-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ayy benm kocacm bilmiyo bilse beni parçalarr kıskançlık krizine girip

hadi yaaa aklinialirimsmile

canım yine iyi oluyordur iki haftada bir bazen çok yorulduğumu hissediyorum ya özellikle cumartesileri
geçmişi okudum cnm iş değiştirmek istiyormuşsun inş.gönülne göre bi yer bulursun hayırlısıyla

iyi oluyo tabi her hafta olmayınca.. 9-12 ama yinede sinir oluyorum lmaz:
amin inş.. :Saruboceq:

ayyy evet devlet yasakalsa keske cumrtesi günleri çalısmayı bnm nişanlıcıkda biliyo siteyi :) kızlar yarın biz damat bohcasını götrcez süslemesini nasıl yapcam die düşünüyorum :)

canım benim sektörde inşaat:)) temel altı inşaatı ama iksa, kazık cart curt :)) ama cv lerimi sadece inşaat firmalarına değil farklı sektörlerede yolluyorum..zemuszemus evet bu sözde çok bilindik ama çok şey anlatıyo hele şu durumdaki bizlere boshayallersmile :1closedeyes:

ayyy evet devlet yasakalsa keske cumrtesi günleri çalısmayı bnm nişanlıcıkda biliyo siteyi :) kızlar yarın biz damat bohcasını götrcez süslemesini nasıl yapcam die düşünüyorum :)

damat bahçası mı?bu düğünden önce giden değil mi bahsettiğiniz? biz daha hazırlamadık bile onu :)

bu çiçekçilerin falan kullandıgı tüller var ya onlarla süsleyebilirisiniz ik renk ile..

hatigemmmm sağol kuzum :)) o senin güzel gözlerinin bakmayı bilmesinden olsa gerek :)))

karaböcükkk kız ben yozgatlıyım,napıyor nişanlın orada?

tsk ler kızlar yorumlar için yok nişandan sonra götürülüyo bizde :)bnmkide kendınden süslüde kırmızı tülle bohcayı kapalyıp kurdela ile bağlammayı düşünüyorum :)

ayy benm kocacm bilmiyo bilse beni parçalarr kıskançlık krizine girip
yapma ya akannehir
bnmki bilse ne bu sitelerde vaktini harcıyosun der kızar bana kaydirigubbakcemile3
bnm burdan bi arkadaşım vardı hala görüşüyoruz
onun sevgilisi biliyomuş siteyi
çocuk üye olup kızın bütün mesajlarını okumuştu
üyeliğini sildireceksin dedi kızda sildirdi kaydirigubbakcemile3

bnmkide kooperatif, yap-sat, kat karşılığı inşaat, tadilat-dekorasyon banka şubelerini tadilat yapıyoruz
beni agaoğlundan çağırmışlardı görüşmeye ama dönmediler tekrar. görüşme 4 yıl önce falandı
bazı firmalarda ilan veriyo ama işe alan yok :dilcikar:
bütün işsiz arkadaşlarım böyle diyo
o ilan aylarca kalıyo sitede

caspersy bizdede ole ama kayınvalide anneme babama falnda bohca hazrlamıs bizde o yuzden onlara bohca hazrlıcaz:) erkek tarfı da iki defa bohca hazrlamz dimi aileyeee ayy siz nasıl yaptınz kızlar kafam karsdı sempatiksalakcinni

mavi bi tüle sarabilirsin
tepesindende büzüştürüp beyaz bi kurdelayla fiyonk yaparsın
bide nazar boncuklarından alırsın bi kaç tane iliştirirsin çengelli iğneyle
hiç anlamam ama öle geldi gözümün önüne
kaydirigubbakcemile3

ben nişan bohcamı alta gri file üzerine beyaz tülle süsledim onu bağlamak içinde gri boncuklardan aldımm onunla bağladım.sonra bohcam mor ağırlıklıydı tülün üzerinede tek dal mor gül aldım onu tutturdim çok güzel olmuştu..

hatigemmmm sağol kuzum :)) o senin güzel gözlerinin bakmayı bilmesinden olsa gerek :)))

opuyorumnanaktanolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

yaa büyük firmalar dediğin gibi veriyo ilanı ama öyle haftalarca aylarca ne kaldırıyo ne alım yapıyo lmaz: ah Çilekim yaaa aynı dertlerden müzdaripiz kuzummm bilmiyorumkismile

canm biz nişanda hazırladk eşime annesine babasına bide evde kıs kardeşi var ona düğünde de sadece eşime hazırladk bohça o çeyizle beraber gitti. düğünden sonra kaynanamalara giderken bende diğer bohçayı götürmüştüm yine kaynana kayınbaba bide görümceme hazırlamıştık bişiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…