-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

slmm canmm hayrlı olsn bakalımm bekliyoruzz elbiseni canm benmm

mutluluklar içinde giyersin inş. cnm..

bu arda bende akşam kına için abiyemi aldımm,ohbee kafamdaki nasıl olsun nasıl soruları azaldıkça rahatlıyorum :) zemuszemus

hg canım.. :)) hadi elbisenide beğenmişsinnn güle güle giy :))

bu kaday ayna da iyi olmuyo canm ya kızıyorsun arkanı dönüyorsun ama o aynadan seni görüyo :roflol:

hehehe bak bunu düşünmemiştim ama :)) süprizzzzz kaydirigubbakcemile3

mutluluklar içinde giyersin inş. cnm..

bu arda bende akşam kına için abiyemi aldımm,ohbee kafamdaki nasıl olsun nasıl soruları azaldıkça rahatlıyorum :) zemuszemus

güle güle giy cutee sona doğru yaklaştıkça dert sıkıntı azalıyo ama heyecan tavan yapıyo dimi :1hug:

hehehe bak bunu düşünmemiştim ama :)) süprizzzzz kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

yaşamadan önce bende düşünmemiştim canm :)))) bi gün kızmışım bişiye döndm sırtımı aaa aşkm bakıo aynadan kıs kıs gülüyo delikafadulden

Bende öyle dedim sıkıntım buna çıktı.Geldi gördüm ama aklım hala onda..

güle güle giy cutee sona doğru yaklaştıkça dert sıkıntı azalıyo ama heyecan tavan yapıyo dimi :1hug:

aynen cnm bilmiyorumkismile

herkese teşekkürler. inş sıradakilerinde içine sinen kıyafetler olur. daha birçok işim var ahh gelin saçı topiğini iice inceliyorum tek tek inş. onunda kararını veririm..işlerimde çok yığın öpüyorum herkesi kaçtım beeen ,iş zamanı

cute kına abiye nasıl bir şey,ne renk onu söylede öyle dön işine tatlım

Reyhannnn nişan elbiseni merak ettim bak şimdi,hadi ekle resim görelimmm

ben gelddim:))
sticker demişsiniz
valla pazarlarda satılanlar öle rahat çıkıoki kardeşim odasına yaptı yanlış yapıştırdık çıkardık tekrar yapıştırdık falaln bişi olmadı
ama kaldırmaktan bazı yerleri kendini atıo
ben aldım bi kaç tane her ortama uycaktan yapıştırcam girişime falaln
bi de çıkarmak için fön makinesiyle ısıtıp çıkarmak gerekmiş öle demişlerdi

bu kaday ayna da iyi olmuyo canm ya kızıyorsun arkanı dönüyorsun ama o aynadan seni görüyo :roflol:
:roflol:

Hayırlı olsunnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…