- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #15.981
selam kızlar napıosunuz
çok istiyorum ya geçmişi okumayı sempatiksalakcinni
sağolun kızlarr
ayakkabımın altına adını yazdırmak isteyenler sölesin bugünden :))
ayy ne güzel işde önceden alınmıs yeni bütce ayrılmadı beyaz esyalr için bakalım bnde bu buzdolbını beğendm netden yorumlara bakdım ordada güzel olrk bahsetmişlerr :) herkese sorunsuz güzel kullnmalar olumunekankayizsmile
zaten öyle seyler olunca dahada baglanıyorum eşime çok zor gunlerdi ya allah kimseye yaşatmasın nasıl zoruna gidiyor bilsen bakıyorum sinirden aglıyor bazen gecen yolda mahalleden arkadasıyla karsılasmıs cocuk demişki gecmiş olsun yenge hastaymıs eşimde nerden cıkardın yok öyle bişi demiş babası ne demiş biliomusun evlenme dedik evlendi bedduamız tuttu kız sara hastası olmus hastane hastane geziolar demiş inanabiliomusun ada ben sara olmusum
kayın demeyin bana demeyin biz o üzüntü halinde abisindende darbe yedik öz abisi o kadar iyi yaklaştı o kadar yardımsever yaklaştıki bizim nikah mersindeydi araba tutup buradan mersine geldiler araba parasını eşim vermiş 500 lra benzin tutmus onuda büyük abi vermiş küçük abide düğünden sonra dioki eşime ben verdim şimdi paramız kalmadı eşimde öğrenioki diger abisi vermiş şimdi onnlada konusmuyoruz dugunde takılan 2 altında gözü kaldı galiba inanamıyorum o kadar borc verioruz eltimle konustum o kadar severimki kadını sagolsun maddi olmasada manevi anlamda yardımcı oldu cok bnaa diorki iyi eşinin işi iyiymiş bizede destek olsun elim ayagım titredi sinirden halimizi bilmiyor sanki eşimde altı tlf elimden ne diosun yenge dedi ama valla eşim böyle olmasa ben kesin çıldırırdım
aman ne doluymusum he
selam kızlar napıosunuz
çok istiyorum ya geçmişi okumayı sempatiksalakcinni
pınarım canım beni nolur ayakkabının el çabuk silinebilecek yerine yaz olurmu asgd veya esra diye nolur unutma :)
canım heralde düğünden sonra görüşebiliriz sana şimdiden çokkk çokkk mutluluklar diliyorum .ALLAH ım utandırmasın bir an bile pişman olmayın inşallah .bir ömür eşinle mutlu ol hayırlı saglıklı evlatlarınız olsun .cok öpüyorum canım
ay kızlar geçmişe baktım da içim şişti mafoldumben
ada, you know, bide cute sanırım ne kdr dertlisin ya çok üzüldüm ya
ben k.validemi öpüp başıma mı koysam ne yapsam yoksa şımartmasam mı
boşver şımartmıyım ben onu :))
adacım tamam kız ne dumkofum ben yakaydirigubbakcemile3 zincirlikuyuda inip diğer metrobüse binmek hiç aklıma gelmemişti :roflol:
öpüp basına koyarsan inmez daha tependen en iiisi mesafeli durmak kaydirigubbakcemile2
cnm en başından beri o mesafeyi koruyorum zaten kaydirigubbakcemile3
ve o mesafeyide yok etmeye hiç niyetim yok kaydirigubbakcemile3
ama Allah var iyilerdir bana her zaman
bayramda yılbaşında hediyesiz bırakmaz harçlık bile verir :roflol:
elleri dolu dolu gelirler her zaman
Allah herksi iyi insanlarla karşılaştırsın :Saruboceq:
slm hg
sağol arkadaşım benim tamam yazıcam
ya bana bi özet çıkartın eksik kalmasın
esra
gizem
dilek
zeynepi yazıcam
başka ??
saol canım iim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?