-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hatige sıkılma canım
genelde hep öyle oluyor
bende aynı dertten muzdaribimmm ((

adacım valla bunaldım yaaaa :sinifsinif: tamam diyorum heh oldu yok yine elde var sıfır gibi bir durum oluyo... genelde holan şeyler dimi bunlar tek bende yok dimi rahatlatmam lazım kendimiii bilmiyorumkismile demek sende benden olumunekankayizsmile

şöleee düzenli işleyen bir şirket bulamadım valla inş.. olurrrrrrrrrrrrrrrrrr :Saruboceq:

hatica canım aynı dert bende de var
hiçbir konuda bi düzen oturtamıyorum
yani bi düzen tam oturcak ekstra bişey çıkıyo hadii yeni baştan başla

hatica canım aynı dert bende de var
hiçbir konuda bi düzen oturtamıyorum
yani bi düzen tam oturcak ekstra bişey çıkıyo hadii yeni baştan başla

offf yaaaa sendemii ( :sinifsinif: valla bıktım yaaaa işin rahatlığını geçtim umrum değil şu düzensizlik saçma sapan şeylerrrrr offffffff bunaldımm.....:gitme::gitme:

Peki bunların harici ne gibi işler oluyor ki?

bi fatura işliyosun pıt başka bi iş çıkyoo ve o iş kalıoo yetişemiyorumkiiiiiiiiiiii...haydi elamanlar bilmem neee maaşımış ssk mış haydi git bankaya. olmadı ödemeleri takip et olmadı yok bilmem neeee....offfffffff
kızlar yaaaaaaaaaaaaaaa bi iş görüşmesine gittim dua edin hakımda hayırlıysa olsunnn :gitme::Saruboceq:

adammm... hemde o yanaklarını ısıra ısıra öpcem:)))))
hatige.. canım sıkma canını yaa... inanki hepimizin böyle sıkıntıları var... ben boşladım nasıl olsa 1-2 yıl içinde ayrılıcam diye.. umursamıyorum valla....

ah gülsüncüm yaa hakımızda hayırlsıı... sen bırakıyomusun işiiii ??

hatigecim hakkında hayrlısı olsun gercekdne inşallah sonuc olumlu olaur hayrlısıyla

aminnnnnnnnnnnnn cnmmmmmm :Saruboceq:

Hatige hakkında hayırlısı neyse o olsun şu an sana çok daha iyi görünen bir şey zaman geçtikçe aslında hiç de görünmediği gibi olduğunu anlayabilirsin. O yüzden sen hangisinde mutlu olacaksan o iş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…