- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #16.801
ıraktan geldi de dün gece, yolda yorulmuş tabi uçak bulamadı otobüsle geldi mecburen. uykum olmadığı için uyuyamıyorum, bi sağa bi sola dönüp sürekli uyandırıyorum onu kaydirigubbakcemile3 kalktım ben de napiiiim sıkıldım hem bayanssulusmile
:)))
olsn sen git kocişin yanında canmm uyansn bişi olmas aklinialirimsmile
ay yok yok kaydirigubbakcemile3 uyusun yazık, çeviri yapıyorum bi yandan, son işim zaten, iş hayatına 19 yaşımda veda ediyorumkaydirigubbakcemile3 bu kadar dayanabildim, bitsin şu da kurtuliym :ecrin_bebek:
canmm evlisinn 19 yaşındasnn ne zaman evlendnn
25 şubatta ohaoldumsmile daha bir ay oldu
Rabbm mutlu mesut etsinn canmm benmm sen benden de daha yeniymişsin :))))
sen ne zaman evlendin canım? ben hala alışamadım evli olmaya bilmiyorumkismile eşim 3 haftadır yoktu burda zaten, iş için gitmek zorunda kaldı, geldi şimdi ama uyanmıyo bi türlüboshayallersmile
canm bende 26 eylül de evlendm
yaa evlendiniz işe mi gitti 3 hafta((
biz düğünden sonra 2 hafta eşimle evdeydik o zaman bile sürekli ağlama moduna geçiyordum :)))
2 ayda anca alıştım evliliğe ailemden ayrı olmaya
bnm eşim nikahtan 10 gün önce gtmek zornda kaldı, nikahtan 2 gn önce geldi, sonra geri gtti mecburen. neyse ki geldi artık, ağustosta brlikte gidicez sanırım proje bitiminde orda olması gerekiyomuş, öff rahat bırakmıyo bu şirket bizilmaz:
ayy canm bennm zor olmuştur yaa
canmm ailenden ayrı olmaya çabuk alıştın mı eşin yokken nerde kaldınn
merhaba kızlar
heves ettim kendi evim olunca, orda kaldım, babamın evine gitmedim, saolsun kaynanam bi saniye ayrılmadı başımdan,gitse ben de ablamı çağırcaktım evime birlikte kalalım diye ama, olmadı maalesef. en sonunda dayanamadım bn son bi kaç gün babamın evnde kaldım. sakıncası yoksa yaşını sorabilir mym?bilmiyorumkismile
slm canmm hoşgeldnn
ayy ben olsam hemen babamn evine koşardm :)))
22 canmm
slm canmm hoşgeldnn
ayy ben olsam hemen babamn evine koşardm :)))
22 canmm
aboo :1shok: ben seni daha büyüksündür sanıyodumm, hani evlisin diyee :kedi: benden küçükmüşsünnn, ben evde kaldım sanırsamm kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?