-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ayy ayy adaamm günler sayıyo kıyamam sana :)))
geçen sene 22 martta da bizim aileler tanışmıştı :))))

al işte
kutlama yapmak için bir bahane daha sana
ama yok bu sefer yapma telaşın var bir sürü,ev,temizlik vs.... başka bir zamana sen yine kocişe süpriz yapmaya bir bahane daha bulursun di mi kızzz

al işte
kutlama yapmak için bir bahane daha sana
ama yok bu sefer yapma telaşın var bir sürü,ev,temizlik vs.... başka bir zamana sen yine kocişe süpriz yapmaya bir bahane daha bulursun di mi kızzz

aynen öyle canmm
5 nisanı kutlarız isteme günümüzdü
9 nisanı kutlarız sözümüz oldu
12 nisanı kutlarız nişanımız oldu
14 nisanı kutlarız doğum günüm
24 nisanı kutlarz adaa evleniyoo die :)))))

ada ben geldim provadan kız. boyunu aldılar. birazda kuyruk bıraktırdım arkada öle istiodum zaten

mlove hayırlı olsun canım. insan ne kadar rahatlıyor belirsizliklerden kurtulunca

offf kızlar prova bitti kayınvalidem gitti ben de çarşıda dolanayım dedim dolanmaz olaydım para harcadım geldim benneyaptımki

benimkine tek ceket aldım istiodu kıyamam inşallah beğenir. onu bu aralar çok yıprattım çok üzdüm
kendime de badiler falan aldım 5 lira 7 lira
bi babet aldım.bi de kumaş bi masa örtüsü aldım herkes alıodu dedim bunda bi iş var ben de alayım

sana kocaman kocaman tesüflerimi iletiyorum bayan hücre :1shok:
:roflol::roflol::roflol:

Şuanda pınar cokkk streslidir yuvasına kavuşmanın heyecanı ailesinden ayrılmanın hüznü herşey yollunda gider inşallah son bekar günlerini sayıyo canım ya..
emmm sevgili elticiğiyle kaynaşıyodur şu dakikalarda:)
ada BEDı sine geçenlerde kpekleriyle yaşamış oldukları anıyı tekrar hatırlatıyodur :jeyyar::roflol:
lepimm ev arıyodu en son bugunde ev bakınıyodur.
çilek şuandada sıkılıyodur..kız nedesn sen ya gelip gitmiyonn artık
nisanımda haftasonun tadını çıkarıyodur.
biricikte çeyiz alıyodur gene nevresim falan::)

hayırlı olsun cnmm bol şanslrr
Dikkatinizi aşağıda ki çizelgeye çekmek isterimmmmm aklinialirimsmile

ada canımm az kaldı yaa bende sizle heycan yapıom :)

bilemedin kız eltim daha gelmedi bekliyoruz heyecanla :roflol:

emm tatlım aldıklarını göremicez mii yaniii
güle güle kullanın kocişinle
bu elti size nie gelio ben anlamazzz kafamçokkarıştı

ya fotoğraf makinem yok canım benimki almış götürmüş. bugün işe gitti çok aradım onu

Son düzenleme:
[/url][/IMG]
bunu almıştım daha önce şimdi erkek olanı aldım takım yaptımm

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

Son düzenleme:
[/url][/IMG]
kek kalıbım

[/url][/IMG]

buna da çerez mi koyarım yoksa misafir gelince şeker mi koyarım her bi bölmesine bilemiom aldım işte

allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın kız kaydirigubbakcemile3
aman gece okumadıydım bugun de alamadım yarın bakıyım da açıksa hemen alıyım 5-10 tane kaydirigubbakcemile3
size de veririm :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…