-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ayyy evet devlet yasakalsa keske cumrtesi günleri çalısmayı bnm nişanlıcıkda biliyo siteyi :) kızlar yarın biz damat bohcasını götrcez süslemesini nasıl yapcam die düşünüyorum :)

canım benim eklediğim fotolara dönüp tekrar bak istersen
hani siyah deri bir kutu var o benimki
nişan bohçamdı hani erkek tarafı getirir ya
gerçi kendim hazırlamıştım
buradan aldım
süsledim,organze keselere falan koydum
sonra da o kutuya yerleştirmiştim,Bedi'de nişandan bir gece önce aldı,arabanın bagajına koydu,nişana geldiklerinde görümce kasıla kasıla kucağında taşıdı girdi içeri
kendileri yapmış gibi....
aman neyse ne...
işte onun altında 1 tane de siyah kadife kutu var
işte o da Bedi'nin nişan bohçasıydı,hazırlandığı gibi kaldı evde
çünkü annesi misafir kabul edemezmiş
gerek yok getirmeyin,evine götürürsün demişti,bekliyor öyle evde.
Biz işte o kutunun içine
pijaması,terliği,parfümü,traş losyonu vs.,havlusu,gömleği,kemeri,cüzdanı,iç çamaşırı,çorabı aklıma şu an gelmeyen bir şeyleri daha koymuştuk.
Bu saydıklarımı tek tek güzel süslü siyah organze keselere koyup,o keseleri siyah kurdelelerle bağlayıp üzerlerine nazar boncuğu takılmıştı
Sana da fikir olsun damat bohçası da bu tarz olur sanırsam.
Benimkini de yine aynı şekilde ama beyaz organze kese ve beyaz kurdelelerle yapmıştım...

Son düzenleme:
yaa büyük firmalar dediğin gibi veriyo ilanı ama öyle haftalarca aylarca ne kaldırıyo ne alım yapıyo lmaz: ah Çilekim yaaa aynı dertlerden müzdaripiz kuzummm bilmiyorumkismile

ne yapsak anacım bilmiyorum ki
başka bi iş mi yapsam :)
bazen diyorum ingilizce kursuna gidip çevirmen olayım :roflol:
k.validemi aradım açmadı :roflol:

ayy adacım gercekdne cok ince düşünülmüş ne güzel o kayınvalideyede sinir oldum ayrıcana misafr kabul edemzmişşşşş hıııııhhhhh bnde annem dantelden bohca sardırmısdı onlara koycaz işde üste bohcca kime aitse çift halinde resimleirni koymayı düşünüyorum üstüne kırmızı tülden geçip metal bonculkklarla süslemeyi bakalım ortaya nasıl bi manzara cıkacak hihih

ya caspersy bişi daha sorabilirmiyim bohcalrın içinde neler vardı :)

canm ilk giden bohça da çorap çamaşır gömlek kazak terlik havlu seccade takımı vardı galiba

düğünde gidende de terlik ayakkabı damatlık gömlek kazak parfüm pijama traş losyonu
çamaşır falan vardı galiba canm ya ayy hatırlamıyorm başka bişi var mıydı ki

ay nasıl bişey bu misafir kabul etmiyo gerek yok evinize götürün diyolar
ben hiç görmedim nişanlımın ailesinden ya böle bişey
hatta bana kızıyolar niye gelmiyosun diye :roflol: e mesafeliyim ne yapim :1closedeyes:
adacım evlendikten sonrada oğulları kıymetli olur
birisi yazmıştı sitede kimdi bilmiyorum ama güzel yazmıştı

ah oğlum vah oğlum bekarken kıymetin yoktu evlendin altın oldun oğlum :roflol:

çilekkkkk fotoğrafa sosyete hatun demişsin ya balım
gelince göreceksin hiçte öyle değilim
ayyy hele bugün ne sosyeteliği çok paspalım,hafta sonu diye hee hee :)))
o foto da evteks fuarındaydık ta ondan öyle be kuzum

saol cnm bizde bohcalr için aşkıma= ceket pantolon gömlek iç masırı terlik ayakkabı bakım ürünleri gecelik kemer cüzdan takımı
kayanan kayın pedr =pike takımı yelek corap iç masırı havlu lif tülbent süvetr
eltiyede aynı set şimdik bohca gidiyo diiynce bunları koyalım dioruz birdaa düğünde bohca hazrlamaya gerk varmı ?

hadi hadi seni
görüyoruz resimlerden Şeniz
gittiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ne yapsak anacım bilmiyorum ki
başka bi iş mi yapsam :)
bazen diyorum ingilizce kursuna gidip çevirmen olayım :roflol:
k.validemi aradım açmadı :roflol:

ayy bende düşünüyodum ing. kurs falan ama yok yaaa dedim sonraa kaydirigubbakcemile3 bacım kaynanan uyuyomu ki bilmiyorumkismile

bnim kaynana dün triplerdeydi neymiş efendim 2 günüdr nie arayıp sormuyomusum kafamçokkarıştıdedim iişlerim vardı ee diyo ben aradıgımda niye acmıon içimden bi an belki konusmak gelmedi kardesim :dance:

çilek iniyorsun geçite çıkyorsun
cami tarafına doğru gidiyorsun
caminin önünden düz ilerliyorsun
Bilgili mobilyayı görüyorsun
işte bilgili mobilyanın sağ tarafında
işyerimi görüyorsun :)))

hepiciğinizi kocaman öper bu kızzzz :)) eve gidiyom ama dışarı takılmamam dierk eve gitmem lazım ders çalışmam lazımmm :)) evden bakarım kaçtım şimdilikkkkk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…