-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

bugün pınarın kınası var....
umarım şu an her anından çok keyif alıyordur...
herşey çok ama çok güzel geçsin diliyorum onun için
kınası yakılsın,türküsü söylensin,kızımız fazla değil bir iki damla yaş akıtsın...
adet yerini bulsun,sonra çalsınlar,oynasınlar...
kına kokusu sinsin mutluluklarına
Rabbim nazarlardan korusun onları.
Yarın da büyük gün....saatler var tılsımlı dakikalara....
mutlu ol pınarcım...HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN.ATTIĞIN ADIM SENı UTANDIRMASIN...

Nan beni ekleyin facedekiler emme sakın kadınlar kulübü falan demeyin devlet sırrı gibi saklıyorum canım sitemi:roflol::):)

Saolasın canım..Elini parçalamış çok fazla dikiş atılmış..Öyle kalakaldım.Çok kötüyüm
geçmiş olsun cnm inş çabucak geçer eniştenin eli

adacım o stickırlardan yatak başına bizde istiyoruz çok hoş duruyo bende istiyorum bayrampaşa bauhause ye bakmıştık ilhanla güzel modeller yoktu çıkarırken duvardaki alçıyı kaldırırmı acaba?

Ada'mmmm gene ne de güzel yazdın yaw.
Pınar'a sonsuz mutluluklar bendende. Güzele dair ne varsa 1 trilyon katını yaşar inş hep Bugün, yarın, sonraları...

slm kızlar nasılsınız??
bu aralar erkek arkadaşımla sorun yaşadığımız için pek giremiyorum buraya
arada sorunlar olunca niye çeyiz için hevesleniyim ki diyorum daha hiçbi şey başlamadı bile, belki de olmıycak...gelecekte beraber olup olmayacağımızın karmaşık olduğu bu durumda ne gelecek için bi şeyler almak istiyorum ne de bi şeyler yapmak..
neyse işte bende durumlar böyle

yarın eski nickiyle pınarpin evleniyo.mutluluklar diliyorum ona...

pınarcımm canmm ayy harika bi gün geçiriyorsundur eminimm
Rabbm pişman etmesinn
Seni nazarlardan korusunn
Hep mutlu olun eşinlee...

adacım ne güzel dua ediyosun kıs sana aynen katılıyorum allah attığımız adımdan utandırmasın cümlemizi PINARIM KOCAMAN MUTLULUKLAR DİLİYORUM ARKADAŞIM
Nan beni ekleyin facedekiler emme sakın kadınlar kulübü falan demeyin devlet sırrı gibi saklıyorum canım sitemi:roflol::):)
ereğlim benim face var seni ekleyebilirmiyim cnm

flamenko....
bunalma tatlım inan bana yalnız değilsinnnn
hepimiz yaşıyoruz bu bahsettiğin sorunları
fazla detayını bilemem tabi ama
önemli olan çeyiz eklemen değil buraya
bak bizlere...aldığımız çeyiz ya da eklediğimiz resim bir elin parmaklarını geçmez..
Ama burada paylaşmak,ruhunu acıtan durumu,seni yargılamayacağını bildiğin reelde ki gerçek dostlardan daha dost burdaki insanlara haykırmak...
inan bana çok iyi geliyor...
sen gel buraya,paylaş sıkıntını
ya da istemezsen paylaşma,
ama bil yalnız değilsin
sözün kısası hoşgeldin yahu opuyorumnanaktan

ayy kızlarr ayakkabılar çok şık yaa
ama sizi kıskanıyorum benn bunları ben yaşadım geçirdim geçti üstünden kocamann 6 ay yaa bi daha yaşama ihitmalim yok mu o harika iki günü

teşekkür ederim canım bişeyler yazman bile benim için önemliydi
dediğin gibi bazen insanların hayatında böyle uzun inişli durumlar oluyo
önemli olan çabuk atlatmak sanırım...

bahsettim ya geçen gün,
masal evimde bir oturma odam da var benim,küçük ama şirin bir oda....
salona sığmayan konsol,küçük bir vitrin ve bir tane de kıpkırmızı kanepe var,konsol ve vitrin siyaha yakın kahvemsi renkte
işte o odaya bu duvar kağıdından yapsak bir duvarını boydan boya nasıl olur ki???

[url=http://urlal.com/rj]
[/URL]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…