- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #15.401
saol müjdecim sıtmalanıyorum arada evdede tekim gece kötü olmam inş:/:/ gecmiş olsn esra
saol ereğlim üşümeye başladım şuan montla oturuyorumEsracım geçmiş olsun koru kendini bende öyleydim dün bugün hafifledi çok şükür.
Meyve falan ye her tarafını sar sarmala soğuk girmesin yaw:)
ben burdayımmheyyyyyyyy, kimse yok muu :hulya:
slm çileğim askerin nasıl hazırlıklara başladınmı cnmkızlar selamlar
herhalde stresten bunları yaşıyosunuz
selam eregli, esra
evet kızlar zaten bnm hazırlıklar devam ediyo başlamak ne kelime :roflol:
askerimde iyi 52 gün falan kaldı
evet cnm yerleşti sayılır çoğu işi hallettik kırma dökme bitti çok şükürEvet çilek az kalmış maşallah.
Esra eşyalar yerleşti mi?
iyi geceler kızlarrr kaydirigubbakcemile2
Evet çilek az kalmış maşallah.
iyi geceler gizem.iyi geceler kızlarrr kaydirigubbakcemile2
Sağ ol kuşum hayırlısıyla seninki bi gelsin sıra sanada geleceksağol cnm hayırlısıyla kavuşsaydık :Saruboceq:
seninde işler yavaş yavaş ilerliyo sanırım hadi hayırlısı bebişim kaydirigubbakcemile2
iyi geceler gizem.
Esra maşallah ah bu arada bugün eve temizliğe gittik arkadaşımla seramik araları beni deli etti sararmışlar. Mavi suyla(kireç sökücü) uğraştım ama istediğim gibi bembeyaz olmadı senin temizlik bitti mi canım ?j Yeniden derz nasıl çekiliyo bilsem üşenmiycem yapacağım kesin yeterki bembeyaz olsun delikafadulden
iyi geceler gizem.
Esra maşallah ah bu arada bugün eve temizliğe gittik arkadaşımla seramik araları beni deli etti sararmışlar. Mavi suyla(kireç sökücü) uğraştım ama istediğim gibi bembeyaz olmadı senin temizlik bitti mi canım ?j Yeniden derz nasıl çekiliyo bilsem üşenmiycem yapacağım kesin yeterki bembeyaz olsun delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?