-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

günaydınnnnnn
ereğlimmmm opuyorumnanaktan,amannn tv. konusunda ben karışmıyorum artık ona
lepi nerelerdesin bir gelişmleri yaz lütfen meraktayız
gulsunnnn benzeyecek değil mi gerçekten,kız gerşi şimdiden mis gibi temizlik kokusu sinince dedim ayyy burası işte benim evim :)))

adacım eşya girince çok farklı oluyor... her yeni gelen birşey biraz daha heyecan katıyor... insan özlemeye başlıyor evini:))

adacım sanada günaydın kuzum.. eşyalar salı günü geliyo demek.. ay ne heyecann ve farklı bi duyguu :))

dün bizde çıktık öle avize bakmaya.. sadece salona alabildikk istediğimi buldum Şişhane de :)) diğer odalarada belirledik ama seçemedikk haftaya kaldı :))

kocamn günaydınlarrrrr :)
Adaer hayrlı olsun esyalr :) yeni cicişler alan herkese hayrlı olsun mutlu mutlu günlerde kullanılsın inşallh :)
Kızlar evlerinizn boyasını ne düşünüyorsunz bakalım :)

selam dostlarrr.

hoşgeldin canım olumunekankayizsmile

kocamn günaydınlarrrrr :)
Adaer hayrlı olsun esyalr :) yeni cicişler alan herkese hayrlı olsun mutlu mutlu günlerde kullanılsın inşallh :)
Kızlar evlerinizn boyasını ne düşünüyorsunz bakalım :)

günaydın canım hoşgeldin :)) amin inş.. ev boyası rengine gelince giriş ve salon kum beji, yatak odası koyu bi renk ki çok severim koyu renkleri vişne çürüğü gibi bişi.. şuan kendi odamda öyle, küçük bi odamız var orasıda koyu bi gülkurusu tarzı..:)) zemuszemus

bende iyiyim hatigecim.. çarşamba çeyizim serilecek. pazarda gidicek inş. bir aksilik olmazsaa:, heyecan, gerginlik, üzüntü hat safhada....

hoşbuldummmmmmm kaydirigubbakcemile2
Bizimde Salon ve hol vanilya çiçeği küçük bi oda var orası bambu yeşili yatak oadası şekerpembe opuyorumnanaktan

bu arada evet koyu rengin asaletide bi başka oluyo zemuszemus kesinlikle güzel bi secim güle güle otrmayı nasip etsin Alalh hatige

bende iyiyim hatigecim.. çarşamba çeyizim serilecek. pazarda gidicek inş. bir aksilik olmazsaa:, heyecan, gerginlik, üzüntü hat safhada....

Çarşamba çeyiz serilcek ve pazar gidicek.. ay tüğlerim diken diken oldu yaa :sinifsinif:ama çokta sevindim be canım bugünlere gelebilmek için uzun zamandır sende koşturuyosun eksik tamamlamak çeyize bişiler almak için en önemlisi mutlu olmak için.. gerginlik, üzüntü, heyecan olması da çok normal.. ama sabır be canım sonuçta mutluluktan üzülüyosun.. bende kendime bi baksam yaaa daha benim zamanım baya var ama oo saydıkların bende şimdiden başladı.. cuma annemle bi kına gecesine gittik annem başladı orda ağlamaya ee bende duramadım.. dedim anneme yapmıcam valla kına dedim :umursamaz:

Hayırlı olsun gulsunn tabiki bütün duygular birbirine karsmısdr bnde başıma geleceği günü korku ve sevncle beklıorum ama herseyın hayrlııs tabi cici evinde güle güle oturursun inşallh canım :)

slm kızlar napıosunuz bugunlerde bi duygusallık var bu topikte bende kıbrısa gidecem gidecem die tutturuorum gidecegim gun yaklastıkca üzülüyorum sanki geri gelmicem kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar nasılsınıızzzz
geçmişi okuyamicammmm feci ilerlemiş sayfalarr
cumartesi günüüü mobilyalarımı aldımmmm :1hug:
çok mutluyummm çokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…