-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

zaten şu evlilik hazırlıkların hepsi aksilikle geçiyo,yazsam roman olur..hadi hayırlısı..

ayyy müjdeee, bu kadın ne yapsa sana yaranamaz, sen mimlemişsin resmen kadını bu kaynana bu kötüdür diye klava: yaaa başkası 1 gelinliiği bile zar zor alır, almaz hatta kiralatır, ne gerek var der, gelinin bütün özencini içinde bırakır, seninki sana düğün için yenisini alalım diyo ve sen kadına sinir oldum diyosun... klava: o kaynanayı bana versene sen, ben onu başım üzerinde taşırım vallaaaa :lepi:

Saolasın canım

iyiyim cnm sağolasın.
hastaydım bugün sancım vardı yattım hep gözümü yeni açtımm.
geçmişe bakıodum davetiyeni gördüm çok gzl çok şık model beğenmişsiniz.
adanında eşyaları gitmiş resim eklemedi inş. ya göremedim çok merak ediyrm

merhaba kızlar buldum buldum.comdan çok cici bir tavşanı olan bulaşık teli aldım çeyizime:)

Teşekkür Ederim canım en sade ve en güzeldi buydu.
Bi ara sipariş vericez zaten 1 günde teslim oluyormuş hemen.
Geçmiş olsun canım sana da dikkat et.

merhaba kızlar buldum buldum.comdan çok cici bir tavşanı olan bulaşık teli aldım çeyizime:)

Resim eklesene varsan canım hayırlı olsun şimdiden sempatiksalakcinni

ay alın valla nolur alın bu kadını başımdan kaydirigubbakcemile3 ama benden söylemesi, bi zaman sonra sen de bıkarsın kaydirigubbakcemile3 aşırı kasıntı kadın lmaz: konkene götürür valla seni deohaoldumsmile geçen götürdü beni, bütün gün avrupadan ne kadar sıkıldıklarını konuşuyolar, bi de yeni mücevherlerini anlatıyolar birbirlerine, hayat amaçları bu yaa. acıdım hallerine resmen, tamam parası varsa alsın taksın gezsin falan da, birbirleryle yarışıyolar resmenkaydirigubbakcemile3

kızlar bişi sorsam size ailelerin birbirnini tanımadığını düşünürsek istemeden fln önce tanışmaya geldilermi yani süreç nasıl işler bi bilgi verirmisiniz bana yaa

sanırım yazmak için geç kaldım ama yine de yazım
bazı yerlerde eğer uzak ise genelde nişan gecesi kız istiyorlar o gece tanışıyorlar.
bizde sadece isteme günü oldu tanışma ile aynı.
ayrıca gelmediler farklı şehirlerde olduğumuz için.
ama bana sorulursa isteme olmadan önce bi tanışmaya gidilir erkekler gitmese bile hanımların gidip oturmalarında fayda var die düşünüyrm

eeee hayatlarını bilmiyor muydun canım .
Bile bile girdin hem sen eşinle istediğin gibi hayat yaşayabilirsin.
İstersen 4 katlı villa da otur istersen klasik apartman dairesinde sana karışamazki.
Hayatında değilmemiş olur sıkılmazsın daha mutlu olursun yerimsenibenyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…