- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #15.141
bunu yapman hata çünkü şu anda suçlu sana göre kaynananken sen oldun ve tlf da kapatmıssın eşin arasa ulaşamayacak kaynanan ulaşamayacak
ulaşamasınlar zaten istediğim bu. belki kaybetme korkusunu tadarlarsa anlarlar ve deişirler biraz
canım sanırım o insanlar senden daha olgun bana kalırsa bu durum sonunda kaybetme korkusunu sen yaşayacakmışsın gibi geliyor
eşinle aranda bi problem yokken boşanmayı düşünmen gayet enteresan ama hayat senin hayatın ve biraz da kararını vermişsin gibi ne diyelim hakkında hayırlısı olsun
eşimle aramda problem yok cnkü görmüyorum, konuşmuyorum, bişey paylaşmıyoruz ki sorun olsun. bu durumu biliyo, ve annesine hic bişey demiyo, haftada bir ararsa sesini duyuyorum, ben araynca ulaşamıyorum. güvenmiyorum da artık ona. daha ne olsun ki?
eşimle aramda problem yok cnkü görmüyorum, konuşmuyorum, bişey paylaşmıyoruz ki sorun olsun. bu durumu biliyo, ve annesine hic bişey demiyo, haftada bir ararsa sesini duyuyorum, ben araynca ulaşamıyorum. güvenmiyorum da artık ona. daha ne olsun ki?
neden evlendin o zaman cnm
hicbişey böyle deildi ki... nikaha 1 hafta kala yurtdışına yolladılar, yani ben hc böyle olucagını dşnmemştm. sonra herşey deişti. arayamıyo, şantiyenin oldugu yerde telefon cekmiyo, haftada bir merkeze geciyo o zmn arıyo ancak. cok sıkıldım ben de artık bundan.
müjdecim sen sevdiğinle mi evlendin yani tanıyo muydun yoksa görücü usulümü ?
sıkılmak için çok erken değil mii sempatiksalakcinni ben sevgilimi bazen aylarca görmüyorum, bazen günlerrce konuşamıyorum, hiçbirinde de sıkıldım demedim.. ki sadece sevgilimken yani, kocam olsa asla böle bi düşünceyi bile geçirmezdim aklımdan... sen bence bi sevip sevmediğini sorgula, çünkü insan sevince görmese de, duymasa da hatta haber bile almasa da bekleyebiliyo ygünlece, aylarca hatta yıllarca...
aynen biz de nisancım. sinemaya gideriz. zaten tenha olur bizim gittiğimiz saatlerde.konuşuruz, pasta bile yemişliğimiz var sinemada :)) hatta sonradan tv de çıkınca seyrederiz, ikimizde de aynı söz"ben bu kısmını hatırlamıyorum"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?