-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

gidip yatıym mi bn smdi ona sarılıp?mafoldumben

Gtmt yani gizem senin düğün ne zaman kısmetse?j

daha hiç bişi belli değil eyvahedigeldismile biz şubata istiyoruz ama daha hiç tanışma faslı bile olmadı bizde eyvahedigeldismile inşallah ailelerimiz sorun çıkarmaz da bizim plana uyarlar, çünkü biz ya şubat ya ağustos olabilirz ara dönem seçeneğimiz yok mafoldumben

gidip yatıym mi bn smdi ona sarılıp?mafoldumben

git yat sarıl tabi canım yaaaaa

ulaa kocam olcakkı duururmym burda
bak işe gıttı eşim kaldım yalnızmafoldumben

neyse yarın işe gtcem cok öptm

umarım sorun cıkmaz canım kavuşursunuz bir an önce bayanssulusmile ben gidiym o zaman kocama, sarıliym, belki o da sarılır banaopuyorumnanaktanboshayallersmileboshayallersmile iyi geceler:)

Son düzenleme:
umarım sorun cıkmaz canım kavuşursunuz bir an önce bayanssulusmile ben gidiym o zaman kocama, sarıliym, belki o da sarılır banaopuyorumnanaktanboshayallersmileboshayallersmile iyi geceler:)

inşallah çıkmaz canım.. hadi git bakiim kocişinin yanınaaa

günaydın biricik
ne işim var benim bu topicte bilmiyorum da seni görünce selam vereyim dedim
kaydirigubbakcemile3

günaydııııın herkesea.s.
herkese mutlu dolu dolu haftasonları diliyorum

gece o kadar bekledim bekledim sonradan koymuş ama görememişim
ada maşallah herşey ne kadar tertipli ve düzgün.
özenle hazırlanmış belli.
vallahi evine serilmiş halini sabırsızlıkla bekliyorum.:asigim:
allah hayırlısıyla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin size

müjde sana da hayret ediyorum yaaa
yeni evlisin, eşini ne zamandır görmüyorsun ama hiç özlememişsin anlaşılan
senin kayınvalidenle olan sorunların nedeniyle belki de kafası sıkıntılı gelmiştir adamcağız onca yolu, keşke biraz anlayışlı ve şefkatli olsaymışsın
bir de merak ettim ben, söylediysen kaçırmışım, 40saat nerden geldi yav yazık o adamcağız öyle

neyse arkadaşlar herkese güzel bir cumartesi diliyorum zemuszemus
ama çok kaynatmayın akşam okuması zor oluyor kaydirigubbakcemile3

günaydınnn kzılar... ay bu cumartesi işe geldim işim var diye pööfff her zaman gelmeyince tuhaf oluyo...( dün giremedim ben siteye akşam geç saatte baktım ama düzelmiş şükür :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…