece yatana kadar ara ara denedim k.k. ya girmeyi ama yok nafile bir cabaydi o an benimkisi,pazar gunu icinse biliyorsunuz pek giremiyorum bugun de aynen oyle oldu ve butun gun giremedim,sebebimi anlarsiniz diye tahmin ediyorum tabi.Yine bir suru isimizi hallettik.
cumartesi geceden babiskoya arabanin bize lazim oldugunu beyan etmistim
velhasil pazar gunu butun gun sagolsun babacim arabayi bize birakti da biz de o kadar isi cok zaman kaybetmeden halledebildik.
sabah kalktim,askima uyandigima ve gelmesi icin onu bekledigime dair mesajimi da yazdiktan sonra hazirlanmaya basladim,bir gariptim tuhaf bir sekilde ekstra bir suslenme ihtiyaci hissediyordu ruhum,ben de onun bu istegine karsilik verip,civil civil giyindim suslendim,sanki evin temizligi,eksik kalan ivir zivirlari halletmeye degil de keyif yapilacak bir pazar gunune hazirlandim.
sevgilimle bulustuk,dogru gittik mobilyalari aldigimiz yere kesin tarih belirlendi bu sali esyalar eve geliyor yani,oradan ciktik baza almaya,bir cok yerden fiyat arastirmasi yaptiktan sonra kilim mobilya'dan da deri bir baza begendik ve aldik,o da sali gunu gelecek,
sonraki rotamiz bauhaus'tu,gittik kirilan dusakabin camimizi aldik,mutfagim icin dusundugum zebra modeli tulden vazgectim ve briz tul siparisi verdik,
evimize donup aldigimiz briz cubuklarini mutfak camina taktik,kalan ivir zivirlari yaptik.....
dedim artik biraz gezeriz belki ama nerde bizim Bedi bey her pazar oldugu gibi bugunde televizyon arastirmasina devam dedi ve bu seferki rotamizin istanbul bilisim oldugu anlasildi,gittik oraya da beyimizin istedigi model olmadigi icin yine elimiz bos ciktik,saatin 22:00 oldugunu alisveris merkezinde ki anonsla farkedince dedim sagol bay hucre bugunde boyle gecti.....dedim hadi seni eve birakayim bosuna avcilar'a gelme benle,pasami evine biraktim ben de eve dondum....
Derseniz ki Ada kiz biz simdi bugunden bir sey anlamadik
Ben de derim ki eee kizlar ben birsey anlamadim ki size nasil anlatayim.....
Dip not : Sizi ozlemisim ben yaaaaa opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?