- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #16.701
ayy benm kocacm bilmiyo bilse beni parçalarr kıskançlık krizine girip
canım yine iyi oluyordur iki haftada bir bazen çok yorulduğumu hissediyorum ya özellikle cumartesileri
geçmişi okudum cnm iş değiştirmek istiyormuşsun inş.gönülne göre bi yer bulursun hayırlısıyla
aynen canım bnm durumda seninki gibi işte
benim sektör inşaat
büyük inşaat firmalarına cv yolluyorum bende
bakalım inşallah ikimizde istediğimiz gibi bi iş buluruz:Saruboceq:
sözü tuttum
banada bi büyüğüm çok basit bi cümle kurup beni etkilemişti inşaat mühendisiydi kendisi
ne olursa olsun kızım hiçbirşey için kendini sakın üzme yıpratma. demişti
belki bi çok kişiden duyduğumuz söz ama o çok farklı söylemişti çok etkilenmiştim kaydirigubbakcemile3
ayyy evet devlet yasakalsa keske cumrtesi günleri çalısmayıbnm nişanlıcıkda biliyo siteyi :) kızlar yarın biz damat bohcasını götrcez süslemesini nasıl yapcam die düşünüyorum :)
yapma ya akannehirayy benm kocacm bilmiyo bilse beni parçalarr kıskançlık krizine girip
bnmkide kooperatif, yap-sat, kat karşılığı inşaat, tadilat-dekorasyon banka şubelerini tadilat yapıyoruzcanım benim sektörde inşaat:)) temel altı inşaatı ama iksa, kazık cart curt :)) ama cv lerimi sadece inşaat firmalarına değil farklı sektörlerede yolluyorum..zemuszemus evet bu sözde çok bilindik ama çok şey anlatıyo hele şu durumdaki bizlere boshayallersmile :1closedeyes:
ayyy evet devlet yasakalsa keske cumrtesi günleri çalısmayıbnm nişanlıcıkda biliyo siteyi :) kızlar yarın biz damat bohcasını götrcez süslemesini nasıl yapcam die düşünüyorum :)
hatigemmmm sağol kuzum :)) o senin güzel gözlerinin bakmayı bilmesinden olsa gerek :)))
bnmkide kooperatif, yap-sat, kat karşılığı inşaat, tadilat-dekorasyon banka şubelerini tadilat yapıyoruz
beni agaoğlundan çağırmışlardı görüşmeye ama dönmediler tekrar. görüşme 4 yıl önce falandı
bazı firmalarda ilan veriyo ama işe alan yok :dilcikar:
bütün işsiz arkadaşlarım böyle diyo
o ilan aylarca kalıyo sitede
yapma ya akannehir
bnmki bilse ne bu sitelerde vaktini harcıyosun der kızar bana kaydirigubbakcemile3
bnm burdan bi arkadaşım vardı hala görüşüyoruz
onun sevgilisi biliyomuş siteyi
çocuk üye olup kızın bütün mesajlarını okumuştu
üyeliğini sildireceksin dedi kızda sildirdi kaydirigubbakcemile3
yok benm aşkm direk parçalar beni canm tanımadığın insanlarla ne diye konuşuyorsun ya onlar erkekse diye krize bi girer sonumuz iyi olmaz kafamçokkarıştı
yapma ya akannehir
bnmki bilse ne bu sitelerde vaktini harcıyosun der kızar bana kaydirigubbakcemile3
bnm burdan bi arkadaşım vardı hala görüşüyoruz
onun sevgilisi biliyomuş siteyi
çocuk üye olup kızın bütün mesajlarını okumuştu
üyeliğini sildireceksin dedi kızda sildirdi kaydirigubbakcemile3
yok benm aşkm direk parçalar beni canm tanımadığın insanlarla ne diye konuşuyorsun ya onlar erkekse diye krize bi girer sonumuz iyi olmaz kafamçokkarıştı
her erkekte vardır öyle bi yan canım yaa
caspersy bizdede ole ama kayınvalide anneme babama falnda bohca hazrlamıs bizde o yuzden onlara bohca hazrlıcaz:) erkek tarfı da iki defa bohca hazrlamz dimi aileyeee ayy siz nasıl yaptınz kızlar kafam karsdı sempatiksalakcinni
her erkekte vardır öyle bi yan canım yaa
canm eşim kıskançlk konusunda rekora koşuyo olur olmas herşeyden kıskanıyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?