-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

adacım ay tüğlerim diken diken oldu valla çeyizlerini görünce..Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..pırıl pırıl valla nazar değmesin yerleşince ne güzel olcak herşeyyy opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende baktım geçmişe
adacım çeyizlerinin serilmiş halini çok merak ediyorum yaa

iyidir cnm ne olsun sen nasılsın

bende baktım adanın çeyizlerine zemuszemus haftaya ekler bize o serilmiş hallerini :)) annem de hep böyle hurçladı herşeyi öyle gitme halleri gözüme geldi aman neysee bilmiyorumkismile

bende iyiyim yaa nolsun 12 ye kadar buralardayım işte sonra da derse kaydirigubbakcemile3

günaydınnnnn fıstıklı lokumlarım
günaydınnn hepinize
dün fotolardan sonra giremedim siteye
ne oldu anlamadım
benden sonra neler konuşmuşsunuz bakayım da geleyim :)))

evet yaa gelinlerin şu beyaz hurç ve kırmızı kurdelelerine bayılıyorum:asigim:
ne dersi cnmbilmiyorumkismile

biricikim aynı şeyi beğenmişiz.. ilk bunu beyendim bide 2 tane kırmızı tonlarında daha var onları beğendim.. ama 1 kırmızı daha büyük yatak oluyo bundan :)) küçük bi odamız var oraya düşünüyom ben köşe koltuk..yataklı olcak ama misafir falan için yatılı falan :))

hatigecim buda çok güzel evet ama sen büyük yataklı olanı düşün bence
bu yine normalde küçük köşeleri hiç sevmiyorum birde bu köşenin yanında puf oturacakları çok beğeniyorumkaydirigubbakcemile2

evet tatlım içinden yatak çıkanlar daha büyük oluyo bu çok şık ama yatağı bana kullanışsız geldi :)) bende sevmem küçük köşeleir hatta yataşta bitane var bu ne dedim yaaa :)) oo puff oturacaklar evet tamamlıyo köşe koltuğu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…