-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

evet bence de pek hoş olmamış yaptığın
kaynanan da muhtemelen oğlunun emanetisin diye senin iyiliğini düşündüğü için öyle yapıyordur
söylediklerinin aynısını annem babam yapıyor bana ama sana kaynanan yaptığına göre seni evladı yerine koymuş bence buna sevinmelisin

eşinle aranda bi problem yokken boşanmayı düşünmen gayet enteresan ama hayat senin hayatın ve biraz da kararını vermişsin gibi ne diyelim hakkında hayırlısı olsun

eşinle aranda bi problem yokken boşanmayı düşünmen gayet enteresan ama hayat senin hayatın ve biraz da kararını vermişsin gibi ne diyelim hakkında hayırlısı olsun

eşimle aramda problem yok cnkü görmüyorum, konuşmuyorum, bişey paylaşmıyoruz ki sorun olsun. bu durumu biliyo, ve annesine hic bişey demiyo, haftada bir ararsa sesini duyuyorum, ben araynca ulaşamıyorum. güvenmiyorum da artık ona. daha ne olsun ki?

neden evlendin o zaman cnm

anlaşılan boşanmak için olduğu kadar evlenmek için de acele etmişsiniz
ne diyelim hayırlısı olsun senin için

iyi geceler diyip diyip yatamıyorum bu sefer gerçekten iyi geceler herkese a.s.

neden evlendin o zaman cnm

hicbişey böyle deildi ki... nikaha 1 hafta kala yurtdışına yolladılar, yani ben hc böyle olucagını dşnmemştm. sonra herşey deişti. arayamıyo, şantiyenin oldugu yerde telefon cekmiyo, haftada bir merkeze geciyo o zmn arıyo ancak. cok sıkıldım ben de artık bundan.

sıkılmak için çok erken değil mii sempatiksalakcinni ben sevgilimi bazen aylarca görmüyorum, bazen günlerrce konuşamıyorum, hiçbirinde de sıkıldım demedim.. ki sadece sevgilimken yani, kocam olsa asla böle bi düşünceyi bile geçirmezdim aklımdan... sen bence bi sevip sevmediğini sorgula, çünkü insan sevince görmese de, duymasa da hatta haber bile almasa da bekleyebiliyo ygünlece, aylarca hatta yıllarca...

ne diyim canım hayırlısı olsun sen zaten en büyük hatanı 19 yasında evlenerek yapmıssın belkide güzel umutlarla hayat bu işte yavaş yavaş görüosun

müjdecim sen sevdiğinle mi evlendin yani tanıyo muydun yoksa görücü usulümü ?

tanıyodum, ailem istemedi hatta, ama bn cok istedim, smdi bu yzden abimin tepkisinden korkuyorum cnkü daha 1 ay bile olmadı :S zamanında cok uyardı abim beni kızım daha cocuksun sen napıyosun yapma ne acelen var diye. dinlemedim.

ben hep yanımda olup her zamanki gibi şımartıcak beni sanmıştım:sinifsinif: ben onu deil onun beni sevmesini sevmişim kısacası...

aynen ya
buyüzden dağıtım iznine geldiğinde recepivedik 2 yi 3kez izledik :roflol:

günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2

opuyorumnanaktan - 27 Mart - emma10 - söz
- 27 Mart - pınarpin - düğün
- 27 Mart - scarce - düğün
- 10 Nisan - gulsunn - düğün
- 24 Nisan - adaer - düğün
- 24 Nisan - OmrumunSahibi - düğün

- 06 Mayıs - esra8608 - nikah
opuyorumnanaktan - 08 Mayıs - aslhsnkyk - nişan
- 09 Mayıs - cute - düğün
- 16 Mayıs - =)yesil(= - nikah
- 30 Mayıs - Boswer - düğün
opuyorumnanaktan - 04 Haziran - speedy-gonzales - nişan
- 05 Haziran - hilal_im - düğün
- 12 Haziran - esra8608 - düğün
- 12 Haziran - organiksheker - düğün
- 13 Haziran - heraaaa - düğün
- 13 Haziran - yarenka - düğün

opuyorumnanaktan - 15 Haziran - ece - nişan
- 17 Haziran - Selen_Ay - 1.düğün
- 19 Haziran - eregli - nikah
- 19 Haziran - Selen_Ay - 2.düğün
- 20 Haziran - nem - düğün

- 25 Haziran - graceful - düğün
- 26 Haziran - ndrcn - düğün
- 27 Haziran - nlyfrtclk - düğün
- 10 Temmuz - bebemmm - düğün
- 10 Temmuz - DaMla - düğün
- 10 Temmuz - eesra - düğün
- 10 Temmuz - em4561 - düğün
- 17 Temmuz - ciLeKLiMm - düğün
- 17 Temmuz - karabocuq - düğün
- 17 Temmuz - mglove - düğün

- 18 Temmuz - dreamlife - nikah
- 19 Temmuz - em4561 - nikah

- 24 Temmuz - dreamlife - düğün
- 25 Temmuz - empatik_ - düğün
- 25 Temmuz - laydy - düğün
- 18 Eylül - FE.OZ - düğün
- 19 Eylül - papatya2507 - düğün
- 19 Eylül - undomiel - düğün
- 25 Eylül - hatige - düğün

gunydın kızlarrr :) herkese güzel ve mutlu bi gün diliyorum:)
Müjdecim geçmişi şimdi okudum da üzüldüm snein adına acele alınan kararlar bazen hüsranla sonuclanabiliyor ama hakkında hayırlısı olsun beklenenle başına gelenler cok farklı gercekden zor bi süreç her genc kız evlendğinde eşinin yanında olmasını ister yani ama bosanma sürecide zor gercenden iyi ölçüp tarttıkdan sonra bi karar ver verdğin kaarrda tekrar üzüntü yaşamana sebeb olan bi karar olmasın inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…