-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

müjdecim
ne diyeyim ki sana ben canım
allam yaaa
kız allah başka dert vermesin
öyle bir giriş yapıyorsun ki konuya
yüreğim ağzıma geliyor
diyorum ne oluyoruz ayollll
benim kayınvalidem gibi olsaydı
ve kusura bakma biz ne gördük ki sana ben yapayım dese iyi mi olurdu
boşver keyfini çıkar kuzum,imkan varken de özeniliyor işte
bunları dert etme...

kızlar şu sıralar günlük yemek takımı alan var mı ya da schafer nasıl bir marka indirim varmış 28 parça günlük yemek takımlarında kullanıp tavsiye edebilecek var mı ?

adacım napiym ama ben böyle zengin çocuğu olarak büyütülmedim, alışmak çok zor. şimdi diyceksiniz ki, bişeyden bi tane varken bi tane daha almak mı zor? hayır ama, her adımımı atmadan önce ay elalem ne der diye düşünmek gerçekten zor. kadın şimdi özendiğinden falan değil, sırf sosyetik arkadaşlarının arasında küçük düşmemek için istiyo bunu. iki hafta önce de konkene götürdü beni:) ay allahım ne kasıntılık bu böyle, eşim gelse de kurtulsam

canım çok güzeller güle güle kullan bende daha önce bakmıştım fiyatları biraz pahalı galiba ama dimi
eregli, şebnem hg.niz şebnem güle güle kullan.
kızlar maltepeye yakın oturan var ı bilmem
buraya avm34 açılıyo cuma günü katalog var elimde şimdi indirim var ama işinize yarar mı ki:sm_confused:
ben varımmmm
maltepede oturuyorum canm sende mi maltepedesin

çilekkkk.... ben cevizlideyim....
avm34 ü duymadım hiç canım....
yakınız canmmm
burada böle konuşuyoruz ya yakın birileri olunca çok seviniorummmolumunekankayizsmile

vvuuhhuuuu fiyatlar baya iyiymiş ama cuma iş günüüboshayallersmile

çok cnm sıkıın çoook..mısır turuna katılacaktık biz ,iptal olmuş offf:sinifsinif:senağlama

selamlar. neden iptam oldu ki? mısıra da hep gitmek istemişimdir. üzülme gidersiniz yine

yok uçak seferi iptal olmuşmuş dedi hatun telefonda,akşam gidicez tur şirketine konuşmaya. balayı için gidicektik. mayısda da gidilecek başka yurt dışı olmaski soğuk olur off yurt içi gideris artık heralde.. tüm hayallerim suya düştüüü mafoldumben

çok cnm sıkıın çoook..mısır turuna katılacaktık biz ,iptal olmuş offf:sinifsinif:senağlama

bende sinir olurum öle şeyler hazırlanırsın toparlanırsın birden iptall derler yaaa nese takılma ama herşeyde bir hayır vardır
cnm pronto turlamı gidecektin sen?

Allah allahhh. neyse canım. hayaller kurulmuştur mutlaka ama. sizde yurtiçi güneye gidersiniz artık. burdaki hada hoş geçer belki yerimseniben

bende sinir olurum öle şeyler hazırlanırsın toparlanırsın birden iptall derler yaaa nese takılma ama herşeyde bir hayır vardır
cnm pronto turlamı gidecektin sen?

aynen,pronto tur. bişi değil pasaportlarıda çıkarttık. o kdr masraf yani..

saolun kızlar,umarım güzel geçer,şimdilik bi plan yok tabi,bereket 1 ay kala haber verildi..bide diyolar 8 mayısa alındı katılın ,kınamın olduğu gün yani töbe töbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…