-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

benim 3 ay ara ile değişio yani bi ay çok ağrıo snra ki ay hafif sonra ki ay hiç ağrımıo sonra başa sarıo çokk ilginç bi durum yanii

Hım ilgin.çççç

biliyodum canım, biliyodum tabikii, allahtan eşim hiç ona çekmemiş :Saruboceq: ama şimdi eşim yok ya burda, sürekli yanımda, o yüzden karışıyo da her şeye:sinifsinif:

eee sende düğün olmadan yaşama onunla canım benim yani
Düğünde eşin geldiğinde git evinde yaşa

kız keşke yalan olsa :sinifsinif: silinmedi ama :gitme: boşver düğünde yazarm silinir deryayı merak ettim benboshayallersmile çok istiyodu heyecanlıydı falan eyvahedigeldismile, kız biricikkk hic olmazsa gelip biz isteyelim seni abime:teytey:

zeynepppp
hoşgeldin tatlım
evet eşyalarımı yerleştirdik dün,ama kaçırmadın merak etme foto eklemedim henüz,
çünkü çekmedim makinem yanımda değildi.
Ama cumartesi ekleyeceğim inşallah

hem üzülme ayrıca kimbilir belki de gelebilirsin
tekirdağ-istanbul arası çok uzak değil be canım :)))

kız kendi evim olunca heves ettim ama, orda kalmak istedim:ecrin_bebek: kaynanam da haklı yani yalnız bırakamıyo beni ama her an başımda olunca çekilmiyo yani, babamın evndeym ztn artık:sinifsinif:

anladım mujde babanın eviden kafa dinle madem böyle hayattan sıkılıyorsun :1closedeyes:a

Sonbaharcım o ev ayakkabıları çok güzel zamanında değmez birinede almıştım benzer bişey. Çok şaşırmış sevinmişti.
ıyi akşamlar bu arada herkes !

kızlar bende sohbetlerinize katılmak istiyorum arada eğer mümkünse malum çeyiz hazırlığı yapıyorum arada buradaki arkadaşlarada danışmak isterim ..

kendimi tanıtıym kısaca ismim yağmur :) 24 yaşındayım ..evlilik tarihim gün olarak belli değil ama 2011 yazı düşünüyoruz kısmetse :asigim:

merhaba yağmur =)
şimdiden hayırlı olsun inşallah çabucak geçsin zamanınız kavuşun birbirinize

bizim de daha düğün tarihimiz falan yok hatta nişan tarihimiz bile yok ama ben seviyorum burdaki sohbeti ben de öyle takılıyorum işte vakit bulabildiğimce :)

merhaba calicice :)

inşallah tatlım..hepimiz kavuşalım sevdiğimize bir an önce..

ben nişanı düğünden bikaç ay önce yapmayı planlıyorum zaten uzun zamandır birlikteyiz birde nişanla uzatmaya gerek yok .. bi de ben nişan dönemini pek sevmiyorum ya çevremdekilerin biraz stresli geçio da :S

evet genelde biraz zor geçiyor nişanlılık dönemi benim de duyduğum kadarıyla
biz de iki senedir beraberiz bu yaz nişan yapalım diyoruz ama yüksek lisans askerlik falan derken evlilik ne zaman belli değil benim de annem pek istemiyor nişanlılığın uzamasını biz de takılıyoz kendi çapımızda öyle :)

ooo siz daha yeniymişsiniz :dance:

bende şu an yüksek lisans yapıyorum :) yüksek lisans da biterse bakalım ..iş güç derken önce bir hayatı rayına oturtmak lazım sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…