-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

iyi geceler böcüğüm kocişle iyi uykular cnm:jeyyar::kedi:
dinarsu cnm aldığımız halının modelinden şagi desenlerinden sultançiftliğinde bi mağaza var kocaman biyer halılar uygun fiyatave çok çeşit var

kıslar bizim aldığımız oturma grubu bunun gülkurusu rengi 2 üçlü 2 tekli olucak 3lülerin kırlentleri çiçek desenli resimdekiler tekli koltuklarda var

Son düzenleme:
Kızlar mahrem bi sro daha olacak ama bişi soracağım çocuk hemen düşünüyor musunuz?
Ben çok kararsızım ama nişanlım hiç istemiyor hemen yani 4-5 ay sonra

Esra misafir falan için ideal bu tarz kanepeler. Güle güle kullan tatlım şimdiden inş.

Ay midem gurluyor bişeyler yicem bir yandan.
Adam sen erkenci değil misin sabahleyin zorlanma sonra?

ereglimmmmm
ben istemiyorum hemen once bir evliligin dengelerini oturtmam gerekli diye dusunuyorum
ne olursa olsun bir insan ayni evde yasamaya baslayinca taninmaya basliyor
bir de evliligin tadini cikartmak ta onemli
ben istemiyorum isin asli
en azindan 1 yil falan
ama benim bay hucre haziranda hamissin diyor sinirlerimi bozuyorrr

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Napsın Bedin kaç yıldır sevdiği kız yanında ve kaç yıldır iyice tanıdığını bildiği için bu mükemmel bayana anneliği bir an önce yakıştırıyor. Ne güzellll
Benimki en az 2 sene diyor :gitme:
Hatta asıl hücre bu durumda benimki ama evlenince 2 seneyi doldurursak bebek için bu sefer o artık ölü bi hücre olacak Tövbe tövbe

Son düzenleme:
ereğlim bu konuyu nişanlımla daha konuşmadık ama bana kalırsa bende bi süre istemiyorum nişanlım işsiz şuanda işini oturtana kadar bisüre ev geçimini düşünürken bide çocuk derdi olmasın şuan çalışıyo olsa dahi benim fikrim değişmezdi gerçi

Esra bu takımı kaça aldın canım. Pek meraklı gördüm kendimi ama napalım bizde köşe arıyoruzya fikir ediniyorum gülüm. Mobilyalar, perdeler, halılar tek tek kaça maloluyor bunlarıda dersen süper olur bebem?

ereğlim koltuk takımı 1650 salon halısı 4metre 170 yatak odası 3lü set 270 perde bakmadık daha cnm fiyat konusunda bilgi veremicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…