-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

adacım avize sormuştun ya aynısını bulamadım ama benzer bişiler buldum ekliyorum şimdi..

bunun gibi tavana monte edilen bir model yuvarlak üst kısmı..

ama uçlarıda bunun gibi kare biçiminde.. sevmiyorum şatafat biliyosunuz.. 6 kollu sade birşey:))

Şişhaneden aldık adacım 275 TL idi ama peşin alınca 200 TL aldık.. kumandalı ve led özelliği var hoş yani içimize sindi :))

Son düzenleme:
canımmm eklemişsin bile çok sağol
biliyor musun biz de dün bauhausa gittiğimiz de bu tarz olanlara baktık
biz ne zaman alacağız bilemiyorum
offf evimin resimlerini çekip hemen eklemek istiyorum buraya ya

Bu çeyiz hazırlıklarıı zor işlerr ya bunalım yapıooo insana heeleki düğün alışverişlerii son gunler yaklştıkça daralıorum 39 gunn kaldıı

nerden çıktı bu kural kız
kim koydu eskiden yazardık bizalsanaalsanasmile
evlendiğim gün derim artık kınam bugün yarın da düğün diyemirmirmirmir

nisannnnnn evet ya ekle sen lepi'yi
kuzucuğum hiç olmazsa kendini listede görerek bir nebze olsun zamanın yaklaştığını hissetsin
haydi nisan haydi nisan
ekle ekle ekle

canımmm eklemişsin bile çok sağol
biliyor musun biz de dün bauhausa gittiğimiz de bu tarz olanlara baktık
biz ne zaman alacağız bilemiyorum
offf evimin resimlerini çekip hemen eklemek istiyorum buraya ya

ekledim tatlım ya hoş duruyo bu tavana monte edilen modeller.. ve hep böyle var biliyomusun.. bunların çok süslü olanlarıda var sade olanlarıda.. bizde sadece salona aldık ama diğer yerler içinde kafamızda oluştu.. :))

oyy evini eklesende kuşum senden sonra ev düzeceklere fikir olsa şekil A ben :))bayanssulusmile

Son düzenleme:
ada ısrar yok şekerimolumunekankayizsmile
zati tadım yok sıkıntım var
isteğimde hevesim de yok artık kalsın eklemeyin

netim çok ağır pek geriye gidemedim göremediğim değişikler varsa kusura bakmayın..,

hatigecim avizeni güle güle kullan,
hilal özellikle halın çok hoşuma gitti ( neden alıntı yapmayın dedin anlamadım :) özel imalatmı ki )

speddy hoşgeldin canım

hilalim bayıldım yani koltuk ve halı uyumuna,benimde oturma odamın kanepesi kırmızı

lepim canım güzel şeyler düşün lütfen,isteğini,inancını,hevesini yitirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…