- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #14.821
ayy ayy adaamm günler sayıyo kıyamam sana :)))
geçen sene 22 martta da bizim aileler tanışmıştı :))))
al işte
kutlama yapmak için bir bahane daha sana
ama yok bu sefer yapma telaşın var bir sürü,ev,temizlik vs.... başka bir zamana sen yine kocişe süpriz yapmaya bir bahane daha bulursun di mi kızzz
Dilekkkk cuma günü nereye gidiyorsun kuzum yoksa yanlış mı anladım,kıbrıs a mı gidiyorsunnn
sana kocaman kocaman tesüflerimi iletiyorum bayan hücre :1shok:şimdi sayacağım yine yanlışlıkla aklıma gelmeyenler kızacak offf yaa
çilek
eregli
nisannnn
biricik
hilalllll
emmmm
Dilekkk
sonbahar zeyneppp
casperrrr
gracefulll
pınarpiinnn
gulsunnnn
2 gizemlerrrr
meltememre
karabocug
mglove
fe.oz
esraaaa
emma denizzz
cute
speeeddy
organikşeker
hatigeeeee
nerelerdesiniz yahuuuuu
aklıma gelmeyen oldu mu ki ???
:roflol::roflol::roflol:offf kızlar prova bitti kayınvalidem gitti ben de çarşıda dolanayım dedim dolanmaz olaydım para harcadım geldim benneyaptımki
benimkine tek ceket aldım istiodu kıyamam inşallah beğenir. onu bu aralar çok yıprattım çok üzdüm
kendime de badiler falan aldım 5 lira 7 lira
bi babet aldım.bi de kumaş bi masa örtüsü aldım herkes alıodu dedim bunda bi iş var ben de alayım
sevgili KK üyeleri sizlere mutlu bir haberim var.
belirsizlik belirsizlik deyip duruyordum aranıza katıldığımdan beri çok şükür belirsizlik sona erdi. iş başvurum kabul edildi. bartından taşınıyorum gidiyorum buralardan evimi tutacağım çeyizimi kendim alacağım. BİTTİ belirsizlikler.
Bana şans dileyin
Dikkatinizi aşağıda ki çizelgeye çekmek isterimmmmm aklinialirimsmile
offf kızlar prova bitti kayınvalidem gitti ben de çarşıda dolanayım dedim dolanmaz olaydım para harcadım geldim benneyaptımki
benimkine tek ceket aldım istiodu kıyamam inşallah beğenir. onu bu aralar çok yıprattım çok üzdüm
kendime de badiler falan aldım 5 lira 7 lira
bi babet aldım.bi de kumaş bi masa örtüsü aldım herkes alıodu dedim bunda bi iş var ben de alayım
bilemedin kız eltim daha gelmedi bekliyoruz heyecanla :roflol:
çok tatlılar canım güle güle kullan
Sarev nevsimi soran biri vardı gülüm şuan o pcnin başından kalkıp koşarak gidiyosun o dükkana adam kapatmıştır sanırsam evini buluyosun gerekirse terör estiriyosun mağzaya dön diye ve bi kaç tane ediniyosun o nevresimelrden:) Neyse bu saatte uğraşma yarın kap gel ama :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?