- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #16.021
kızlar fikir istiyrm sizce bu nasıl
bim aktüelde gördüm
Beyi gelince dursun bakayım sıkıyosa :roflol:ben burdayım yaa gıtmedım bı yere net gıtmedığı sürece 2 saat daha burdayım bılın eşim gelene kadar yanı
çilek bende senı özledım hepınızı cok özledım nan:sinifsinif:
zeynep h geldın
merhaba kızlar,ders çalışırken birden aklıma geldi,
13 haziranda bende evleniyorum,malum çeyiz işleri son sürat devam etmekte,annem ananem sağolsunlar çeşit çeşit danteller yapmışlar,aynı şekilde annem masa örtüleri dikmiş havlular vs hepinizin çeyizinde olan klasik şeyler,düğünden önce evleneceğim eve bunları götürürken bohçaya sarıpmı götürülecek,yoksa poşetlerdemi götürülecek,onun için ayrıca kenarı işli,süslü bir bohça hazırlnması gerekiyormu sarıp götürmek için?
canım bunların sepet tarzı olanları var cok güzeller onlarada bak derim
Beyi gelince dursun bakayım sıkıyosa :roflol:
Sonbaharcım gülüm al seni onu kullanmazsan ileride bana yolla tamda balkona lazım benzeri bişiy:)
ay zeynep böyle sepet sepet ama sabit değil sallananlardan alldım koçtaşdan o kadar şık ve tatlı ki anlatamam
ama koyacak yer bulamadım mutfakda sıpıttım attım bi köşeye :)
tmm kızlar almıomzeynepcim bence de alma
kınam yarın canımpinarcimmmmm
heyecan nasil?
anlat biraz ya
balim kina yapcan mi?
Sonbahar süper al onu.
Uğur nan gacı sende ayda bi görünüon hatunun adınıda ayda bi anıyom ona isabet ettiriyosun tebrik ederim seni. Ayrıca artıkın iyiyiz sağ olsun kerata anladı hatalarını dermişim:):) Eferin kıs sen böyle hamaratmıydın hep anam diildim de nolur ben hala çorbiş dışında şeyler yapmak bilmiyim evlenince iç güdülerime güveniyorum beni dürtecekler süper şeyler yapcemYa da umut dünyası sempatiksalakcinni Ösledim kıs seni ben....
Ada gülümsün canım benim. Evet bu em nirlerde yaw.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?