-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kızlar ilgilenen olur mu bilmiyorum ama ben sevgilerl gününde sevgilime küçük ama çok heyecan verici bir hediye hazırlamıştım.
faceinhole diye bir iste var film afişlerinde ünlülerin yüzleri yok oraya kendi yüzünü yapıştırıyosun...20 ye yakın böyle fotograf hazırladım sevgilim ve benim...ama inanılmaz güzel şeyler var o sitede...sonra fotograflrı fotografcıda bastırdım...bi kutu aldım...içine renkli kağıtlara bizim için özel olan tarihleri birbirimize söylediğimiz güzel cümleleri yazdım...kağıtları katlayıp koydum kutuya...bir sürü şeker ve çikolata da koydum...mp3 çalar almak istiyordum mp3 çalar aldım ve büyük uğraşlar sonrası kendi sesimle ona olan aşkımı ve duyguları kaydettim ve mp3 çalara yükledim...
kutuyu verdiğimde afalladı ve notları okuyunca fotograflara bakınca kalakaldı gözleri doldu ve birbirimize bi daha aşık olmuştuk :)))))))

tabi bunu kime anlatsam sevgilisine yaptı hediye olarak...muhteşem haz veren bişey yapmak isteyen olursa daha detaylı paylarşırım...

kızlaaaaaaar nasılsınız?
çok özledim sizi
arada bakıp kaçıyorum bayanssulusmile
konuya girsem nerden girecem diyorum artık kim ne yapıyor neler aldı nişana düğüne ne kadar yaklaştı karıştı bende :)
liste yapılmış ona baktım biraz :)
öpüyorum hepiniziiiiiiiii

çok güzelmiş ama mesela ben bunu eşime yapmam çünkü öyle aman aman mutlu olmaz ama o bana yapsa cok mutlu olurum hosuma gider erkeklere işlerine yaracak seyler aldıgımızda daha cok mutlu oluyorlar

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
sonbahar14, mujde
kızlarr selamlarr çok sevindim bunu görüncee.
insan çok boşta hissediyr kendini geçmişi okuyamadım şimdide çıkıyrm yemek yemeğe gidicem
umarım girebilirim yine
bye bye

nisann canım sen bi şarkı yazmışsınn
o şarkıyıda nişanlım bana söylemişti
özer atik söylüyor onuu o zamanlar meşhurdu tolga çevikin programındaydı hep dinlerdikk
hatta ortaköye gitmişti bi gece bu şarkıyı istek yapmış ve telde bana dinletmişti.
bizimde kaderimiz bu şarkıyla değişti aaa inanamıyrm yaa

kızlar nasılsınız ? ne var ne yok ... havalar çok güzel istanbulda ... içim kıpır kıpır..çeyizlerimi almaya devam ediyorum kızlar koliler odamda sıralandılar ... hyecan dorukta..ne zevkliymiş insanın evi için beğendiklerini alması..boshayallersmile

al benden de o kadar canım ama ben hazırlıkları tamamladım yerimseniben hatta evime bile yolladım aldıklarımı bi yerleştirme kaldı sositososito Allah sana da nasip etsin sonuna kadar :1hug:

aksuarlarımı alacağım bakalım duvara aplikler ve mor tablo arıyorum her yerde...bilmiyorumkismile

Bende gördükçe alıyorum bişeyler..Evimizi tutalım tüm hızıyla alışveriş başlıycak..Ama ben niye heyecanlanmıyorum niye normalmiş gibi geliyor herşey:uhm:

iyi akşamlar kıslar nasılsınız neler yapıyosunuz bakalım
senin adına çok sevindim cnm hakkında hayırlısı olsun yeniden
paylaşım için teşekkür ederim çok güzel bi hikayeymiş
adacım hayırlısı olsun iyi günlerde kullan inş
Selami Şahin-Burcu Güneş Bir Tek Kadın Sevdim
bu şarkıya bende hastayım sitede bi linkte gördüm hayran kaldım
ne güzel nisanım allah mutluluğunuzu daim etsin en kısa zamanda kavuştursun inş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…