-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ay çok güldüm ya
çok hoşsunuz:1hug:

kesinlkle azıcık aşım kaygısız başım dieler cok doğru demişler yarından beklentsiz bi yaşam gözleirne bakdığında mutluğu görebilceğin bi sevdceğin ahhh ahhhh 2 ay sonra inşallh :) gercekler de bu kadr hos olsaydı kekske gecim derdi o bu su diyerek yitip giden haytlardan olmaz inşallh biizm haytlarımz :)

Aminnnnn:Saruboceq:

Evet evet bencede amin:) Allah'ım tad versin huzur versin. Dayanma gücü versin gerisi süper olur zaten.:lepi: A bide sağlık!

hı bana masraf oldun ben ödicem ya balayınızı deli kız kaydirigubbakcemile2 canım eğer indirim yapılacak yer varsa orayı secin derim zaten otobüslede gitmeyin balayı bu 1 saatte orda olursunuz yolda yorulmamanız lazım aklinialirimsmileaklinialirimsmile bide bazı otellerde balayı çiftlerine 1 masaj ücretsiz

heee peki öyle olsun fıstık.. sen kırmızı halıları serdir... biz gelcez ardından:kaydirigubbakcemile3

artık güneş batarkene o yolda bolca yürüyüş yaparız:))hihoyyyt

zaten girnenin akşam gün batımı mekanıdır orası ama pek romantik bir yürüyüş olacagını sanmıyorum hele bide haftasonuysa ne kadar abaza asker varsa oraya dolar kocişine sıkı tutun kaçırmasınlar kaydirigubbakcemile3

ii akşamlar hatigeee,
bu akşam netim açılıyo şükür akşam girerim belkim kızlar girecek olanlara,haydim öptümm kocamannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…