-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

allahım nası insan bunlar kızlar hiç sıkmayın canını kocalarımız yeter kapıyı kapatınca ne de olsa hepsi dısarda kalıyorrr

sağolun kızlarr

ayakkabımın altına adını yazdırmak isteyenler sölesin bugünden :))

pınarım canım beni nolur ayakkabının el çabuk silinebilecek yerine yaz olurmu asgd veya esra diye nolur unutma :)
canım heralde düğünden sonra görüşebiliriz sana şimdiden çokkk çokkk mutluluklar diliyorum .ALLAH ım utandırmasın bir an bile pişman olmayın inşallah .bir ömür eşinle mutlu ol hayırlı saglıklı evlatlarınız olsun .cok öpüyorum canım

evet, o açıdn iyi oldu aldıkları 4000 lira kadar tutuyo sempatiksalakcinni almışken iyilerinden alayım demiş de zemuszemus bi tek bulaşık makinesi yok, onu da ben alırım beyaz eşya olarak opuyorumnanaktan

ayyyyy :bbo: hayretler içinde okudum vallaa dilekcim :1shok: çok üzüldüm mafoldumben eşinle ve minik dileklerinle ( opuyorumnanaktan ) bütüüüüün hayatın boyunca çççççççççok mutlu ol inşallah... Allah da o insan demeye dilimin varmadığı şahıslara gün yüzü göstermesin klava:

selam kızlar napıosunuz
çok istiyorum ya geçmişi okumayı sempatiksalakcinni

hoşgeldin canım a.s.

sağol arkadaşım benim tamam yazıcam
ya bana bi özet çıkartın eksik kalmasın

esra
gizem
dilek
zeynepi yazıcam

başka ??

cilekkkkkkkk

profiline bak canim benim
gercekten kolay
sogutlucesme - zincirlikuyu ( burada inip indigin ayni yerden asagida yazdigima biniyorsun)
zincirlikuyu-avcilar

ay kızlar geçmişe baktım da içim şişti mafoldumben
ada, you know, bide cute sanırım ne kdr dertlisin ya çok üzüldüm ya
ben k.validemi öpüp başıma mı koysam ne yapsam yoksa şımartmasam mı
boşver şımartmıyım ben onu :))

adacım tamam kız ne dumkofum ben yakaydirigubbakcemile3 zincirlikuyuda inip diğer metrobüse binmek hiç aklıma gelmemişti :roflol:

öpüp basına koyarsan inmez daha tependen en iiisi mesafeli durmak kaydirigubbakcemile2

öpüp basına koyarsan inmez daha tependen en iiisi mesafeli durmak kaydirigubbakcemile2

cnm en başından beri o mesafeyi koruyorum zaten kaydirigubbakcemile3
ve o mesafeyide yok etmeye hiç niyetim yok kaydirigubbakcemile3
ama Allah var iyilerdir bana her zaman
bayramda yılbaşında hediyesiz bırakmaz harçlık bile verir :roflol:
elleri dolu dolu gelirler her zaman
Allah herksi iyi insanlarla karşılaştırsın :Saruboceq:

walla benimkilerde öle tek masraf etmedik borca girmedik herseyimi aldılar bana karsıda cok iyiler ama yinede adı üstünde KAYNANA bende dediğin gibi öle mesafeli duruyorum laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…