-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hilall cok güzelmiş canım, çok beğendim.. ...... oturma odamızın renkleri aynı:))))
benimde koltuklar gri.. halı ve perde de kırmızılıklar var:))

çok teşekkür ederim kızlar beyenmenize sevindim hepimizin içinde bi kırmızı aşkı var o zaman
Cutecim alakası yok ekledkten sonra kaldırıyorum resimleri alıntı yapınca sizinde silmek için uğraşmanız gerekio o ysden alıntı yapmayın dedim :1hug:

oki cnm. kırmızı oturma odası için bencede çok hoş. kendi eviniz olması süper herşeyi istediğiz gibi döşüyonuz..ben oturma odası düzenlemicem çünkü eşyalar yıpranıyo taşınırken,inş. kendi evime geçtiğimde ilk düşüneceğim renk kırmızı olacak opuyorumnanaktan

geçmişi okuyanlarınız bilir şekerler
pazar günü mutfağımın tülünü de hallettik dedim ya briz tül yaptırıyorum
aldığımız briz çubukları böyle bir şey,yapışkanlı çok kullanışlı bir şeymiş,pimapeni delmek zorunda falan kalmadık yani,size de fikir olsun diye ekliyorum

[url=http://urlal.com/rj]
[/URL]

tülüm de böyle olacak yalnız benim ortasından böyle şerit geçmeyecek istemedim düz inecek,mutfak ya ve başka bir şey de koyamıyorum duvar yapısından dolayı o yüzden dışarıdan içi çok belli olmasın dedik,gerçi kendiminkinin resmini de ekleyeceğim de bu da fikir olsun diye ekliyorum

[url=http://urlal.com/rj]
[/URL]

Adacım çok hosmu güle güle kulln cnm :) bi de hani arabalrda flim gecıolr ya içerisi belli olmasın die aynı flimnden evin camlarındada kullanılabiliyoo bu sayede içerisi belli olmuyo bnde bu sekılde yaptrmayı düşünüyorum :)

cutecimmm Allah herkese kendi evinin sahibi olmayı kısmet etsin inş. evet taşınırken eşyalar çok yıpranıo.

Adacmmm bu fikir çok güzelmişş :) benim mutfağımda bide balkon var kocaman tül aldık pööff

adacım çok güzelmiş. güle güle kullan canım.. . benimde pencerem lavabobun önünde... bende ilk başta bunu düşündüm ama sonrasında benzeri birşey yaptırdım..

Bu arada Nişanlığım Bitti sayılır haftaya alıyorum.
Alt kısmı daha yoğun katlı olacak şekilde alıcam.
alıntı olmaz ise sevinirim.

Son düzenleme:

vayyy bu fikri çok tuttum ben bunu Bedi'ye söyleyeyim canım ya süper olur gerçekten

gulsunnnn sen nasıl bir benzeri yaptırdın merak ettim kuşum ya bir resim bulup ekler misin

hatige tabi canım kendiminkini ekleyeceğim hele bir şu ev yerleşsin,bıktıracağım sizi resimlerle :)))

speddy cok hosmus rengi, modli ve en önmlisi sen ayyy nişanın çokk çokk güzel gecsinnn ve birsürü güzel anı bırksın sana :)

speedy cim çok güzel olmuş canım... rengi de sana çok yakışmış...

Canım benim Teşekkür Ederim.
Benimde Çok Hoşuma gitti rengi ve modeli bi kaç değişiklik ile daha da güzel olucak sempatiksalakcinni

speddy cok hosmus rengi, modli ve en önmlisi sen ayyy nişanın çokk çokk güzel gecsinnn ve birsürü güzel anı bırksın sana :)

heraaa canım benim sağolasın sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
İnşallah güzel geçer nişanda :Saruboceq::Saruboceq:vereliniortak

ayrıca bu perdeler güneşlik olmayacağından çabuk erııomus ya ole diolr o flim güneş ışığınıda kırıo biraz daha uzun ömrlü oluyooo annemden alıntı ayy çok övdüm primimi alim bn giidm su flimciden

hilalim değiştirebiliyorsan değiştir gülüm ya,o tül işi mutfakta ayrı bir dert büyük olunca oraya çek buraya çek,ne bileyim bir düşün istersen

speddyyyy süpersin fıstık,hadi hayırlısı diyelim bir de amannn nazar değmesin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…