- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #16.301
selam güzellerr. nasılsınızzz
sonunda nişan için elbisemi beğendim. benim içime sindi. birazdan annemle de bakıcaz resmini eklerim eğer çekebilirsem. boydan,uzun kollu,uzun bir elbise. siyah üzerine koyu pembe işiltili desenleri var.
sonunda nişan için elbisemi beğendim. benim içime sindi. birazdan annemle de bakıcaz resmini eklerim eğer çekebilirsem. boydan,uzun kollu,uzun bir elbise. siyah üzerine koyu pembe işiltili desenleri var.
slmm canmm hayrlı olsn bakalımm bekliyoruzz elbiseni canm benmm
hg canım.. :)) hadi elbisenide beğenmişsinnn güle güle giy :))selam güzellerr. nasılsınızzz
bu kaday ayna da iyi olmuyo canm ya kızıyorsun arkanı dönüyorsun ama o aynadan seni görüyo :roflol:
mutluluklar içinde giyersin inş. cnm..
bu arda bende akşam kına için abiyemi aldımm,ohbee kafamdaki nasıl olsun nasıl soruları azaldıkça rahatlıyorum :) zemuszemus
bosverim... hani sabah canın sıkılıyorduya... sebepsiz... işte çıktı birşeyle...allay daha kötüsünden esirgesin... çok geçmiş olsun canım..bende sebepsiz yere sıkılınca muhakkak kötü bir şey duyarım... aman yinede uzak olsun bizden kötülükler...
güle güle giy cutee sona doğru yaklaştıkça dert sıkıntı azalıyo ama heyecan tavan yapıyo dimi :1hug:
hatige baktın mı dün faceboookta.
Tamam canım hatta benim beğendiğim ayakkabıda var orada sondan 2. falan arkadan kurdeleli.
casperım 56 Tl.di sanırım canım
:roflol:bu kaday ayna da iyi olmuyo canm ya kızıyorsun arkanı dönüyorsun ama o aynadan seni görüyo :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?