- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #16.541
merhaba arkadaşlar kuzeyinoğlunu izliyorıum bi yandanda size selam veriyim dedim
sipittt, facede söz resimlerine baktım, çok hoş olmuşsun yaaaa peri kızı gibiiallah nazarlardan korusun hem seni hem enişteyi
ahhh canım okudum şimdii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
teşekkür ederim sağol canım benim beyazlar içindeydim evet farklı olduu yerimsenibenyerimseniben
benim eski erkek arkadaşımın adı da hakandı, evliliğe çeyrek kala döndük geri, eğer hala onla devam ediyo olsaydım senle tam pişti olcaktıkk , seninki hakanmış, bilmiodum ben sırnaşık şey
ay ben delirmek üzereyim kızlar
kızlarr bakın ne buldummm aklinialirimsmile :jeyyar: :jeyyar:
Sevdiğinize hediye seçmekte zorlanıyor musunuz? Ona unutamayacağı, vazgeçemeyeceği hafızasından silinmeyecek bir hediye verin..
Sizden daha değerli bir şey aklınıza geliyormu? Çıtçıtlı dantel kumaş ile isterseniz gündüz çok şık bir takım yaratıp, gece sizi saracak bir hediye paketi hazırlayabilirsiniz.
En Değerli Hediye nevresim takımında yine nevresim üzerindeki gizli çıt çıt bölmesine takımla birlikte verilen danteli çıtçıtlıyorsunuz. Dantelin ortasında yer alan cırtcırtlı üçgen parçaları çıkartıp, arasına fiyonk aparatını takıyorsunuz ve içine giriyorsunuz..
bu gündüzki masum haliii şakkıdı
bu da geceki haliii delikafadulden :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?