- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #15.041
Cute meraba canım olur bebeğim yürürüm. Kız hangi dönem okudun orada sen? Bende orada okudumda. Yalnız diploma alamadım okul bitince bi daha harç yatırıpta uğraşasım gelmedi yaw.
ereğli merhaba,
zonguldak ereğlide oturuyosun sanırım. Bende zonguldak alaplıda okumuştum,nasıl özledim ereğliyi bir bilsenn..bnm içinde sahilde gün batımını izlee
hatige, aynen cnm ZKÜ :) yaşlanıyomuyum ne,mezuniyet yılımı bile hatırlayamadım :)
slm tatlım hoşgeldin.. yeni işinde hayırlı olsun.. tayin durumu varsa tabiki de nikahı erken yapmak size avantaj sağlar canım.. çok da güzel hafta sonu geçirmişsin
herşey youna girmeye başlıyo bak ne güzell :))
bu arada bende bi iş görüşmesine gittim geçen gün ve cevabımı bekliyorum inş.. olur. şuanki işimde iyi belki ama olacak olan işimde kariyer açısından çokkk iyii.. sen böyle söyledim patronuma deyince bende kendimi koydum yerine birden.. :))
mglove,senin için iyi olabilecek ne varsa bu yeni iş onu sunsun sana inşallah
bende görünce şaşırdım açıkçası ama çok da seviniyorum malum evlilik hazırlıkları paranın en çok lazım olduğu zaman. Allah herkesin gönlüne göre versin.Hakkınızda hayırlısı olsun 2 X maaş woooow :d
kimlerin burada olduğu artık gözükmüyo sanırsam dimi,benmi göremiyom :)
bnde bndeee aynı hayali kuruyorum :) :) mısırlar flimler eşim ve ben ooo daha ne isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?