- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #15.901
evet canım çalışmayı düşünüyrum
ama hayat ne getirir tabi onu bilemem
ama ben bir şekilde çalışıp ekonomik özgürlüğüm elimde olsun diliyorum
bu feministçe bir düşünce kıvamında değil ama bende
çalışmasam da biliyorum ki Bedi bu konuda beni hiç zor durumda bırakmaz
onun kazandığı nasıl şimdi benim elime geçiyorsa yine ben de olur
ama söylemek istediğim başka birşey.....kendim kazanmalıyım,bu tadı kaybetmemeliyim
ancak bebiş konusunda neler olur dediğim gibi bilemiyorum
zaman gösterecek...
bnde bebiş olunca onun hersyeıyle kendım ilgilenmk istyorum ilk gülücüğüne ilk kelimelerine ilk adımlarına ben şahit olmak istiyorumm Alalh herkesin gönlüne göre versin kızlar :)
amiinn canmm benmm
Rabbm o günleri hepimize nasip etsinn
bana da bi kız nasip etsn süsleyip püsleyim kızımı bayanssulusmile
oyy oyy amanda amannn sen kızını süsle püsle bnm yaksıklı oğlum beğensin kapınızı calalım sonra kaydirigubbakcemile3
ayy vermem kızımı :))))
kız dayanamam benn annem beni niye verdiyse :)))))
kızlar arçelik beyaz esyalrı hakkında olumlu olumsuz yorumnlarnz varmı bn resimde ki zatı muhterimi beğendm de :) :sm_confused:
ayy evet ya çok zor gercekden düşündümde bnde vermem oğlumu gelin gelsin beraber oturur gideriz :dance:
canım bizim beyaz eşyalarda arçelik olucak mecburen, sevgilim evlenince de kullanırım diye almış benden önce :) ee yepyeniler daha, mecbur onları kullancaz ilerde, ama sevgilim gayet memnunmuş öle diyo kaydirigubbakcemile3
aklinialirimsmile gelin damat birbirini beğendikten sonra bizi istemezler kız biz iki dünür oturup ağlarız arkalarından :)))) kaynanam bile ağlamış oğluna üzülüp yedik sanki oğlunu cokacimcoook
canım bizim beyaz eşyalarda arçelik olucak mecburen, sevgilim evlenince de kullanırım diye almış benden önce :) ee yepyeniler daha, mecbur onları kullancaz ilerde, ama sevgilim gayet memnunmuş öle diyo kaydirigubbakcemile3
kızlar arçelik beyaz esyalrı hakkında olumlu olumsuz yorumnlarnz varmı bn resimde ki zatı muhterimi beğendm de :) :sm_confused:
ayy çok güldüm yaa ayy bnde ağlarım oğlum gidince ama bu gelin milletine pek güvenlmz bn gelin olmuyorum sankı kaydirigubbakcemile3
benim de bütün beyaz eşyalarım arçelik kızlar
ailemin evindekiler de arçelik
biz memnunuz
amannnn şuna bakın ben şimdiden ailemin evi demeye başladım
ne olcak benim bu halim((
ayy ne güzel işde önceden alınmıs yeni bütce ayrılmadı beyaz esyalr için bakalım bnde bu buzdolbını beğendm netden yorumlara bakdım ordada güzel olrk bahsetmişlerr :) herkese sorunsuz güzel kullnmalar olumunekankayizsmile
mesai biter hatige gider.. hepinizi kocaman öperrr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?