-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

haklısın
ben de burdan hakkımı talep edip ayrılmayı düşünüyorum.
inş. bulduğum işte de c.tesi günleri çalışmam :Saruboceq:

aslında bende burdan ayrılmayı düşünüyorum canım.. daha geleceğe yönelik bi iş istiorum.. çocukta yapabileceğim kariyer de yapabileceğim :lepi: cumartesi olmaz inş.. :))hihoyyyt

yaaa haklıısn tatlım paza günü temizlik olmuyo lmaz: eşinle zaman geçirmek istiyosun dinlenmek istiyosun.. ben bide temizlik hastasıyım ciddi ciddi hastalık boyutu benimki :gitme: engel olamıyorum yani farkındayım abartı ama..boshayallersmile o yüzden cumartesiler full temizlikle geçirmem lazım iş falan olmaması lazım inş...:Saruboceq:

inşş bulursun öyle bi iş canm ben sana geçen gün iki gün boyunca mutfağm dağınık durdu desem krize girersin herhalde :)))))
ama çok yorgundmm o yüzden toplayamadmm:kedi:

[/COLOR][/B]

yozgattaaa

:asigim: ara bi sesini duy canmm özlemin azcık geçer

günaydın kızlar...

benim düğünümde 6 haziranda inşallh...

günaydın tatlım hayırlı olsun :))

inşş bulursun öyle bi iş canm ben sana geçen gün iki gün boyunca mutfağm dağınık durdu desem krize girersin herhalde :)))))
ama çok yorgundmm o yüzden toplayamadmm:kedi:

Amin canım inş.. :Saruboceq: krize girerdim valla hehe ama yorgunsan ve içinden o an yapmak gelmiyosa zorla yapsan bile istediğin gibi temizleyip toparlayamazsın :))kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2 hep annemin yüzünden o benden beter kendine benzetti beni de kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aslında bende burdan ayrılmayı düşünüyorum canım.. daha geleceğe yönelik bi iş istiorum.. çocukta yapabileceğim kariyer de yapabileceğim :lepi: cumartesi olmaz inş.. :))hihoyyyt
bnm içinde artık bitti burası
daha buranın muhasebesini ne kadar tutsamda kendimi geliştiremem artık burda
büyük firmalara şimdiden başvuru yapıyorum
olursada tazminatı düşünmeyip ayrılmayı istiyorum :Saruboceq:

canımm sen beni tarif ediyosun ya resmen olumunekankayizsmile aynen bende burası bitti benim için çırpınıp duruyorum burda doydum burda işe ben muhasebeside beni geliştirmiyoo :)) büyük firmalar istiyorum bende başladım iş başvurularına cv yollamaya falan zemuszemus bende düşünmüyorum tazminat falan hiç hemde olsa hemen gidicem vallaa boshayallersmile

"derede çırpınmaktansa, okyanuslarda boğulmayı tercih et "dedi bana bi büyüğüm ve bende hiç istemiyorum burayı artık.. inş.. sende bende kurtulur bu işlerden daha büyük işlerde oluruzz :Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
günaydın canım.. ben her cumartesi olmasada 2 haftada bir geliyorum (

canım yine iyi oluyordur iki haftada bir bazen çok yorulduğumu hissediyorum ya özellikle cumartesileri
geçmişi okudum cnm iş değiştirmek istiyormuşsun inş.gönülne göre bi yer bulursun hayırlısıyla

hatigeemm
çilekimm inş istediğiniz gibi işler bulursunuzz
çok sağol cnm :Saruboceq:
kızlarr bu topiği nişanlılarınız biliyo muu
benimki bilmiyo
söylemeyide düşünmüyorum kaydirigubbakcemile3

aynen canım bnm durumda seninki gibi işte
benim sektör inşaat
büyük inşaat firmalarına cv yolluyorum bende
bakalım inşallah ikimizde istediğimiz gibi bi iş buluruz:Saruboceq:
sözü tuttum
banada bi büyüğüm çok basit bi cümle kurup beni etkilemişti inşaat mühendisiydi kendisi
ne olursa olsun kızım hiçbirşey için kendini sakın üzme yıpratma. demişti
belki bi çok kişiden duyduğumuz söz ama o çok farklı söylemişti çok etkilenmiştim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…