-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

bu nasıl sizce
özellikleri :
Her biri 25 x 25 cm lik 8 parça, toplam 50 x 100 cm kaplama alanı

ebatlarında kırılmaz dekoratif ayna bulunmaktadır.

Uygulamanız için gerekli olan yapıştırma malzemesi çift taraflı bantlar aynaların tamamına hazır ve uygulanmış olarak gelmektedir. Çift taraflı bantların arkalarını çıkararak direkt istediğiniz yere kolayca uygulayabilirsiniz.

[url=http://urlal.com/rj]
[/URL]

Yatak odanda halı perde ya da örtünün renklerinde bakabilirsin bebeğim.
Yatak odasında çok güzel duruyorrrrr. Bende salona yaldızlı ağır duran bi sticker bulamazsam sadece yatak odasının başına yapacağım. İkisinden bi yere karar verin. Salonda dehşet bi sticker bulunamazsa dekoratif aynalarda ahenk katıyor bebemm. Dekorasyon mağazalarında bulabilirsin stickerleri ya da pazar gibi yerlerdede güzel parçalar oluyor bazen. Onun dışında nette bi sitede bazen ara ara ind oluyor 15mi neydi fiyatı bugünlerde olursa haber veririm sana.

o stickerle daha sonra çıkabiliyomu sorusuna cevap olarak önceki çıktığım evden vereyim. o çift taraflı bant ölece duvarda kaldı bnm anaaam ne uğraştım sökeyim derken duvarı alıp götürüyo resmen bi kaç yerde öle iz bıraktım sonra dedim alkol çıkartır belkim aldım votkayı hehee döktüm beze duvarı öle sildim çıktı nihayet delikafadulden

Aynalar çok güzellll. Afiyet olsun kuşum. 3 oğlan mı hönkk ben seninkini ne alakaysa tek oğlan sanmıştım hep tatlım.

ada yaa bence sticker al, ama dikkat et, sonradan sorun çıkarıyomuş bazıları, benim çok beğendiğim bi kaç taneyi eşim istemedi mecburen başka seçtim, adam mimar olunca yaa hayır bu olsun diye itiraz etme şansım da olmadı kaydirigubbakcemile3 ama nasıl olunca kötü oluyo onu bilmiyorum, bi bilen bul bence, bulamazsan acele etme, ben eşime sorimm opuyorumnanaktan

canm güzel görünüyo fiyatı ne kadar yazıoo

aslında kolay çıkması laım yaa

adacım süper bu aynalar bayıldım resmennn yaaaaaaaa... salona kesinlikle ayna bence.. yatak odası yatak baş tarafı dersen sticker hoş duruyo... yatak odasında illa bir ayna oluyo zaten yaaaa.. benim fikrim tabii.. salona ayna :))

aslında kolay çıkması laım yaa

ayna sticker yapan başka arkadaşımında zor çıkmış.yamuk yapışmış sökeyim derken oda duvar sıvasından aldı resmen dedi. bnmde öle başıma geldi valla nasıl kolay çıkarıyonus şaştım kısa sürede sökerseniz belkide 1 yıl durdu bnm valla bütünleşmişti duvarla resmen

bende konsol üzerine sticker aynayı daha çok beğeniyorum. birde girişe fln portmanto aynası yoksa güsel oluyo. konsolun üstüne öle almayı düşünüyorum genelde yemek odalarının kendi aynaları çok klasik modeller oluyo

hatigee beenm yatak odamı bi gör masasının aynası var dolabında orta kısmı şerit olarak ayna bide tekli dolabı var ince uzun bişi o da aynalıı ayy her yerden görüyorum kendimiikaydirigubbakcemile3

ayy evet canmm yemek odasının aynaları çok klasik oldu artıkk benm yemek odamda hiç ayna yok takım aynasızdı ev kira olduğu için ayna yaptırmamştk şimdi konsolun üstüne düşünüyorum bakalım bi taşınırsakk

hatigee beenm yatak odamı bi gör masasının aynası var dolabında orta kısmı şerit olarak ayna bide tekli dolabı var ince uzun bişi o da aynalıı ayy her yerden görüyorum kendimiikaydirigubbakcemile3

heh canım bende o yüzden dedim yaa kaydirigubbakcemile3 yatak odasında illa ayna oluyo bende senin gibi düşünüyorumm aklinialirimsmile

selam güzellerr. nasılsınızzz
sonunda nişan için elbisemi beğendim. benim içime sindi. birazdan annemle de bakıcaz resmini eklerim eğer çekebilirsem. boydan,uzun kollu,uzun bir elbise. siyah üzerine koyu pembe işiltili desenleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…