- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #15.661
hosbulduk... ay benim daha düğünüm olmadı ya kızlar, kaynanam tutturdu yeni gelinlik diktircez diye, elalem ne dermiş, nikahta giyilen bi daha giyilir miymiş birsürü şey, sanki gelinlik koleksiyonu yapcam yaaa. ne gerek var dedim, kızım böyle bu işler, kadın giyimine kuşamına özen göstermeli falan diyo, tamam yani güzel bişey özen göstermek de, bi daha kim ugrascak gelinlik sec begen diktir prova şu bu... var işte ne de olsa bi tane, anlatamadım kadına :S
selam kızlar...
gizem;davetiyeniz sade ve şık hemde uygun en güzelini yapmışsın canım..
ada;eşyaların hayırlı olsun,resimleri bende çok merak ediyorum.
levrek;canım bende aynı dertten muzadaribim ,yalnız değilsin.
boşver;ne demeliyim inan bilmiyorum aynı durum bendede olduğu için seni çok iyi anlıyorum .ALLAH mekanlarını cennet etsin ,sizlerede sabırlar versin.çookkk mutlu olun inşallah canım...
iyi akşamlar hepinize kızlar :gitme:
iyi akşamlar hepinize kızlar :)) mesai biter hatige gider :))
iyiyim cnm sağolasın.
hastaydım bugün sancım vardı yattım hep gözümü yeni açtımm.
geçmişe bakıodum davetiyeni gördüm çok gzl çok şık model beğenmişsiniz.
adanında eşyaları gitmiş resim eklemedi inş. ya göremedim çok merak ediyrm
merhaba kızlar buldum buldum.comdan çok cici bir tavşanı olan bulaşık teli aldım çeyizime:)
merhaba kızlar buldum buldum.comdan çok cici bir tavşanı olan bulaşık teli aldım çeyizime:)
ayyy müjdeee, bu kadın ne yapsa sana yaranamaz, sen mimlemişsin resmen kadını bu kaynana bu kötüdür diyeklava: yaaa başkası 1 gelinliiği bile zar zor alır, almaz hatta kiralatır, ne gerek var der, gelinin bütün özencini içinde bırakır, seninki sana düğün için yenisini alalım diyo ve sen kadına sinir oldum diyosun... klava: o kaynanayı bana versene sen, ben onu başım üzerinde taşırım vallaaaa :lepi:
kızlar bişi sorsam size ailelerin birbirnini tanımadığını düşünürsek istemeden fln önce tanışmaya geldilermi yani süreç nasıl işler bi bilgi verirmisiniz bana yaa
ay alın valla nolur alın bu kadını başımdan kaydirigubbakcemile3 ama benden söylemesi, bi zaman sonra sen de bıkarsın kaydirigubbakcemile3 aşırı kasıntı kadınlmaz: konkene götürür valla seni deohaoldumsmile geçen götürdü beni, bütün gün avrupadan ne kadar sıkıldıklarını konuşuyolar, bi de yeni mücevherlerini anlatıyolar birbirlerine, hayat amaçları bu yaa. acıdım hallerine resmen, tamam parası varsa alsın taksın gezsin falan da, birbirleryle yarışıyolar resmenkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?