-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

müjdecim.. çok şaşırdım bu düşüncelerine... evlilik kolay değil elbette... sen de kayınvalidene güzel bir diille kırıcı olmadan bu kadar üstüne gelmemesini, böyle durumlara alışık olmadığını belirtseydin keşke... bu kadar basit bir sebeple boşanmayı düşünme sakın.. en azından annen arasın ve evde olduğunu söylesin.. eşin sürekli yurtdışında kalcak değilya... bir süre sonra nasıl olsa gelicek.. yada sen gidersin birkaçgünlüğüne..
ama şimdi biraz olgun davranıp dişini sık ve idareci olmaya çalış..

ayyyy kıyamam yaaaa :teselli: dur kızım bi daha dün evlendin ne boşanmasııı kafamçokkarıştı kaynananla konuşmayı denedin mi? sizin kalmanıza gerek yok, ben kendim kalırım dedin mi? ya da yalnız kalmanı istemiyosa ben annemlerde kalırım eşim gelene kadar dedin mi? :uhm:

müjde canım bana sadece kayınvaliden için sorununuz olmadıgı halde evliliğini bitirmen mantıksız bir düşünce gibi geldi kendini eşinin yerine koy öyle düşün eşin sorununz olmadıgı halde annen biraz daha yemek ye dedi diye senden bosanmak istese ...........

müjdecim. ilk günden ne boşanması. daha ne zorlukları var hayatın, her olumsuzlukta boşanmaya mı gideceksin. biraz daha anlayışlı ol canım. ne olursa olsun saygını yitirme. kayınvaliden de sana bakmak için onları yapıyordur. olgun olmalısın, düşünerek yaklaşmalısın. senin mutlu olmanı istiyoruz hepimiz. evde kendi annemiz de karışıyor. bu günleri görmek için neler atlattın, eşin de gelecektir tabi, ona olan özlemlerinden dolayı böyle düşünüyorsundur.

saolun canlarım benim. ama eşime de çok kırgınım, burda böyle bırakıp gitti beni. doğru düzgün bi açıklaması da yok, belki de aldatıyodur, en kücük bişeyde boşanmayı düşünüyosam, bişeyler eksik kalmış en baştan beri, güvenmiyorum bile artık. lüks bi hayat sundular bana, yediğim önümde yemediğim arkamda, boğazda bi ev, altımda son model araba, belki de bunları sevdim ben, onu değil. bitsin kurtuliym bu sacmalıktan. ben 800lira maaşımla da mutlu olurum, bi hataydı, neresinden dönersem kardır, abime nasıl söylicem bilmiyorum ama

müjdecim sakin ol biraz bugünlere gelmek için az emek sarfetmiyoruz eşin gelicek elbet eve sakin sakin konuşursunuz o zaman

Bayağıda küçüksün hakkında hayırlısı olsun inş herşey tekrar güzelleşir güzelim.

iyi geceler fıstıklar! Yarın arkadaşımla benim eve temizliğe geçeceğiz gene erken uyumam lazım. Görüşrüsssssss topic sakinleri:)

canımmmmm daha 19 yasındasın bn 25 yasındaym erkn evlndm diyorum bazen neyse eşine söyle ya beni yanına al yada gel de sensz yapamıyorum burada de bu hırsında özleminden bnce

canımmmmm daha 19 yasındasın bn 25 yasındaym erkn evlndm diyorum bazen neyse eşine söyle ya beni yanına al yada gel de sensz yapamıyorum burada de bu hırsında özleminden bnce

söyledim canım ama olmuyo işte, okulum burda sonuçta ben gidemiyorum, e şirket oraya gönderince o da gtmek zorunda, işi çok iyi cünkü kaybetmek istemiyo, ne yiyip icicez hem gitmese... off allahım ne suçum vardı benim ya :sinifsinif:

herkese selamlara.s.
oh be sonunda düzelmiş site:teytey:
sabırsızlıkla bekleyen kızlar da döktürmüş sayfalarcakaydirigubbakcemile3
bikaç sayfa okuyabildim vallahi geç oldu vakit diye
eşyalarını alan herkese hayırlı olsun inşallah mutlulukla kullanmak nasip olsun herkese
sonracığma günü yaklaşıp da üzülen arkadaşlara diyecek lafım yok valla :sm_confused:
o psikolojiyi bilemem ama hep hayal ettiğimiz günlerin geldiğini düşünün ve burda daha ne zaman evleneceği belli olmadan sabreden bahtsızları (mesela beni ) düşünün bence kaydirigubbakcemile3
ha bi de işlerini halletmeye çarşı pazar koşturan herkese bi de ev arayan arkadaşa allahtan kolaylık diliyorum umarım hepinizin gönlünden geçenden de güzel şeyler olur :asigim:
öpüyorum hepinizi iyi geceler:asigim:

müjdecim sorun neydi okuyamadım açıkçası kaçırmışım ama diyeceğim madem ki şu an bu duruma mecbursun başka bir yolu yok kendine çok dert etmemeye çalış çünkü bir şeyi insan kafaya takıp da üstüne gittikçe daha çok gözüne batıyor daha çok rahatsız oluyor
umarım en kısa zamanda dilediğin gibi güzel şeyler olur ama unutmaki hayat hep bi şekilde dener bizi mühim olan hepsine sabredip güzel şeyler çıkarabilmek kendimize

canım böyle düşünme sabret ama eşinin anneside kötü bişi dememiş haklısın sıkılıo olabilirsin ama seni düşündüğü için söyledi eminim eşinle konuş ben ailemde kalcm sen gelene kadar de böylelikle rahatlarsın birz ama bosanmak fln böyle seyler düşünmek için coooook erken

canım yaa kaynanam herşeye karışıyo her an başımda, eşimde yurtdışında, bunu bahane edip gelip evime yerleşti yalnız kalmiym die, yediğimden giydiğime kacta yattıgıma kadar, bebekmişim gbi herşeyime bi yorum yapıyo, böyle yapma şöyle yap diye btn gn tepemde. aldım bn de cantamı cıktım geldim babamın evine. eşimi de aradım aradım ulaşamadım, ona da moralm bozuldu, kapattm telefonumu, kaynanama da haber vermedim, delirmiştr smdi evde

bunu yapman hata çünkü şu anda suçlu sana göre kaynananken sen oldun ve tlf da kapatmıssın eşin arasa ulaşamayacak kaynanan ulaşamayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…