- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #15.061
ultra her şey dahil.....
evet bu bana bir şeyler hatırlatıyor
bak şimdi oldu mu bizim Bedi size yine bay hücre
efendim neymiş ultra herşey dahilmiş değil mi bizim gideceğimiz balayı oteli voyage belek'te
hal böyle olunca masaj da yaptırılabiliyormuş
neyse bizim bay hücre'nin bu masaj lafından sonra o suratının aldığı ifade,hele de asyalı hatunların bu masajı kendi elceğizleriyle yaptığını öğrenmesiyle daha bir sinir bozucu hal almıştır
öyle mi bay hücre alacağın olsun senin....
aradan...asyalı kadınlarla boğuşularak geçirilen kabus dolu 2 geceden sonra kızkardeş tesadüfi olarak sanki planlanmış gibi bay hücrenin yanında,
abla yaaaa bak sizin otelden masaj yaptırmadan dönmeyin ama erkeğe bayan bayana da erkek masajcılar yapıyormuş demez mi.....
işte o dakikada bay hücrenin daha neler,daha neler derken suratının aldığı ifadeyi görmek.....paha biçilemez bir zevke dönüşmüştür kaydirigubbakcemile3
kesinlkle azıcık aşım kaygısız başım dieler cok doğru demişler yarından beklentsiz bi yaşam gözleirne bakdığında mutluğu görebilceğin bi sevdceğin ahhh ahhhh 2 ay sonra inşallh :) gercekler de bu kadr hos olsaydı kekske gecim derdi o bu su diyerek yitip giden haytlardan olmaz inşallh biizm haytlarımz :)
hahahaaa evt ereğli yaa belki de bizim buraya bile gelmişsinizdir heee
Evet evet bencede amin:) Allah'ım tad versin huzur versin. Dayanma gücü versin gerisi süper olur zaten.:lepi: A bide sağlık!kesinlkle azıcık aşım kaygısız başım dieler cok doğru demişler yarından beklentsiz bi yaşam gözleirne bakdığında mutluğu görebilceğin bi sevdceğin ahhh ahhhh 2 ay sonra inşallh :) gercekler de bu kadr hos olsaydı kekske gecim derdi o bu su diyerek yitip giden haytlardan olmaz inşallh biizm haytlarımz :)
Bebem Dile'mmm ekonomik güzel bi balayı yaşatsın bana yeter. Bodrum ya da antalya.
Seçeneklerim:
Delphin botanik otel ya da delphinlerden biri
Voyage sorgunda o club odası ya da bodrumdaki
Amelia Beach Resord burada tanıdık indrimi yapacaklar nişanlıma.
Delphinlerde turun birinde %de 40 indrim diyor. bide otelin personelini iyi diyorlar şikayet mesajı okumadım hiç biyerde.
tatlım sanada masraf oldum yaw kusura bakma
Hh bide ulaşım ben uygun hava yolları düşünüyorum turlardaki uçak biletleri pahalı yaww. Pegasusla falan balayını ayarlayıp ona göre bilet alsam indrimli bilet alınır herhal di me youcum?Bizim buradan bodrum ya da antalya 9-10 saat belkide daha fazla otobüsle. o yüzden uçağa baksam iyi olcek.
heee peki öyle olsun fıstık.. sen kırmızı halıları serdir... biz gelcez ardından:kaydirigubbakcemile3
artık güneş batarkene o yolda bolca yürüyüş yaparız:))hihoyyyt
banne banne bnde isterim beşi bi yerde hellim kaydirigubbakcemile2
hepinize iyi akşamlar kızlar mesai biter hatige gider :))
kızarmışmı kızarmamışmı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?