-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

:)))
olsn sen git kocişin yanında canmm uyansn bişi olmas aklinialirimsmile

kızlar ben derse geçiyorum birkaç soru daha çözeyim.. akşamada malum dışarı çıkarım çıkana kadar devam edeyimm :)) öpüyorum şimdilik ama :))

sen ne zaman evlendin canım? ben hala alışamadım evli olmaya bilmiyorumkismile eşim 3 haftadır yoktu burda zaten, iş için gitmek zorunda kaldı, geldi şimdi ama uyanmıyo bi türlüboshayallersmile

canm bende 26 eylül de evlendm

yaa evlendiniz işe mi gitti 3 hafta ((

biz düğünden sonra 2 hafta eşimle evdeydik o zaman bile sürekli ağlama moduna geçiyordum :)))

2 ayda anca alıştım evliliğe ailemden ayrı olmaya

bnm eşim nikahtan 10 gün önce gtmek zornda kaldı, nikahtan 2 gn önce geldi, sonra geri gtti mecburen. neyse ki geldi artık, ağustosta brlikte gidicez sanırım proje bitiminde orda olması gerekiyomuş, öff rahat bırakmıyo bu şirket bizilmaz:

ayy canm bennm zor olmuştur yaa
canmm ailenden ayrı olmaya çabuk alıştın mı eşin yokken nerde kaldınn

ayy canm bennm zor olmuştur yaa
canmm ailenden ayrı olmaya çabuk alıştın mı eşin yokken nerde kaldınn

heves ettim kendi evim olunca, orda kaldım, babamın evine gitmedim, saolsun kaynanam bi saniye ayrılmadı başımdan,gitse ben de ablamı çağırcaktım evime birlikte kalalım diye ama, olmadı maalesef. en sonunda dayanamadım bn son bi kaç gün babamın evnde kaldım. sakıncası yoksa yaşını sorabilir mym?bilmiyorumkismile

slm canmm hoşgeldnn

ayy ben olsam hemen babamn evine koşardm :)))

22 canmm

slm canmm hoşgeldnn

ayy ben olsam hemen babamn evine koşardm :)))

22 canmm

sen de gencecikmişsin daha ben bi de özellikle gitmek istemedim, bi an önce alışıym yeni düzene dedim, yoksa sürekli gider gelirim, eşim de normalde istanbulda çalışırken günde sadece bi saat calışıyo, bu yüzden o işteyken gidip gelme şansım da yok, en iyisi bi an önce alışmak dedim.

aboo :1shok: ben seni daha büyüksündür sanıyodumm, hani evlisin diyee :kedi: benden küçükmüşsünnn, ben evde kaldım sanırsamm kafamçokkarıştı

sen kaç yaşındasınnn? ama sorun sen de deil biz biraz aceleciyiz sanırım, hatta ben baya aceleciyimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…