-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

sipeydim davetiyen çok hoş cnmopuyorumnanaktan

müjdecim bence eşinin annesi hakkında böyle konuşman çok çok yanlış hani içinde bişey varsa bile kimseye yansıtma
senden çokta büyük değilim ama bir tavsiye olarak kabul etyerimseniben

aa o kadar çabuk mu veriyorlar ya
iyimiş o zaman insan birde onun stresini çekmicek.
yok canım regl oldum ondan sancım var
ağır gecio benim yatıom yatak döşek
eskiden böyle değildim ilaç içtiğim halde kalkamıyrm artık

aman be kuzum nolcak, eşim kendisi de söylüyo aynılarını , kocacığım gelse de kurtulsam artık bunlardanopuyorumnanaktan

Hımmm kötü Allahtan büyük bi sancım olmuyor
Bi tek ilk günü oda çok fazla değil Allahtan....
Evet 1 günde teslim çok güzel çok hoşuma gitti.
Bize de nisan gibi lazım zaten haftasonu hallederiz opuyorumnanaktan

kızlar bunu çok beğendim ben çok sevimli belki evime bile uymaz ama yapıcak bişey yok 2 katlısını da alırız:)

speedy ben senin davetyeni merak ettim link verebilirmisin bende
baksam:)

benim 3 ay ara ile değişio yani bi ay çok ağrıo snra ki ay hafif sonra ki ay hiç ağrımıo sonra başa sarıo çokk ilginç bi durum yanii

biliyodum canım, biliyodum tabikii, allahtan eşim hiç ona çekmemiş :Saruboceq: ama şimdi eşim yok ya burda, sürekli yanımda, o yüzden karışıyo da her şeye:sinifsinif:

saol bebeğim benim haklısın aslında, ama ben patavatsızım :icecream: bana normal geliyo sen napıyosun bu arada ne var ne yok kız? derya'cık nerelerde bi de ?

bişey yaptığım yok cnm
bildiğin gibiyim işte
kız sen benim adımı ayakkabının altına yazdım dedin ve silinmedi dedin doğruyu söle bakkötükedihüso
deryada doğumgününde aileler tanışcak diyodu ne oldu bilmiyorum.:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…