-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Pınar gündüzden bi ara dooo dedi sonbaharcım birazlardan gene uğrayabilir:) Saten hala şaşkınım kına yerinden canlı yayın yapmadığı için kaydirigubbakcemile3 Şaka bi yana güzel geçiyordur inş.

em ya sen bi ara kilim mobilya diodun
ben sonra baktım oraya gzl modeller var
bi tanesini çok beğendim eylül yemek odası
ama kayınvaldem de diomuş kilimden alınmasın die
sen araştırmışmıydın nasılmış acaba

ada bişiy dicem bohçaları tekrar hurçlara koymıcaksınız demii
hepsi bohçalımı ben bohçalayıp hurca koyarız die düşünmüştüm çünkü

yok canim boyle oldugu gibi gidecek
arabanin tabanina temiz bir ortu serilecek ve bu sekilde yerlestirilecek
bilmiyorum ki canim vallahi
yani baska turu oluyorsa soyleyin soyleyim bizimkilere
ama benim oyle ceyiz cikma falan olmayacak
kendimiz goturecegiz
anlayacaginiz bununla da ilgilenmiyor karsi taraf

benim eski yengem lojmanda oturuo
valla bedava yaşıo o yüzden en kötü lojman kirada oturmaktan iyidir em sevindim senin adına varsın küçük olsun odaları

ada bende bilmem annemde bilmez bu kendi fikrimizdi bohçalar kirlenmesin die
ama annem komşular gelsin sorucam onlara demişti bende sana ondan soruorum tatlım bilim nasıl oluo

zeynepcim bizde birinden çok sağlam değil diye duyduk. biz kilimden köşe alıcaz ama. beğendik. bi de çok önemli değil idare etsin. otıurma odasına koyucaz çünkü

hmm evet köşeleri gzldi
ama ben o yemek takımı modelinden çok kullanımını beğendim
çünkü tv ünitesi var ayrıca birde konsolu fln
konsolu salona tv ünitesini oturma odasına die düşündüm eğer ordan almasam bile
o tarz bşiy iyi olcak 2 masraf olmaz.
ya sonuçta diorum gidip bi mobilyacıdan alsan kilimden daha mı kaliteli olucak hepsi aynı

kızlarr ben çıkıyrmm
yrn aşkım gelioo
uyuyayım yrna güzel kalkayım
ada tatlım resim eklersen silmee ben akşama girerim ancak
iyi geceler hepinizee

mobilyalar tamam .. yatak odam tamam ... ıvır zıvırların çoğu tamam .... halım perdem bir kısmı tamam ... düğün yeri tamam... gelinliğim tamam... kına yerimm tamam... off ama hala bitmiyor.... tatlı telaşlarrrrrrrrrrrrsempatiksalakcinni

ayyyy şu çok hoşuma gitttiiiiiiiiii ama ben evlensem bile kirada olacağım için yapamıcam böle şeylerr mafoldumben düşünenlere fikir olsun :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…