-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

adaer canım Teşekkür Ederim amin cümlemize inşallah.
Bi kaç prova yapmam lazım yoksa düşerim ben alışmam lazım sanırım.

Ben de dün akşam bataniye aldım taçtan çift kişilik polar battaniyeyi 49 liraya aldım. Bu aradatüllerde % 50 indirim varmış. Yaptırmak isteyenler bi baksınlar derim.

adacım benimki şekil olarak buna benziyor... ama dantelin modeli çok farklı ve kırık beyaz renginde..pencerenin iki kanadına da yaptırdım bundan.. dışardan bakınca dantelmiş gibi görünüyo..

[/url][/IMG]

hatige teş.ederim canım... evt canım ama sadece üstten çubuğa geçiyor ve yapıştırılıyor çubuk.. pencereyi açıp kapatırken çok rahat ediyorsun.. ayrıca bulaşık yıkarken yemek yparken de manzara izliyorsun:)))) gerçi benim manzara boş arazi ve otobüslerr amaa(((

hımm anladım canım kulanışlı olması en güzeli zaten..olsun be canım sen yemek yaparken bakarsın boş manzarada olsa hayal gücünü kullanırsın.. eşime yemek yapıyorum ımmm manzara şöyle falan :))opuyorumnanaktan..

gulsun canım seninki de gerçekten çok güzelmiş
böyle çok romantik bir hava verir eminim mutfağına
ben de isterdim böyle bir şey ama malesef giriş katındayım ve bu mümkün değil
kendimi tuhaf hissederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…