- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #16.581
Uğur kapı baca her taraf kilitle kapıyı bi kaç kez özellikle anahtarıda ağzında unutma seninki yarın sabah kapıda kalır:)
aman şimdi var ya evli olacaktım bağlasanız durmam burada giderim yanına yatırırırm kucağıma ötesi yok
Kız dedimya bi sene dalga geçer muhtemelen evlenince kaydirigubbakcemile3 Ayar eder bu çocuk kesin beni.
bizimki de tepkisi aman canım hiç uğraşma falan olur
zemuszemuszemuszemusHeççç :lepi:
çapa pu hahaha
benimki bayılırrr :kedi: ben hep bu hediyeyi istiyom der vallaaa :kedi: ben de yırtarım bölece hediye derdindennn :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
Müjde eklesene düğün fotosu varsa merak ettim seni. Nan bugün amma meraklıyım hh :tomato:
Ne kahvesi kız o ?CADIARZU Deme öyle ama.kız bu laptopta yok, zonguldakta olmasan yarın kahveye gel bakalım konuşalım eğlenelim dicem, bu kocadan hyr yok ztn bana:umursamaz::enbuyukkk: ay son bi saatte ictiğim sigaranın haddi hesabı belli değil mafoldumben
kız bu laptopta yok, zonguldakta olmasan yarın kahveye gel bakalım konuşalım eğlenelim dicem, bu kocadan hyr yok ztn bana:umursamaz::enbuyukkk: ay son bi saatte ictiğim sigaranın haddi hesabı belli değil mafoldumben
alsanaalsanasmileçapa ne nan
mujde canım sen büyütüyorsun şuanda adam onca yolu gelmiş vallahi biraz ilgi biraz şevkat lazım eeee hadi ama bak sen hala buradasın yürü bakalımmmmaa
ben artık zıbarıyım yatıyım yaww yarın çok işim var eminönüne gidicez ama orayı da tam bilmiyorum yün almaya gidicem yorucu bi gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?