- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #16.681
haklısın
ben de burdan hakkımı talep edip ayrılmayı düşünüyorum.
inş. bulduğum işte de c.tesi günleri çalışmam :Saruboceq:
cumartesi gerçekten zor oluyo canm ya ben evi zaten toparladım iyice o yüzden temizlik yapacak bi yerim kalmadı 2 3 haftadr ama normalde bi pazar izin olunca zor oluyo kocacn evdeyken temizlk yapmak istemiyorsun yapmazsan ev tozlu kalıyo :))))
böcüğüümm aşkn nerdekii:1hug:
aslında bende burdan ayrılmayı düşünüyorum canım.. daha geleceğe yönelik bi iş istiorum.. çocukta yapabileceğim kariyer de yapabileceğim :lepi: cumartesi olmaz inş.. :))hihoyyyt
yaaa haklıısn tatlım paza günü temizlik olmuyolmaz: eşinle zaman geçirmek istiyosun dinlenmek istiyosun.. ben bide temizlik hastasıyım ciddi ciddi hastalık boyutu benimki :gitme: engel olamıyorum yani farkındayım abartı ama..boshayallersmile o yüzden cumartesiler full temizlikle geçirmem lazım iş falan olmaması lazım inş...:Saruboceq:
[/COLOR][/B]
yozgattaaa
günaydın kızlar...
benim düğünümde 6 haziranda inşallh...
inşş bulursun öyle bi iş canm ben sana geçen gün iki gün boyunca mutfağm dağınık durdu desem krize girersin herhalde :)))))
ama çok yorgundmm o yüzden toplayamadmm:kedi:
bnm içinde artık bitti burasıaslında bende burdan ayrılmayı düşünüyorum canım.. daha geleceğe yönelik bi iş istiorum.. çocukta yapabileceğim kariyer de yapabileceğim :lepi: cumartesi olmaz inş.. :))hihoyyyt
bnm içinde artık bitti burası
daha buranın muhasebesini ne kadar tutsamda kendimi geliştiremem artık burda
büyük firmalara şimdiden başvuru yapıyorum
olursada tazminatı düşünmeyip ayrılmayı istiyorum :Saruboceq:
hatigeemm
çilekimm inş istediğiniz gibi işler bulursunuzz
kızlarr bu topiği nişanlılarınız biliyo muu
kızlarr bu topiği nişanlılarınız biliyo muu
günaydın kızlarrrr sizde benim gibi cumartesileri çalışıyo musunuz sempatiksalakcinni
günaydın canım.. ben her cumartesi olmasada 2 haftada bir geliyorum(
hayırlı olsn aybuerr
bişi kalmamş senin düğüne de ya
günaydın tatlım hayırlı olsun :))
çok sağol cnm :Saruboceq:hatigeemm
çilekimm inş istediğiniz gibi işler bulursunuzz
benimki bilmiyokızlarr bu topiği nişanlılarınız biliyo muu
aynen canım bnm durumda seninki gibi iştecanımm sen beni tarif ediyosun ya resmen olumunekankayizsmile aynen bende burası bitti benim için çırpınıp duruyorum burda doydum burda işe ben muhasebeside beni geliştirmiyoo :)) büyük firmalar istiyorum bende başladım iş başvurularına cv yollamaya falan zemuszemus bende düşünmüyorum tazminat falan hiç hemde olsa hemen gidicem vallaa boshayallersmile
"derede çırpınmaktansa, okyanuslarda boğulmayı tercih et "dedi bana bi büyüğüm ve bende hiç istemiyorum burayı artık.. inş.. sende bende kurtulur bu işlerden daha büyük işlerde oluruzz :Saruboceq::Saruboceq:
ayy benm kocacm bilmiyo bilse beni parçalarr kıskançlık krizine girip
dyyser hoşgeldnn evett malesefff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?