-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Bebem Dile'mmm ekonomik güzel bi balayı yaşatsın bana yeter. Bodrum ya da antalya.
Seçeneklerim:
Delphin botanik otel ya da delphinlerden biri
Voyage sorgunda o club odası ya da bodrumdaki
Amelia Beach Resord burada tanıdık indrimi yapacaklar nişanlıma.
Delphinlerde turun birinde %de 40 indrim diyor. bide otelin personelini iyi diyorlar şikayet mesajı okumadım hiç biyerde.
tatlım sanada masraf oldum yaw kusura bakma

Hh bide ulaşım ben uygun hava yolları düşünüyorum turlardaki uçak biletleri pahalı yaww. Pegasusla falan balayını ayarlayıp ona göre bilet alsam indrimli bilet alınır herhal di me youcum?Bizim buradan bodrum ya da antalya 9-10 saat belkide daha fazla otobüsle. o yüzden uçağa baksam iyi olcek.

Son düzenleme:
teşekürler you haklısın bnm nişanlımdan da kesin ole bi düşünce gecer ereğli tarihler yakın bnmde düğün 13/06 yoğun bi tempo gercekden artık ney nerde bn kimim burası neresi oluyorum bazen :)

Hera canım hayırlı olsun seninde şimdiden. canım sen bi kaç günle yırtıyosun sanırsam dönem dönemya. Benim dönem 19 haziran 1 temmuz arası oluyor az daha fazla oluyor fiyatı. Şimdiki aklım olsa bu aya evlenirdim balayına giderdim yawwwwww yer içer otelden hiç çıkmazdım bile:)

ultra her şey dahil.....
evet bu bana bir şeyler hatırlatıyor
bak şimdi oldu mu bizim Bedi size yine bay hücre
efendim neymiş ultra herşey dahilmiş değil mi bizim gideceğimiz balayı oteli voyage belek'te
hal böyle olunca masaj da yaptırılabiliyormuş
neyse bizim bay hücre'nin bu masaj lafından sonra o suratının aldığı ifade,hele de asyalı hatunların bu masajı kendi elceğizleriyle yaptığını öğrenmesiyle daha bir sinir bozucu hal almıştır
öyle mi bay hücre alacağın olsun senin....
aradan...asyalı kadınlarla boğuşularak geçirilen kabus dolu 2 geceden sonra kızkardeş tesadüfi olarak sanki planlanmış gibi bay hücrenin yanında,
abla yaaaa bak sizin otelden masaj yaptırmadan dönmeyin ama erkeğe bayan bayana da erkek masajcılar yapıyormuş demez mi.....
işte o dakikada bay hücrenin daha neler,daha neler derken suratının aldığı ifadeyi görmek.....paha biçilemez bir zevke dönüşmüştür kaydirigubbakcemile3

ereğli merhaba,
zonguldak ereğlide oturuyosun sanırım. Bende zonguldak alaplıda okumuştum,nasıl özledim ereğliyi bir bilsenn..bnm içinde sahilde gün batımını izlee

Kıskanır tabii ki ada'm kıskanılmayacak hatun mu. Kardeşinde ne güzel demiş ama:)
Ada'm voyagelerde masaj ücrete dahil değil ki. Yoksa dahil mi kız?j

Cute meraba canım olur bebeğim yürürüm. Kız hangi dönem okudun orada sen? Bende orada okudumda. Yalnız diploma alamadım okul bitince bi daha harç yatırıpta uğraşasım gelmedi yaw.

Cute meraba canım olur bebeğim yürürüm. Kız hangi dönem okudun orada sen? Bende orada okudumda. Yalnız diploma alamadım okul bitince bi daha harç yatırıpta uğraşasım gelmedi yaw.

cnm komiktirki tam yılını hatırlayamadım :) 2004 die aklımda ama :S

ereğli merhaba,
zonguldak ereğlide oturuyosun sanırım. Bende zonguldak alaplıda okumuştum,nasıl özledim ereğliyi bir bilsenn..bnm içinde sahilde gün batımını izlee

bende Bartın da okudum.. ZKÜ sanırım sende canım :)) gerçi benim memleket de Bartın ya neysee :))

Ecenin babasıyla konuşmuşuz meğer, şimdi senlede kanka çıkacağız sandımda bi arada :roflol::roflol::roflol::roflol:

hatige, aynen cnm ZKÜ :) yaşlanıyomuyum ne,mezuniyet yılımı bile hatırlayamadım :)

sağol canım valla süreç bu sanırım hatige olacak olanlar oluyor ne eksiği ne fazlası. zaten siteye bakınca görüyorum ki herkes aynı durumda.
iş olayı çok önemli yani ben burada mutluydum ama birebir birine bağlı çalışmak her hareketinde hesap vermek çok güç. iş yerindeki gerilimleri nişamlımada yansıtıyordum. o nednele istediğin ve seni mutlu edecek bir işse umarım olur canım
mglove,senin için iyi olabilecek ne varsa bu yeni iş onu sunsun sana inşallah

sağol adaer senide takip ediyorum yaşadıklarını okuyorum. benden birkaç ay ileridesin sen haliyle bir kaç ay sonraki halimi görüyorum. Allah hepimize kolaylık versin iyi dileklerin için teşekkürler.

Hakkınızda hayırlısı olsun 2 X maaş woooow :d
bende görünce şaşırdım açıkçası ama çok da seviniyorum malum evlilik hazırlıkları paranın en çok lazım olduğu zaman. Allah herkesin gönlüne göre versin.

gene koştum koştum kara adliyenin kara duvarları arasında. aklımda gelecek güzel günlerin hayaliyle. akşam evinde oturup nişanlısıyla film izleyip patlamış mısır yemeyi hayal eden var mı kızlar? yoksa tek ben miyim?

bnde bndeee aynı hayali kuruyorum :) :) mısırlar flimler eşim ve ben ooo daha ne isterim

heraaa hakikaten çok basit bişi istiyoruz bana kalırsa ne dört dörtlük bir ev ne son model bir araba canım sevdiceğim yanımda olsun başını dizlerime koysun. huzurlu huzurlu dert tasa düşünmeden film bakalım. yarın ne olacak yine demeden. başka bişicik istemiyorum ki ben ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…