-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

adaerım h buldk cnm nasılsın
valla hem iş hem ev cok zor
bugn sıkıldım artık dedım temızlık yapmıycam
geçen hafta annemler bızdeydı cnm annem evımı temızlemıştı
bgun eşimle gezdım sonra o işe gıttı 1 gıbı gelır,
bende yemek yaptım
yaprak sardım mantı yaptım corba bıde
evlı ve işli olunca zaman cok önemlı oluyo
işimde bıraz yorucu ve geç cıkıyorm falan

Türk malı açmadı pek beni yaw adam. Parmaklıklar ardında hep dram içimi şişiriyo aşkı memnuda terbiyemi bozuyor kurtlar desen ohooooooooo. Saten canım dizim (KASABA) bitti :gitme::gitme: Ne güsel bu saatlerde o başlamak üzereydi
Neysem iyi akşamlar kızlarr !
Anam bu kayınvalide milleti zor sahiden. Biz iyiyiz bu aralar hamdolsun kendileri zamanında az üzmedi beni ama napıyım sevgülüm hatırına. Aman kızlar sevgilileriniz olmasa kim muhatap olacak zaten onlarla be onca yapılandan sonra hele. ıştek tam bu noktada(aşkımız) sineye çekebiliyoruzzz. Çokta fifi ya o kimmiş diyebiliyorum :roflol: (hamdolsun). Neysem sözün bittiği şeylerden bazısıdır bu ilişkiler
Durun size komik bi şarkı dinletcem açılırsınız hem:) Ben koptummmmmmmda. ya bulamadım nette şarkıyı

Aman efenim kimleri görüyoruz burada.
Hoşgeldiniz cici gelin ! Pekte hamaratmış hanım kızımız:)

ereğli gı ben senı her gördüğümde bu gelın kaynana ilişkisi hakkında yazını göruyom kaydirigubbakcemile3bellıkı onun sevgısı öle deerınkı sende adı düşmüyo dılınden

hamaratım tabe:kedi:
gel nan yıyek beraber

ben burdayım yaa gıtmedım bı yere net gıtmedığı sürece 2 saat daha burdayım bılın eşim gelene kadar yanı

çilek bende senı özledım hepınızı cok özledım nan:sinifsinif:

zeynep h geldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…