-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

evet canım çalışmayı düşünüyrum
ama hayat ne getirir tabi onu bilemem
ama ben bir şekilde çalışıp ekonomik özgürlüğüm elimde olsun diliyorum
bu feministçe bir düşünce kıvamında değil ama bende
çalışmasam da biliyorum ki Bedi bu konuda beni hiç zor durumda bırakmaz
onun kazandığı nasıl şimdi benim elime geçiyorsa yine ben de olur
ama söylemek istediğim başka birşey.....kendim kazanmalıyım,bu tadı kaybetmemeliyim
ancak bebiş konusunda neler olur dediğim gibi bilemiyorum
zaman gösterecek...

hayırlısı olsn canmm zamanla belli olur o zaman...
ben bebiş olursa çalışmayı istemiyorum herşeyiyle ben ilgileneyeyim diye ama hayat şartları ne gerektirir bilinmezz...
Alışıncaya kadar ev ve iş zaten çok kötü oluyo hazırlıklı ol :)))))

bnde bebiş olunca onun hersyeıyle kendım ilgilenmk istyorum ilk gülücüğüne ilk kelimelerine ilk adımlarına ben şahit olmak istiyorumm Alalh herkesin gönlüne göre versin kızlar :)

bnde bebiş olunca onun hersyeıyle kendım ilgilenmk istyorum ilk gülücüğüne ilk kelimelerine ilk adımlarına ben şahit olmak istiyorumm Alalh herkesin gönlüne göre versin kızlar :)

amiinn canmm benmm
Rabbm o günleri hepimize nasip etsinn
bana da bi kız nasip etsn süsleyip püsleyim kızımı bayanssulusmile

kızlar arçelik beyaz esyalrı hakkında olumlu olumsuz yorumnlarnz varmı bn resimde ki zatı muhterimi beğendm de :) :sm_confused:

Eklentiler

• $5086_VNF_PLUS_KAPALI_L.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 19
kızlar arçelik beyaz esyalrı hakkında olumlu olumsuz yorumnlarnz varmı bn resimde ki zatı muhterimi beğendm de :) :sm_confused:

canmcm benm buzdolabımda arçelik galiba sanırsam herhalde

6 aydr kullanıyorum ben olumsuz bişi görmedim beğendiğin model de çok şııkk duruyoo

canım bizim beyaz eşyalarda arçelik olucak mecburen, sevgilim evlenince de kullanırım diye almış benden önce :) ee yepyeniler daha, mecbur onları kullancaz ilerde, ama sevgilim gayet memnunmuş öle diyo kaydirigubbakcemile3

ayy evet ya çok zor gercekden düşündümde bnde vermem oğlumu gelin gelsin beraber oturur gideriz :dance:

aklinialirimsmile gelin damat birbirini beğendikten sonra bizi istemezler kız biz iki dünür oturup ağlarız arkalarından :)))) kaynanam bile ağlamış oğluna üzülüp yedik sanki oğlunu cokacimcoook

benim kocacm da almş önceden canm beyaz eşyalarımı kendim almadığım için de markasını bi an düşünüyorum öyle söylüyorum :))))

aklinialirimsmile gelin damat birbirini beğendikten sonra bizi istemezler kız biz iki dünür oturup ağlarız arkalarından :)))) kaynanam bile ağlamış oğluna üzülüp yedik sanki oğlunu cokacimcoook

ayy çok güldüm yaa ayy bnde ağlarım oğlum gidince ama bu gelin milletine pek güvenlmz bn gelin olmuyorum sankı kaydirigubbakcemile3

benim de bütün beyaz eşyalarım arçelik kızlar
ailemin evindekiler de arçelik
biz memnunuz
amannnn şuna bakın ben şimdiden ailemin evi demeye başladım
ne olcak benim bu halim ((

ayy ne güzel işde önceden alınmıs yeni bütce ayrılmadı beyaz esyalr için bakalım bnde bu buzdolbını beğendm netden yorumlara bakdım ordada güzel olrk bahsetmişlerr :) herkese sorunsuz güzel kullnmalar olumunekankayizsmile

ayy çok güldüm yaa ayy bnde ağlarım oğlum gidince ama bu gelin milletine pek güvenlmz bn gelin olmuyorum sankı kaydirigubbakcemile3

hehehehe hakkaten güven olmas :)))
diğer eltim bi güzel kaynımı ailesinden soğutmuş da kaynanamda ya öyle olursa diye üzülmüş duyunca bende çok üzülmüştüm..
büyüt evlendir sana sırt çevirsin el kızı yüzünden klava:

arçelik iyidir bizde evimizde kullanıyoruz .. ama ben bosch almayı planlıyorum bu aralar bulaşık makinesini alıym diyorum hatta .. bosch alan var mı aranızda ?

benim de bütün beyaz eşyalarım arçelik kızlar
ailemin evindekiler de arçelik
biz memnunuz
amannnn şuna bakın ben şimdiden ailemin evi demeye başladım
ne olcak benim bu halim ((

güle güle kullan adacmm
ayy sen erken başlamışsın ben hala annemlerin evden bahsederken bizim ev diyorum kendi evimden bahsederken de aşkmla olan evimiz diyorum :))))

ayy evet canm o açıdan gayt güzel oldu mobilyalara verdik 6,500 falan ohh geçen hafta da son taksidi verdik bitti borçlarr

mesai biter hatige gider.. hepinizi kocaman öperrr :))

iyi akşamlar canmmcmm muckk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…