- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #15.421
Bugüne kadar düğün vesayre hazırlıkları beni ileri derecede ayar ediyordu bugün evi temizlerken dedim kızım burada sen oturacaksın bu tezgah senin bu kapılara sen dokunacaksın. Bi tuhaf oldum anca dank etti yuvadan uçacağım buruk bi sevinç kızlar ya. Sanki azcık sakinler gibide oldum dermişim:)
Çilek porçöz olayın için eywallah kuş.
nisann canım sen bi şarkı yazmışsınn
o şarkıyıda nişanlım bana söylemişti
özer atik söylüyor onuu o zamanlar meşhurdu tolga çevikin programındaydı hep dinlerdikk
hatta ortaköye gitmişti bi gece bu şarkıyı istek yapmış ve telde bana dinletmişti.
bizimde kaderimiz bu şarkıyla değişti aaa inanamıyrm yaa
ne güzel nisanım allah mutluluğunuzu daim etsin en kısa zamanda kavuştursun inş
kızlar günaydınn
listede baya uzamış umarım hepinizin bu özel günü çok ama çok güzel geçerrr
Allahım ben netcem yaaaa mayısda nişan olsun diyoruz daha hiçbişey yok ortadaaa ooffff çok sıkılıyorumm bu olaya
hayırlı olsun cnm.. güselmiş davetiyen.
uygunmuş fiyatıda
speed davetiyen hm sık hem ucuz güzel bi seçim bnde düğün için böle espirili falan bişiler düşünüyorum onlarda ucuz ve tatlı duruyo :)
Ada'mı çok özledim eşyaları gelmiş sanırım gitmiş evine
gelince görür inş. cumartesi işyerindeyse onun yanına gidicem yatak örtüsü almaya hihoyyyt[/B]
yaaa gerçekten mi ya bende psikopata bağlamış durumdayım benim çevremde öle çok nişan düğün fln olmadı burada sizlerden duyuyorum hep oyüzden geç kaldım mahvoldum fln diorum o nedenlede erkek akadaşıma takıyorum hep çocukda arada kalıo boshayallersmilegünaydın canım
amin inş hepimiz güsel geçer
kıs mayısa daha yıl var
ne stres yapıyon
biz 15 gün içinde hem istemeyi hem nişanı yaptık
ve bi anlık kararla oldu bu
hiç bişeyimizde eksik olmadı çok şükür
sen en azından mayısta diyebiliyosun
cnm çok güzelmiş fiyatıda uygunDavetiyemiz Budur. Arkadaşlarr Herşey Dahil 250 Adet 70 YTL
Tabi Daha sipariş vermedik ama dün bayağı dolaştık ve buna karar verdik
ayyy ne güzel olmuş mucize gibi beee ayy içime su serptiniz kızlarrherkesciklere gunaydın :)
Levrekcim tek sorun yer tutma konusunda diğer seyler 2 haftada halledilir canını sıkma o kadar kendımden biliyorum kuaför kıyafet nişan alısverişi falan hepsi 2 haftada tamamdır canım :)hatta sunu anlatayım bn nişanıma 2 hafta kalınca eminönüne kıyafet bakmaya gittim bi tane gelinlik modeli beğendım onu nişan kıyafeti olrk gümüş rengi tasrlıcklardı neyse 1 defa prova gelirsin dedi aradım provaya gerek olmadığını kıyfaetin hazrlndığını,bana salı gunu elbiseyi teslim edicklerini soyledi salı gunu bi gitim ortada elbisenin e si yok daha tül halinde kıyafet6 saat içinde istedğim şekilde hazrlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?