- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #15.501
Amin..Saolasın senin düğün ne zaman
doğru diosun cnm yardımın için saol cnmmmolumunekankayizsmileyani ailen derseki önce bi konuşalım isteme olmasın
ozmn bi oturmaya gelirler
ogün konuşulur gerekirse şu gün isteme olsun filan
aileler daha iyi bilir, biz ne desek boş
bende öle düşünüom valla kendimi babamın yerine koyuyorumeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileBoswerciğim başın sağolsun Alalh rahmet eylesin mekanbları cennet olsun..
Levrekcğim bizde bi ön tanısma oldu ve ben ön tanısma fırsatlar el verdikçe olması tarftrıyım ilkk kez gördüğün birindne kız istemkde zor olur sanki yani bana o sekılde gelıo herkesin kendı fikri tabi sonuc olark:)
bizim akraba olduğumuz için tanışma diye birşey olmadı.. isteme oldu direk çünkü herkes birbirini tanıyoduuu.. ama kuzenlerimde falan bir ön tanışma oldu 2 aile birbirine gidip geldi.. ama böyl eolunca isteme ve sözü 1 arada yapmışlardı :))
oohh en kolayda seninki olmuş heee
allahım bende bu günleri böle rahat anlatabilecekmiyim yaaaakannehir
kesinlikle bende karşılıklı olduğunu düşünüyorum size bir ömür hep beraber mutluluklar cannımmolumunekankayizsmilelevrekim.tabı çok sıkma kendini. evet bu kadarını beklemiyorduk doğrusu biz de. Allah bozmasın cidden iyi insanlar. tabi karşılıklı çoğu şey.
kızlar ben yemeğe gidiomm hepinize yardımlarınızdan dolayı ççoookk teşekkür ettimmm opuyorumnanaktan
gir artık istersen olumunekankayizsmile benim 6 ay var ama bende bi telaş fenalık basıyoo sempatiksalakcinni
boşver.....6 gün arayla iki büyüğünüzü kaybetmiş olmanız acı bir durum
Allah'ım rahmet eylesin
çok fazla bir şey söyleyemiyorum böyle durumlarda
ama kendini yalnız hissetme
ne zaman nerede olursan ol
desteğe her zaman hazırım
ben kendi adıma tatlım.....
canım benim. kaderleriniz de aynı demekki. siz mutlu oldukça onlara da yansıyacaktır. mutluluk için 2 kat çaba harcamalısınız.
benim temmuz da inşallah. bi aksilik olmazsa 17 sine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?