- 22 Ocak 2008
- 8.891
- 8.902
- 723
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #15.201
evet cnm nişanlım duygusal bi insan ve orda daha fazla ön plana çıktı bu
çok ağladık tlfda, nette ...
inan ilk 2-3 ay birbirimize özledim kelimesini dahil kullanamıyordukboshayallersmile
adacımm özledim seni ben ya:asigim:
19 yaşındaymış sipit
Ben pek okumadım geçmişi bazı sorunları varmış umarım en kısa zamanda net bi karara varırr kararsızlık çok kötü.
Adacım çok güzel yazmışsın vallahi.Çok haklısın ama şunuda belirteyim bazen herşey yaşta bitmiyo.Benim tanıdıklarım var 30 yaşında evlenip aa yanlış yapmışım diyip 1 ay sonra boşanan.Bu tamamen karakter ve olgunluk meselesi.Ben mesela 3-5 ay içinde tanışıp sözlenip evlenenlere çok şaşırıyorum flört dönemindeyken tanıyamazsın birlikte olduun adamı sözlenmen lazım nişanlanman lazım bence bu benim fikrim yanlış anlaşılmak istemem.Ben deneyip gördüm 5 yıldır birlikteyiz hazırlıklarda hani insan stresli oluo ya artık tahammülü kalmıo sabır taşı çatlıo vs. işte insan o zaman anlıo karşısındakileri kiminle evlilik yapacağını sınavdan geçmek gerekio.89 doğumluyum benbana herkes şunu der acelen neydi? Ben buna katılmıyorum okulumu bitirmişim mesleğimi elime almışım sevdiğim adamı iyice tanımışım kararımı verip düşüncelerimi netleştirmişim mutlu olmak için daha neyi beklicem Aslında olay şu her sorun=1 sınav geçtin kaldın değerlendirme yapmak lazım mutluyken istediklerin oluoken herşey sana güsel keyfin yerinde ohh. ıster 19 unda ister 29 unda evlen hislerin düşüncelerin kararların net olduktan sonra hiç bişi farketmes bence
evet cnaım orada daha bi duygusal oluyorlar
benimki mesela hiç ağlamaz benim yanımda
güçlü durmaya çalışır...
ama senin nişanlın balık erkeği normaldir
bende balığım boshayallersmile
bizim bugün 100. günümüzhihoyyyt
canım ben de seni özledim,nerelerdeydin sen bakimmmm,neler yapıyorsun bir anlat bakalım
yok cnm koç bnm nişanlım boshayallersmile
napim adacımm asker yolu bekliimm
valla değişik bişey yok bende,
senin düğün yaklaşiieyvahedigeldismile
kızlarr ya bu ay maaşımdan 150 lira kadar kalıcakta
sizce o parayla ne almalıyım para olarak kalsa harcanır
altın alsam altın yüksek şuanda sizce ne almalıyım
hayırlısıyla gelsin askerin canım ya
kavuşun bir an evvel
bütün asker yolu bekleyen güzellerim
rabbim hepinizi sağlıcakla kavuştursun inşallah
evet tatlım az kaldııııı,çizelgeye bakmaya korkar oldum...
asker yolu bekleyen dedim de
çilek nereler de ya
canım umarım iyisindirrrrrr
MERHABA HERKESE
NİSANYAĞMURU TEŞEKKÜR EDERİM LİSTEDE HER SEFERİNDE KENDİMİ GÖRDÜĞÜMDE DAHA İYİ HİSSEDİYORUM KENDİMİ 178 GÜN KALMIŞ EVLENMEME :kedi::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?