- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #15.121
saolun canlarım benim. ama eşime de çok kırgınım, burda böyle bırakıp gitti beni. doğru düzgün bi açıklaması da yok, belki de aldatıyodur, en kücük bişeyde boşanmayı düşünüyosam, bişeyler eksik kalmış en baştan beri, güvenmiyorum bile artık. lüks bi hayat sundular bana, yediğim önümde yemediğim arkamda, boğazda bi ev, altımda son model araba, belki de bunları sevdim ben, onu değil. bitsin kurtuliym bu sacmalıktan. ben 800lira maaşımla da mutlu olurum, bi hataydı, neresinden dönersem kardır, abime nasıl söylicem bilmiyorum ama
canımmmmm daha 19 yasındasın bn 25 yasındaym erkn evlndm diyorum bazen neyse eşine söyle ya beni yanına al yada gel de sensz yapamıyorum burada de bu hırsında özleminden bnce
söyledim canım ama olmuyo işte, okulum burda sonuçta ben gidemiyorum, e şirket oraya gönderince o da gtmek zorunda, işi çok iyi cünkü kaybetmek istemiyo, ne yiyip icicez hem gitmese... off allahım ne suçum vardı benim ya :sinifsinif:
müjdecim sorun neydi okuyamadım açıkçası kaçırmışım ama diyeceğim madem ki şu an bu duruma mecbursun başka bir yolu yok kendine çok dert etmemeye çalış çünkü bir şeyi insan kafaya takıp da üstüne gittikçe daha çok gözüne batıyor daha çok rahatsız oluyor
umarım en kısa zamanda dilediğin gibi güzel şeyler olur ama unutmaki hayat hep bi şekilde dener bizi mühim olan hepsine sabredip güzel şeyler çıkarabilmek kendimize
canım yaa kaynanam herşeye karışıyo her an başımda, eşimde yurtdışında, bunu bahane edip gelip evime yerleşti yalnız kalmiym die, yediğimden giydiğime kacta yattıgıma kadar, bebekmişim gbi herşeyime bi yorum yapıyo, böyle yapma şöyle yap diye btn gn tepemde. aldım bn de cantamı cıktım geldim babamın evine. eşimi de aradım aradım ulaşamadım, ona da moralm bozuldu, kapattm telefonumu, kaynanama da haber vermedim, delirmiştr smdi evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?