-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ben yenı yedım mantımı
hemıde el yapımı annecım yaptıydı valla sonu bıttı
annecım yaz gelsede gene yapsa
güneşte kurutuluyr çünkü
yaprak sarmada yedımm
pdunıglı tatluda yedımm

eşim yenı gıttı sabah 9da anck gelır
azcık uyuruz 12 de işe gtcem yarın
tv nın karşısıında bekar olsam yatardım ama eşim yatak odasında yatmazsam cok kızar

olur böcükk:lepi: sabahlarımda yarın işe benım yerıme sen gıdersen,

ayy bursada yenıldıı sempatiksalakcinni
şampıyonnn gene bız olcazzz:lepi:

kapıları kılıtledım cnm
zaten eşim olsa dahı kesın kılıtlerım
cok başka bı semtteyım cok sakın sessız bır yer
alışamadığım bı yer
korkuyom
aılemden ılk defa ayrıldımmmmafoldumben

sipittt, facede söz resimlerine baktım, çok hoş olmuşsun yaaaa peri kızı gibii allah nazarlardan korusun hem seni hem enişteyi

ahhh canım okudum şimdii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
teşekkür ederim sağol canım benim beyazlar içindeydim evet farklı olduu yerimsenibenyerimseniben

ahhh canım okudum şimdii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
teşekkür ederim sağol canım benim beyazlar içindeydim evet farklı olduu yerimsenibenyerimseniben

benim eski erkek arkadaşımın adı da hakandı, evliliğe çeyrek kala döndük geri, eğer hala onla devam ediyo olsaydım senle tam pişti olcaktıkk , seninki hakanmış, bilmiodum ben sırnaşık şey

benim eski erkek arkadaşımın adı da hakandı, evliliğe çeyrek kala döndük geri, eğer hala onla devam ediyo olsaydım senle tam pişti olcaktıkk , seninki hakanmış, bilmiodum ben sırnaşık şey

:sm_cool::sm_cool: harbiden yaw hani acunun bi programı vardı ya orada da hakan ve gizem var hatta evleniyorlar şimdi delikafaduldendelikafadulden
aman Allah evlilik konusunda hayırlısını nasip etsin ohaoldumsmile

kızlarr bakın ne buldummm aklinialirimsmile :jeyyar: :jeyyar:

Sevdiğinize hediye seçmekte zorlanıyor musunuz? Ona unutamayacağı, vazgeçemeyeceği hafızasından silinmeyecek bir hediye verin..

Sizden daha değerli bir şey aklınıza geliyormu? Çıtçıtlı dantel kumaş ile isterseniz gündüz çok şık bir takım yaratıp, gece sizi saracak bir hediye paketi hazırlayabilirsiniz.

En Değerli Hediye nevresim takımında yine nevresim üzerindeki gizli çıt çıt bölmesine takımla birlikte verilen danteli çıtçıtlıyorsunuz. Dantelin ortasında yer alan cırtcırtlı üçgen parçaları çıkartıp, arasına fiyonk aparatını takıyorsunuz ve içine giriyorsunuz..

bu gündüzki masum haliii şakkıdı

bu da geceki haliii delikafadulden :jeyyar:

Son düzenleme:
aman yaw gördüm kadına bak yawwww süper olmuşşş
evli olsam alıyım güzel hediye ama şimdi alsam ne olur bilemem

müjde nolduu

ben gordmm bacımm gzelmş hee:jeyyar:
valla ben kışın ortasında evlendım mıçım donuyo
daha aldıım bır dene seksu gecelığımı gıymedım desem
:tomato:

resimleri düzenledimmm aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…