-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

günaydın kızlarrrrrrrrr :ecrin_bebek: geçmişi okudum da iyi kaynatmışınız genee :ecrin_bebek:

bu arada köşe koltuk bakanlar varmışş, ben de beğendiğim modelleri ekliyim, belkim siz de beğenirsinizz :hulya:

Son düzenleme:
en baştakinin modeli güzel ama cırt kırmızılardan yatak oluyomu ki bu?

hepsi yatak oluyo canım, ben de hep köşe isterim diye hep köşe modellere baktım, bakarken de hep yatak olanlara baktım ama sora vazgeçtik köşe olayından mafoldumben

niyeki cnm
bende taktım kçşelere önceden hiç sevmezdim şimdi bayılıyorum yaa:asigim:

ya çok güzeller ama ben almş olsaydm mümkün deil evime sığmazdı yaa evim kutu gibii

yaa içim gidiyo aslında ama onun şu an oturduğu evde oturursak ilerde - ki başka doğru düzgün ev yok, muhtemelen o evde oturcaz - çok küçük ev, ayrı bi salonumuz olmayacak, sadece oturma odamız olacak. öle olunca da mecburen daha çok kişinin daha rahat oturabileceği tarz mobilya almak zorunda kalıcaz mafoldumben

ama bigün kendi evim olursa oturma odama o tarz bi köşe, çalışma odamıza da aşağıdaki gibi bi köşe çok istiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…