-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kıbrıs tepsisimiakannehir peyniri alim sana bebek hellim sakla çeyizine kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıbrıs tepsisimiakannehir peyniri alim sana bebek hellim sakla çeyizine kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi tamam tepsi alma peynir al,artık düğüne gelmen için bir sebep olur
adanın peynirini bırakmam gerekiyor diye mecbur gelmek zorunda kalırsın ohhhh yerimseniben

Ece ınanmıyorum ciddi misin bebem yawww :) Kuş nişanlımın ailesinin yüzünden oradan almadık biz Dediler yakın bi yerden alalım. Neyse selam söyle babana:):):)
Ada'm tatlışımmmmmmmmm !

Delphin Botanik Otel fikri olan bebelerim var mı?? Ay şu balayı deli ediyor beni.
Kızlar voyage sorgunda club odası daha ucuz da club odası ne yaw bunuda diin bana nolur:)

canım clup odası otel binasının içinde olmayıp ağaçlar içinde daha sessiz sakin bir yerde bulunan odaları bir de banyoda küvet yerine duşakabin varmış farkları buymuş yani
Bizim Bedi'ye kalsa öyle sessiz ağaçlar içinde olsa daha iyi olurdu diyor ama kusura bakmasın iş işten geçti aklinialirimsmile

bebeeem clup oda mesela şimdi kocaman bir bina var orası otel ana bina tamammı oradaki odalar standart yada lüks olur clup oda o binanın dısında baska bir binada olan odalardır ama ana bina deil
ayyy derslerde gördüklerimin işe yarayacagını düşünmemiştim hiç

kızlar biz balayı için voyage bodrumu tercih ettik resimlerden güzel görnüyodu bide yetişkin oteli olması da bizm için artı bi tercih sebebiydi gören bilen duyan varmııdr ahali

selam şekerler. evi temizledim geldim. yarın annemin günü var da. dip köşe temizlendi. ben de size koştum.

voyage otelleri guzel zaten bodrumda güzel ama fotolara cokta kanmayın bütün oteller için diyorum tarih ne zaman

13 haziran tarih de denizi nasıl olur acep :) bide ben çok otelin içinde kalmk istemiyorum biraz da gezi programı gibi olsun istiyorum cok seyy mi istyorum gezilcek yerler varmıdır haritada bodrum kalesine faln yakın görünüyoda :)

Ada'm, You'm saloun fıstıklarım. Ay bu site olmasa sizler olmasanız ben napardım kız. ıyi ki varsınız hepiniz. a.s.a.s.
Ay ne güzel ada'm senin halloldu büyük şeyler balayı, mobilya falan:) Kız dilek wışşşşşşş kıbrıs yolcusu kalmasın hh:) Git eğlen gez tadını çıkar bebişim.
Voyage bodruma bende baktım o da seçenklerimde hem fiyatıda iyi
Kızlar bana bişey diyin
Amelia beach resord iyi di mi dilek orayı ayarlasın nişanlım olur mu??
Ya da bana kesin ekonomik bi otel öner bebeğim böyle 24 saat yemek olan azcık oburumdurda:) 19 haziranda nikahım var 21nde çıkmak istiyorum yola.
Başım döndü artık balayıymış mobilyaymış :1ninca::bbo: bitse keşke:gitme:

cok yakın deil ama hersey dahil bir sistemde cıkıs zor oluyor cünkü para ödenmiş yemek neden dısarda yensin die düşünüyor insanlar e haklılarda voyageler bildigime göre ultra hersey dahil

bebeem onun için ultra hersey dahile bakcan onlarda ucuz deeel ben biraz arastırıp sana dönsem olar mı nereleri düşünüosun yer olarak bölge

bebeem ben senden önce gidiyorum işleri ayarlayayım siz ardımdan geliverin uçakta yalnız kalın bari kaydirigubbakcemile3
ahanda bu yolun sonu rocks :kedi:

heee peki öyle olsun fıstık.. sen kırmızı halıları serdir... biz gelcez ardından:kaydirigubbakcemile3

artık güneş batarkene o yolda bolca yürüyüş yaparız:))hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…