-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hadi müjdee merakla bekliyoruzz :)))
evet sulugözz az bişi kaldıı
bizim de nikah bi ay önce olmuştu o zaman daha bi tuhaf oluyo beklemek

selam kızlar napıyosunuz,keyifler nasıl?
kaç gündür geçmişi oku oku anca bitti.Keyfimde yoktu bi kaç gündür ,baya kaynatmışsınız.neysem geçim ben yorumlarıma
öncelikle
emma10 yani deniz; bugün istemey geliceklerdi .eminmki şuanda çokkk heycanlısın .canım herşey gönlünce olsun evlilik için ilk adımı atıyosunuz RABBİM tamamına erdirsin ve bir an bile pişman ettirmesin sizi.bir ömür mutluluklar canım bizide hatırlar dua edersin inşallah ..
pınarpin;canım artık vuslata ermek denir buna heralde:) canım ya nasıl güzel olmuşsundur kimbilir ve nasıl heycanlısındır şuanda bunları yazarken gözlerim doldu inan.bitti artık sıkıntılarınız çok şükür artık bu gece yuvanda eşinle birlikte uyıycaksınız ne kadra güzel ALLAH ım hepimize nasip etsin .bir ömür mutluluklar diliyorum eşine ve sana .herşey gönlünüzce olsun.bugünde dua ediyorum emma ve sana aksi giden hiçbirşey olmasın ve muhteşem bir gün geçirin .ne zaman gelirsin bi süre bekliycez seni ama çok özletme kendini çokk öpüyorum canım.
deli kız ada;canım çeyizleri toplamışsınız ay siz beni öldürceksiniz ya çok duygulandım gene.canım çok az kaldı artık emeklerinizin karşılığını almaya .canım evinin resimlerinide merak ediyoruz mutlaka paylaş olarmı?? fıstık gibi hatunsun bunuda söylemeden edemiycem.
em;sonunda ev işi olmuş hadi hayırlı olsun canım gözünüz aydın.
müjdeseninde eşin gelmiş canım gözün aydın .ama adamı geldiğine pişman etme nolur gider bak he bi daha .şaka bi yana adam yorulmuş kız niye öyle diyosun uyansın yine ilgilenir seninle sıkma canını şükret ki sen eş,ine kavuştun .biz napalım???
unuttugum herkeze selam olsun kızlar buaradagülsünn napıyo ya cancagızım onunda çokk az kaldı çeyizleri bu pazar gidicekti galiba off off çok fena ama sonu güzel işte napalım hem alarım hem giderim diyerek çıkıcaz babamızın evinden kızlar .bugün olmasa yarın olcak sıkmayın canınızı önemli olan arkada kırgınlık bırakmamak gülsünümm senide çokk öpüyorum ne zaman görürüm seni bilemem ama olsun sen gelince görürsün olumunekankayizsmile
[/COLOR]

aaaaaaaa bana bi selam bile yokkk, öle olsun asgd :tomato:

oyy oyy canım vallahi en başta selam kızlar dedim ya sende bu kızlara dahilsin .çok özür canım benim bi dahakine ayrıca yazıcam hatta şimdi böyle bişey olmamış gibi yazıyorum:)))

gdmt;canım ya naber ,görüşemiyoruz ??keyifler nasıl ,bu şubatta geçti siz ağustosamı kaldınız .çeyize neler aldın anlat bakemköşe takımları eklemişsin çoğunu çok beğendim özellikle son eklediklerini .a.s:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: teşekkür ederim canımmm iyiyimm kaydirigubbakcemile3 yaa sabahtan beri doğru dügün kimse uğramadı, 3-5 kişiciğiz burda, canım sıkıldı ilgi istedimm kaydirigubbakcemile3 müjde gibi naz yapiyim ben de biraz dedimm :roflol:

hb müjde.bak bunun bilincindesin tamam arada naz yapılır tripp yapılır ama suyunu çıkartma bence senin için ervane oldular o kadar yazıktır adamcagıza üzme bence biraz daha dikkat et

canm sorma yaa herşey kolili derli toplu evin boyasının bitmesini bekliyoruz
bugün boya bitecek inş. sonra tesisat parke murfak dolabı yani haftaya pazar taşıncaz bi akslkl olmassa

canmcmm unutur muyumm ben ikis kız doğurcamm biri heraanın olcakk biri senin gelinin :))))
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden yanında da kaynana bedavaasempatiksalakcinni

anladım canım benim sende haklısın .insan gerçekten bazen ilgi istiyo .şu son 3 gündür mırığım düşük(bunu herkes anlamaz heralde,yüzüm düştü keyfim yok anlamında)işte insan kimden olursa olsun ilgi alaka bekliyo kaç gündür yetişemedim hızınıza maşallah bi döktürmüşsünüzki oku oku zor bitirdimm:lepi:

canım hadi hayırlısı olsun.evin içine bi girinde yerleşirsiniz yavaş yavaş sıkma canını :)
ay buna koptum işte:roflol::roflol: delü seni tamam o zaman olur bende dedim bizim dünür iki günde kızı başkalarına verdi .kaynanyıda öper başımızın üstüne koyarız canım oğlum koymasada ben oğlumun kayınvalidesinide koyarımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…