-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

boşver.....6 gün arayla iki büyüğünüzü kaybetmiş olmanız acı bir durum
Allah'ım rahmet eylesin
çok fazla bir şey söyleyemiyorum böyle durumlarda
ama kendini yalnız hissetme
ne zaman nerede olursan ol
desteğe her zaman hazırım
ben kendi adıma tatlım.....

levrekim.tabı çok sıkma kendini. evet bu kadarını beklemiyorduk doğrusu biz de. Allah bozmasın cidden iyi insanlar. tabi karşılıklı çoğu şey.

yani ailen derseki önce bi konuşalım isteme olmasın
ozmn bi oturmaya gelirler
ogün konuşulur gerekirse şu gün isteme olsun filan
aileler daha iyi bilir, biz ne desek boş
doğru diosun cnm yardımın için saol cnmmmolumunekankayizsmile
bende öle düşünüom valla kendimi babamın yerine koyuyorumeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

kızlar ben yemeğe gidiomm hepinize yardımlarınızdan dolayı ççoookk teşekkür ettimmm opuyorumnanaktan

slm kızlarr,
adaercim silikon kaplar ne kdr sağlıklıdır sence.plastiği hayatımızdan çıkaramıyoruz maalesef ama ne kdr aza indirsek kardır yani. biliyosun ki plastikte kansorajen var.özellikle o fırında sıcakta kekle birleşicek ..

Teşekkür ederim adacım düşünmen bile yeter

selam kızlarrrr, nevresim canavarları markafoniyi ziyaret etsin bi, hoş renk ve desenler var 50 liraya

selam kızlar...
gizem;davetiyeniz sade ve şık hemde uygun en güzelini yapmışsın canım..
ada;eşyaların hayırlı olsun,resimleri bende çok merak ediyorum.
levrek;canım bende aynı dertten muzadaribim ,yalnız değilsin.
boşver;ne demeliyim inan bilmiyorum aynı durum bendede olduğu için seni çok iyi anlıyorum .ALLAH mekanlarını cennet etsin ,sizlerede sabırlar versin.çookkk mutlu olun inşallah canım...

Son düzenleyen: Moderatör:
mobilyalarımı ve evin düzenini merak eden şekerlerim için,
kısa bir özet geçeyim :)
evim 2+1 küçük şirin bir ev
ama ben oraya masal evi diyorum
böyle küçük olması hoşuma gidiyor çünkü
küçük olduğu için de koyu renk boyatamadık duvarları
bütün odaların duvarı kum beji
salon koltuğum L koltuk ve kenarları koyu kahve deri oturma kısmı haki,üzerinde 4 adet yastık var 2 si kahve 2 si daha koyu kahve
yemek takımı mobilyam da kahve ve sandalyelerim koltuğumun kenarları gibi koyu kahve deri
oturma odamda 1 tane kıpkırmızı kanepe var
yatak odam da krem rengi

resimlerde daha iyi anlarsınız canlarım :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…