-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

dimi bana da öle geldi bi akşam çaya fln gelsinler die düşündüm bende ama bilmiomki yaaa:uhm:

yani ailen derseki önce bi konuşalım isteme olmasın
ozmn bi oturmaya gelirler
ogün konuşulur gerekirse şu gün isteme olsun filan
aileler daha iyi bilir, biz ne desek boş

gizem canım davetiyeni gördüm ama o ara unutmuşum yazmayı
güzel ve hoş,ben beğendim
mantığını da takdir ediyorum
çünkü o davetiyeler için onca ağaç kesiliyor ve insanlar birkaç gün sonra çöpe atıyor
yani gidiyor çöpe zavallı ağaçlar
ne kadar kalın kağıt ve zarf o kadar ağaç demek
böyle uygun birşeyler için daha az ağaç gidiyor
tebrik ederim şekerim.....
biz de aynısını yaptık
hem ucuz oldu hem de ağaçlar yaşadı :)))

pınarpin-coturnıx canım adını ne diyeceğim ben ya
vallahi hatlar karışıyor
gerçek adını söylemen de bir sakınca yoksa
Ada kızı bu dertten kurtarsan ne güzel olur...
Bir de sağol canım...hepimiz yuvamızda güle güle oturalım inşallah.Amin...

Boswerciğim başın sağolsun Alalh rahmet eylesin mekanbları cennet olsun..
Levrekcğim bizde bi ön tanısma oldu ve ben ön tanısma fırsatlar el verdikçe olması tarftrıyım ilkk kez gördüğün birindne kız istemkde zor olur sanki yani bana o sekılde gelıo herkesin kendı fikri tabi sonuc olark:)

pınar de canım :))))

iki anne de mi rahmetli oldu. Allah rahmetini esirgemesin. başınız sağolsun. siz mutlu inşallahhh.

Evet ikimizin anneside vefat etti.6 gün arayla hemde..
Dostlar saolsun diyoruz bizde..Yanımızda olmaları yetiryor.En büyük destekçi anneler oluyor bu işlerde oyüzden zorlanıyoruz.Ama inşallah mutlu olacaz..

Sizler saolun canım

bizim akraba olduğumuz için tanışma diye birşey olmadı.. isteme oldu direk çünkü herkes birbirini tanıyoduuu.. ama kuzenlerimde falan bir ön tanışma oldu 2 aile birbirine gidip geldi.. ama böyl eolunca isteme ve sözü 1 arada yapmışlardı :))

organikşeker hoşgeldinnn

Evet adaer canım önemli değil
Senin heycanın şuanda çok daha güzel sempatiksalakcinniakannehir
eee Bize Gelen davetiyelerden biliyorum herkez bişey yazıyor üstüne.
sonra hemen çöpe en yakınların belki bi süre anı için saklıyor olumunekankayizsmile
Ondan sonra malesef oda yalan oluyor.
Hem ağaçlara yazık öncelikle tabikide :sinifsinif:
Sonra parana yazık ŞenizŞenizŞeniz

aslına bakarsan bizde ablasıyla ve annemler birbirlerini tanıyorlar ozmn o kadar kasmama gerek yok ohh ne güseel böle gidip geliyorsamimiyet olunca daha doğal güsel oluyor herşeyyy
LevrekBizde tanışma olmadı.Direk istemeye geldiler..Annelerimiz hayatta olsaydı tanışma olurdu muhakak ama böyle oldu malesef
anladım cnmm allah rahmet eylesinnn
bende tanışmadan yanayım ama bilmiom vallaa

Evet ikimizin anneside vefat etti.6 gün arayla hemde..
Dostlar saolsun diyoruz bizde..Yanımızda olmaları yetiryor.En büyük destekçi anneler oluyor bu işlerde oyüzden zorlanıyoruz.Ama inşallah mutlu olacaz..

canım benim. kaderleriniz de aynı demekki. siz mutlu oldukça onlara da yansıyacaktır. mutluluk için 2 kat çaba harcamalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…