-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Müjde eklesene düğün fotosu varsa merak ettim seni. Nan bugün amma meraklıyım hh :tomato:

kız bu laptopta yok, zonguldakta olmasan yarın kahveye gel bakalım konuşalım eğlenelim dicem, bu kocadan hyr yok ztn bana:umursamaz::enbuyukkk: ay son bi saatte ictiğim sigaranın haddi hesabı belli değil mafoldumben

mujde canım sen büyütüyorsun şuanda adam onca yolu gelmiş vallahi biraz ilgi biraz şevkat lazım eeee hadi ama bak sen hala buradasın yürü bakalımmmmaa

kız bu laptopta yok, zonguldakta olmasan yarın kahveye gel bakalım konuşalım eğlenelim dicem, bu kocadan hyr yok ztn bana:umursamaz::enbuyukkk: ay son bi saatte ictiğim sigaranın haddi hesabı belli değil mafoldumben
Ne kahvesi kız o ?CADIARZU Deme öyle ama.

müjdecim sen özlemedin galiba eşini hiççç klava: hiç hoş değil bu tavrın canım, adam 40 saat yol gelmiş yaa 2 gün yol çekmek ne demektir hiç haberin var mı klava: neden biraz anlayışlı olamıyorsun??? klava: git yat eşinin yanına sarıl ona sıkıca, ya da otur başında yüzünü izle, nefes alışlarını dinle, huzur bul... anlayamıyorum seni valaa... klava:

valla kızlar biriniz beni şöyle oklavayla dövsenize aklinialirimsmile aklım başıma gelsin bi. napiym yaa fazla şımarttı zamanında beni, bn de alıştım o haline, hep öyle olsun istiyorum

canım sen kendi kendine sıkıntı çıkarıyosun, hiç eşinin yerine koymuyosun kendiniii klava:

sen 40 saat yol gelseydin gözün bişi görür müydü müjdecimm :uhm:

ben bugün mesela okulda bikaç saat daha fazla kaldım fazla yoruldum eve gelince bi yattım 4 saat uyumuşum o adamın halini düşünemiyorum bileee
:umursamaz:

valla kızlar biriniz beni şöyle oklavayla dövsenize aklinialirimsmile aklım başıma gelsin bi. napiym yaa fazla şımarttı zamanında beni, bn de alıştım o haline, hep öyle olsun istiyorum

[/QUOTE]

valla burda olsan ben alıp dövcemmm klava:

kaydirigubbakcemile3

ben artık zıbarıyım yatıyım yaww yarın çok işim var eminönüne gidicez ama orayı da tam bilmiyorum yün almaya gidicem yorucu bi gün var

Şipiti komşu komşuya telefonda hangi deterjanı önermiş :roflol::roflol: Veletliğimden kulağımda kalan seçmeler:) Küçükken ne sorardık yaw

mujde canım sen büyütüyorsun şuanda adam onca yolu gelmiş vallahi biraz ilgi biraz şevkat lazım eeee hadi ama bak sen hala buradasın yürü bakalımmmmaa

tamam yorgun uyusun tabiki kıyamam ben ona ztn bişey demiyorum ama, gelince insan hic deilse ağız alışkanlıgı sorar nasılsn napıyosun diye... yok sormadı yaa. sarıldı öptü ve gecti, alındım ben de ne yalan söliim, yatarken de hadi gel sen de yat bnmle demedi bile odaya bi grdm yatmış beyefndi coktan, yattım bnde yanına sarıldım hic bi tepki bile vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…