-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

evet gercekdne cok zor kaftanlar var kapalılar acısından coğunlukla tercih edilen bnde çoğunluk oalrk beğenmıyorum hatta bigün arkdsa ceyiz görmeye gitik telde konusurkende gelinlikde geldi falan evde dedi neyse eve gitik ceyızlerine bakıoruz bakınıorum ama gelinliği görememiyorum dolbın üzerindede dantel işlemli sabhlık gibi bişi duruyo dedim gelinlik hani nerde dedi işde orda meğerse bnm sabhlık sandığım sey gelinlikmiş

uzun dönem canım malesef:umursamaz:
ığdırda yapıyor
daha şafak 360:gitme:
düğünüde seneye yaza yapıcaz inşallah
şimdi aynı soruları ben soruyorum sana sempatiksalakcinni

anladım canım ya kısa dönem sandım bilmiyorumkismile benimki kısa dönem şafak:54 bizim bilmiyorumkismile balıkesir edremitte yapıyo bidanem, bizim düğünde kısmetse 10 temmuz

aaa canım sende mi asker bekliyosun benim nişanlımdaa asker :) kısa dönem mi ne zaman gitti nerde yapıyo çok soru sordum galiba :kedi: ve düğün ne zman senin :1hug:

Yok damlacım bnmkı asker değil bn hazır evlenmelik buldum direk askerlik falan yok :) Alalh sizede hemn kavusmayı nasip etsin günler gözlerinizi açıp kapatıncaya kadr gecsin bnde asker yolu beklemk isterdim azıcık bole mektup yazayım faln die sorunlumuyum neyim

anladım canım ya kısa dönem sandım bilmiyorumkismile benimki kısa dönem şafak:54 bizim bilmiyorumkismile balıkesir edremitte yapıyo bidanem, bizim düğünde kısmetse 10 temmuz

aman ne güzel canım
biz ancak seneye bu zamanlar kavuşmuş olacağız
neyse sağlık olsun artık:gitme:

ayy canım ben o msjı yanlışlıkla attım sana :roflol: aman kız kafayımı yedin çok zor askerlik yaaa :sinifsinif:

günaydın kızlaar! ay gündeme oturmuşum resmen, neşenizi kaçırmışım :1shok:

hoşgeldin canım
tabi oturursun gündeme
ne heveslerle,ne umutlarla adım attın
şimdi bu tarz bir mesaj yazınca da kendimizi kötü hissettik
neler oldu?
o gece açtın mı tlf.u nu,babanlar da mı kaldın,kayınvaliden ulaşabildi mi sana
herşeyden önemlisi şimdi nasılsın???

selam kızlar
müjde;canım biraz fevri davranıyosun sanki.aşırı ilgiden sıkılmış olabilirsin ama bunu güzel bir dille kayınvalidene anlatabilirsin.daha dün evlendiniz sende biliyorsundurki evlilik öyle kolay değil bugün sıkıntı oldu ufak bişeyden tamam bitti benim kaybedicek bireyim yok deyip alıp çantanı babanın evine gidersen evliliğinizin bir anlamı kalmaz ve hiç düşünmeki seni kaybetme korkusuyla eşinin geleceğini bir gelir iki gelir üüç gelir nereye kadar dayanır sence???kimse istemez elbetteki özellikle evliliğinin ilk günlerinde eşiyle ayrı olmayı ama sen bunları biliyodun eşinin yurtdısına gönderilebileceği ihtimali her zaman vardı ve var olucak bu işte çalıştığı sürece nikahınıza bir hafta kala iş çıkması tallihsizlik ama o zman keşke evine girmek için diğer düğünleri bekleseydin böyle bir sıkıntılıyla karşılaşmazdın.biraz sakin ve mantıklı düşünmeyi dene canım şuanda eşine olan özlem ve kırgınlığınla bu şekilde davranıyosun .ama böyle yaptıkça insanların gözünde kötü olan sen olursun.ayrıca k.validenle aran çok iyiydi sen anlatıyodun ben açıkcası hiç kötü bir niyet aramadım.babanın evine gidip onlara haber vermemen büyük bir hata olmuş .bence hemen bosanmayı düşünme hatta bunu aklına bile getirme çekirdek kabuğunu doldurmayacak sebeplerle.neyse hakkında hayırlısı olsun karar senin .ama gayet açık ve samimi bir şekilde duygularımızı dile getiriyoruz burda eminimki kimsenin kimseyi kırma gibi bir düşüncesi yok o yüzden şunuda söyliyim benim kaybedicek birşeyim yok deme emin ol kaybedicek birşeylerin olucak .herşey yoluna girer umarım

heracanım gelinliğin üstü çok hoş altını bende beğenmedim biraz kabarık bişeyler düşünebilirsin.bende kaftan cepken bolero falan sevmiyorum gelınlıkte bu model güzel ama uzerındekı taslarmı dıyım onları bıraz azalta bılırdım ben sahsen sadelıgı sevıyorum .etegi kabarık olursa sankı ust kısmı daha bı guzel gösterır canım

teşekkür ederim asgd cim evet eteğin kabarık olması taraftarıyım bnde sanki bole altı üstü tamamlamıyormus gibi geldi banada :)

ya canlarım sorunu cözdük gibi zaten. ama ben babamın evndeym hala, gtmiyorum, eşim gelene kadar da gitmicem. kaynanam telaşlanmış, normalde ulaşamıyoruz ama şirketten falan bi şekilde ulaşmış eşime, anlatmış herseyi, o da beni aramış, telefonum kapalı tabi, abimi aramış sonra kız ortada yok burdan bişey de yapamıyorum diye, abim söylemiş eve geldi falan diye.konuştuk sonra, cok sinirliydi başta, ama sonra hak verdi bana, kaynanamın davranışlarndan deil de genel olarak birbrmzden ayrı kaldıgımız icin böyle olmamı normal karsıladı. annemle de konuşurum ben bi şekilde hayatım, ikimizde zor anlar yaşıyoruz, lütfen daha da zorlaştrma, yeni evlenip eşimi bırakıp buraya gelmek benim icin de hic kolay olmadı dedi. bi de kapatrken işte sadece senin mutlu olmanı istiyorum, böyle olucagı belliydi, kücüksün, ilgi bekliyosun, ama annemden deil benden, haklısın dedi, cuma günü geliyo zaten. sabah da kaynanam geldi işte bize, yine her zamanki gibi, birsürü hediyeyle gözümü boyamaya calışıyo. bi de demez mi kasayı boşaltıp gtsen merak etmezdim seni, bakar bi şeklde başının caresine der rahatıma bakardım, bu kız smdi napıcak nereye gidicek parası var mı acaba diye telaşlandım, kadın kaş yapiym drken göz cıkarıyo sürekli, neyse yine de sakinleşmeye çalışıyorum kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…