-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

bu arada düğünü yakın olanlar ve evli hatunlar yine bişi sorucam size
kaç tane yatak örtünüz var ve ne sıklıkla yıkıyorsunuz onları

Çeyrek Altın Fiyatı 90,87 ( 30 tl koyma durumun varsa 2 adet çeyrek alabilirsin)
Yarım Altın Fiyatı 178,75 ( üzerine 3 tl koyup bunu alabilirsin )

Dolar / TL 1,538
Euro / TL 2,084

napim adacımm asker yolu bekliimm
valla değişik bişey yok bende,
senin düğün yaklaşiieyvahedigeldismile

he temam ben yanlış anladımm
bu askerliğimiz çabuk bitsin yaabilmiyorumkismile

aaa canım sende mi asker bekliyosun benim nişanlımdaa asker :) kısa dönem mi ne zaman gitti nerde yapıyo kaydirigubbakcemile2 çok soru sordum galiba ve düğün ne zman senin :1hug:

ya da yatak örtü alabilirsin
veya pike takımı
eksiklerin neler sen bize bir sırala ya da öyle daha kolay olacak

spedy tesekkürler tesettürlü olunca ole her modeli değerlenirilemio tesettüre uygun yapılamıuo bazıları o yuzden bunu beğendm bnde ama etek cok sade gibi geldi bana eltimde bu modelin tamamı için cok hos dedi içinde ki kzı ben olursam daha güzel olurmus hihihihi

adacım sağol ama altın almak istemiyorum ben altın yükselmeden önce 75 liraya almıştım küçük altını şimdi 90 lira
kuyumcu bi tanıdığım var o da dedi eğer yatırım için alıcaksan bekle şimdi alma düşücek daha altın fiyatları dedi birde düşerse benim para değer kaybetmesin

tam takım çelik tencere setim ve teflon tencere setim var
günlük ve misafir için kaşık çatal takımım var
kahvaltı takımım var
yemek takımım var
uyku seti nevresim takımı battaniye günlük pike takımım var
pullu falan pike takımım var dantel takımlarım var mutfağım için takımım var
masa örtülerim var
saten nevresim takımım var 1 tk

yatak örtümü yatak odası takımım belli olunca alıcam

çeyiz için bişey alırsamda çok yer kaplamıcak bişey almalıyım salonda yatak odalarında falan her yerde bişeyler var ve çok dağınık duruyo annem sinir oluyo ama yapıcak bişey yok işte

aaa canım sende mi asker bekliyosun benim nişanlımdaa asker :) kısa dönem mi ne zaman gitti nerde yapıyo kaydirigubbakcemile2 çok soru sordum galiba ve düğün ne zman senin :1hug:

uzun dönem canım malesef:umursamaz:
ığdırda yapıyor
daha şafak 360:gitme:
düğünüde seneye yaza yapıcaz inşallah
şimdi aynı soruları ben soruyorum sana sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…