-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Reyhan canım hoşgeldin
az kaldı tatlım 10 nisan'a,güzel geçecek inşallah herşey

kızlar güzel yorumlarınız için çok sağolun
öyle keyif verici bir duyguydu ki bu
sizlerin de yaşamanızı isterim hayırlısıyla

çok sağol AdA. hoşbuldum. evet az kaldı, hazırlığın h'si yok daha. tabi bi ksmı kafada hazır ama olsun.
canım aşk yuvanda çok çok çok mutlu olursun inşallah. hayırlı olsun.

hayırrrrr ben şahsen olmuyorum
seni biliyorum ama boşver olarak
adını söylesen daha iyi olcak ama
olsun boşversin işte :)))

Zaten bir sen biliyorsun beni sanırım.Kimse yorum yazmıyo yazdıklarıma çünkü..Teşekkür ederim canım önemsediğin için..

Seninde düğün zamanın epey bir yaklaşmış.Eşyaların evine gelmiş heyecan başlamıştır sende..Benim daha iki ayım var pek bir heyecan yok nedense

kızlar bişi sorsam size ailelerin birbirnini tanımadığını düşünürsek istemeden fln önce tanışmaya geldilermi yani süreç nasıl işler bi bilgi verirmisiniz bana yaa

canım sana da selamlar. yoo ben de biliyorum seni.
el kaldırıp duruyorum alkisalkisalkis

kızlar bişi sorsam size ailelerin birbirnini tanımadığını düşünürsek istemeden fln önce tanışmaya geldilermi yani süreç nasıl işler bi bilgi verirmisiniz bana yaa

bize annesi ve ablası ziyaret amaçlı gelmişlerdi. hani aile olarak ilk tanışmalar böyle oldu.
ama çoğu kez ailece gelebiliyorlar.isteme değil ama tanışma maksatlı, biz onu yapmadık. istedikten sonra da ailesi geliyor,bizi çaya-yemeğe çağırıyorlar vs. hatta öğleden sonra gelecekeler annesi ve babası.

LevrekBizde tanışma olmadı.Direk istemeye geldiler..Annelerimiz hayatta olsaydı tanışma olurdu muhakak ama böyle oldu malesef

Bizde 23.01 de işte direk istemeye geldiler
30.01 de Söz oldu canm daha önce annesi falan gündüz gelmedi yani
hımmm anladım canm önceden aileler tanışmyordu dimii biz söz düşünmüyoruz önce bi tanışmaya gelin dedim sonrada acaba böle bişey olmasmı die düşünmeye başladım boshayallersmile
levrek eğer aileler tanışmıyorsa bi ön görüşme mantıklı olabilir

dimi bana da öle geldi bi akşam çaya fln gelsinler die düşündüm bende ama bilmiomki yaaa:uhm:

benim annem hakanı tanıyordu eee babamda 2 gün önce falan bize geldi tanıştı onun için gerek görmedik
eee bide annem çalışıyordu zamanda uzuycaktı tanışma girerse araya isteme+tanışma aynı günde oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…