-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

selam canlar. ben konuyu kimler okuyor kısmını göremiyorum. benle alakalı bi durum mu diye kafama takılıyor.

nasılsınız kızlar.

çok teşekkür ederimm.
ben de bu yıl temmuz gelini olacağım inş.
senin de hayırlı olsun. yeni evlisin ama bize göre tecrübelisin. bizleri tecrübelerinle aydınlatırsan sevinirizz.

olur canım tabikiii ne demekkkk ya dogruyu sölemek gerekirse benim çeyizler hep annecimin el emegi göz nuru....
esim polis yani memur oldugu için biz sadece bi oturma grubu bi yatakodası takımı, tv lcd aldık beyaz esya olarak dolap, bulaşık makinesi set üstü ocak ,camasır makinesi annem yatak yaptı kayınvalideyle bide ıvır zıvır işte elimden geleni yaparım canım bende bölee...
ama inşallah rabbim ilerde ev almayı nasip ederse sil baştan düzecem eger kendi eviniz olucaksa alın canınız ne istiyosaa canlarımmm rabbim agız tadıyla alıp kullanmanızı nasip eder inşallahh:Saruboceq: Şeniz

hm. bizim ne olacağı belli değil. şimdi özel de çalışıyoruz ama şartlar değişebilir de. bizim de çok aşırı eşya olmaz sanırım.özellikle büyük parçaları pratik seçmekte herzaman fayda var. inşallah Allah bir ev nasibeder size. aman mutlu huzurlu olun da eşya önemli değil. aminnnn inşallah.

yokmu tv den başka yapacağınız bişi kuşum ya:sm_confused:
bişiler bul oyalanacak, bişiler konuşun
biz beraber tv izleyelim diyoruz yada film alıyoruz film izleyelim diyoruz
yarıya gelmeden yalan oluyo, biz konuşmaya dalıyoruz
yada bişiler yiyip içelim derken birbirimizle uğraşırken şakalaşırken buluyoruz kndmizi vs vs vs
sora durup eeee film izliyoduk hani biz diyoruz :roflol: :roflol:
yanyanayken pek tv aklımıza gelmiyo açıkçası

aynen biz de nisancım. sinemaya gideriz. zaten tenha olur bizim gittiğimiz saatlerde.konuşuruz, pasta bile yemişliğimiz var sinemada :)) hatta sonradan tv de çıkınca seyrederiz, ikimizde de aynı söz"ben bu kısmını hatırlamıyorum"

ay kızlar valla evleneceğime ölseydim daha iyiydi. eşim de burda değil ya benim, kaynanam her şeye karışıyo, kızım az yedin biraz daha ye dedi bana bugün tamamen çıldırdım ne zaman doyduğumu anlayabiliyorum en azından. yalnız başıma korkarmışım geldi, evime yerleşti zaten bişey demedim, attığım adıma karışıyo bebekmişim gibi, yakında karşıdan karşıya gecerken sağına soluna bak demesinden korkuyorum artık. aldım çantamı geldim babamın evine, kalsın orda, akşam gelmicem demedim bile. kapattım telefonumu da. nolursa olsun artık.

kafamçokkarıştı haber vermeden de olmaz ki amaaa lmaz:

hiç umrumda değil valla, üzülsün, meraktan delirsin, nolursa olsun, boşanmaya karar verdim ben, kadın kaçta yatacağımdan üstüme ne giyinceğime kadar karışıyo. eşime de söyledim ben en baştan çekemem diye. kısa sürede gelicem dedi, gelemiyorum diyo şimdi de, o kadar güzel hayallerim varken, böyle bi hayat bana ağır geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…