- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #16.281
ya bu stickerlar daha sonradan çıkartılabiliyo mu kızlar ben
Yatak odanda halı perde ya da örtünün renklerinde bakabilirsin bebeğim.kızlarrrr şimdi bana bir akıl verinnnn
ben sticker istiyorum salonuma,salnum kahve tonları
ve yatak odama da yatağımın başına istiyorum orası da krem tonlarında
şimdi bana bir tavsiye de bulunun
stıcker nasıl bir şey alayım ve nerelerden bakayım
yok sa dekorlu aynaları da düşüneyim mi???
kızlarrrr şimdi bana bir akıl verinnnn
ben sticker istiyorum salonuma,salnum kahve tonları
ve yatak odama da yatağımın başına istiyorum orası da krem tonlarında
şimdi bana bir tavsiye de bulunun
stıcker nasıl bir şey alayım ve nerelerden bakayım
yok sa dekorlu aynaları da düşüneyim mi???
bu nasıl sizce
özellikleri :
Her biri 25 x 25 cm lik 8 parça, toplam 50 x 100 cm kaplama alanı
ebatlarında kırılmaz dekoratif ayna bulunmaktadır.
Uygulamanız için gerekli olan yapıştırma malzemesi çift taraflı bantlar aynaların tamamına hazır ve uygulanmış olarak gelmektedir. Çift taraflı bantların arkalarını çıkararak direkt istediğiniz yere kolayca uygulayabilirsiniz.
[url=http://urlal.com/rj][/URL]
o stickerle daha sonra çıkabiliyomu sorusuna cevap olarak önceki çıktığım evden vereyim. o çift taraflı bant ölece duvarda kaldı bnm anaaam ne uğraştım sökeyim derken duvarı alıp götürüyo resmenbi kaç yerde öle iz bıraktım sonra dedim alkol çıkartır belkim aldım votkayı hehee döktüm beze duvarı öle sildim çıktı nihayet delikafadulden
hg cute
aslında kolay çıkması laım yaa
bende konsol üzerine sticker aynayı daha çok beğeniyorum. birde girişe fln portmanto aynası yoksa güsel oluyo. konsolun üstüne öle almayı düşünüyorum genelde yemek odalarının kendi aynaları çok klasik modeller oluyo
hatigee beenm yatak odamı bi gör masasının aynası var dolabında orta kısmı şerit olarak ayna bide tekli dolabı var ince uzun bişi o da aynalıı ayy her yerden görüyorum kendimiikaydirigubbakcemile3
heh canım bende o yüzden dedim yaa kaydirigubbakcemile3 yatak odasında illa ayna oluyo bende senin gibi düşünüyorumm aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?