- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #15.641
müjdecim
ne diyeyim ki sana ben canım
allam yaaa
kız allah başka dert vermesin
öyle bir giriş yapıyorsun ki konuya
yüreğim ağzıma geliyor
diyorum ne oluyoruz ayollll
benim kayınvalidem gibi olsaydı
ve kusura bakma biz ne gördük ki sana ben yapayım dese iyi mi olurdu
boşver keyfini çıkar kuzum,imkan varken de özeniliyor işte
bunları dert etme...
canım çok güzeller güle güle kullan bende daha önce bakmıştım fiyatları biraz pahalı galiba ama dimiMerhaba arkadaşlar sizi yakından takip etmeme ragmen cok sık yazamıyordum ıslerım dolayısıyla bende ıkı gun once prımanovadan bayo setı aldım coktandır arastırıyordum resmını eklemek ıstedım hepınız sevgıyle kalın boshayallersmile
Primanova ürünlerini incelemek isteyenler için site içinde açtığım bir topik;
http://www.kadinlarkulubu.com/banyo...birinden-sik-primanova-banyo-aksesurlari.html
ben varımmmmeregli, şebnem hg.niz şebnem güle güle kullan.
kızlar maltepeye yakın oturan var ı bilmem
buraya avm34 açılıyo cuma günü katalog var elimde şimdi indirim var ama işinize yarar mı ki:sm_confused:
yakınız canmmmçilekkkk.... ben cevizlideyim....
avm34 ü duymadım hiç canım....
vvuuhhuuuu fiyatlar baya iyiymiş ama cuma iş günüüboshayallersmileluxcell börekçi 79 tl
regal 3 programlı bulaşık makinası 449 tl
regal çamaşır mak 5 kg 399 tl
arzum elekt süpürgesi 1800 w toz torbalı 99 tl
arzum çaycı 79 tl
tefal ütü 2200w 89 tl
aqua bianca bornoz takım 29 tl
1 alana 1 bedava battaniye 50 tl
phılıps saç maşası 39 tl
arıston no frost buzdolabı 799 tl
bunların hepsi 10 taksitmiş
mobilya ve halıda iddialıyız yazmışlar
kingston flas bellek 4gb 5 tl
felix su ısıtıcısı 5 tl
stoklarla sınırlıymış
eregli porçöz kesin çözüm ama dikkat et fayansların alçılarını eritmesin
bnm k.valide olduğu gibi boşaltmış porçözü cızırttttttt etmiş alçılar erimiş aralarındaki :roflol: sonra merve koş nalbura alçı al demiş bnm görümce yani :))) k.peder görmeden halletmişler ama tırtıklı olmuş yine de :roflol::roflol::roflol:
canım çok güzeller güle güle kullan bende daha önce bakmıştım fiyatları biraz pahalı galiba ama dimi
teşekkür ederim canım evet fiyatları biraz pahalı benim aldıgım yerde ındırım vardı ben bu takımı havlusuyla bırlıkte 76 ytl ye aldım
Levrek, diamente, mujde, bebiskomm, sebnem42, heraaaa, hatige, eregli, MELTEMRE, FE.OZ
amanınnn pek bi kalabalığızz
Sende Var ise Gmailden yollasana be canım bilyrsun nişanda düşünüyordum opuyorumnanaktankızlar eğer düğününüzde babanızla dans etmek istiyorsanızzz Ferhat göçer muhteşem bi şarkı sölüo bayıldımmm ben onu çaldırcam şarkının adı Kızım dı sanırım
evet sen iyi rakama almışsınn iyi günlerde kullancanım çok güzeller güle güle kullan bende daha önce bakmıştım fiyatları biraz pahalı galiba ama dimi
teşekkür ederim canım evet fiyatları biraz pahalı benim aldıgım yerde ındırım vardı ben bu takımı havlusuyla bırlıkte 76 ytl ye aldım
hehehhe benimde bazen öle oluyo okuyorum hatta daha tam okumadan iş çıkıo çıkmak zorunda oluyorumalkisalkisalkis
ben seyirci olarak aranızdayım
o site bu site derken yetişemiyorum size anca takip
çok cnm sıkıın çoook..mısır turuna katılacaktık biz ,iptal olmuş offf:sinifsinif:senağlama
selamlar. neden iptam oldu ki? mısıra da hep gitmek istemişimdir. üzülme gidersiniz yine
çok cnm sıkıın çoook..mısır turuna katılacaktık biz ,iptal olmuş offf:sinifsinif:senağlama
yok uçak seferi iptal olmuşmuş dedi hatun telefonda,akşam gidicez tur şirketine konuşmaya. balayı için gidicektik. mayısda da gidilecek başka yurt dışı olmaski soğuk olur offyurt içi gideris artık heralde.. tüm hayallerim suya düştüüü mafoldumben
bende sinir olurum öle şeyler hazırlanırsın toparlanırsın birden iptall derler yaaa nese takılma ama herşeyde bir hayır vardır
cnm pronto turlamı gidecektin sen?
aynen,pronto tur. bişi değil pasaportlarıda çıkarttık. o kdr masraf yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?