- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #16.841
16 yaş var aramızda, bu yüzden ben bebeğim, istediğim kadar şımarabilirim:ecrin_bebek: herkes cok tepki gösteriyo ama ben cok mutluyum bundan, cok rahatım valla hiç bişey yapmamı beklemiyo, beklesede yapamam zaten, istemeye geldiklerinde kahveyi bile ben yapmadım, bilmiyodum nasıl yapıldığını cünkü kaydirigubbakcemile öğrenmeye de niyetim yok:ecrin_bebek:
canm baya da varmış ya ama önemli olan mutlu olman...
Rabbm mutluluğunu daim etsn..
Kahvemi bende kendm yapmamştm o kadar kişiye yetiştiremem diye yengem yaptı ben servis yaptm :)))))
16 yaş var aramızda, bu yüzden ben bebeğim, istediğim kadar şımarabilirim:ecrin_bebek: herkes cok tepki gösteriyo ama ben cok mutluyum bundan, cok rahatım valla hiç bişey yapmamı beklemiyo, beklesede yapamam zaten, istemeye geldiklerinde kahveyi bile ben yapmadım, bilmiyodum nasıl yapıldığını cünkü kaydirigubbakcemile öğrenmeye de niyetim yok:ecrin_bebek:
upsssss :bbo: çokmuş hakkattennn bilmiyorumkismile 16 yaşş :1shok: bizim aramızda 5 yaş var o bile çok gözüküyo gözümee kafamçokkarıştı
upsssss :bbo: çokmuş hakkattennn bilmiyorumkismile 16 yaşş :1shok: bizim aramızda 5 yaş var o bile çok gözüküyo gözümee kafamçokkarıştı
bizimde aşkmla 5,5 yaş var :)))
ama eşimi gören daha 23 24 anca varsın diyo yaa
benim eşim, annesine benden ilk bahsettiğinde resmimi falan gösterdiğinde annesi yaşımı sormuş, kolay gelsin oğlum daha bebek büyütüceksin sen, ama seviyorum diyosan ben ne diyiim ki demiş kaydirigubbakcemile3 tabi abim durumu böyle sıcak karşılamadı, kızım ne diyosun sen delirdin mi die başladıkaydirigubbakcemile3
ben hiç dert etmedim ama yaa, onun gözünde çok daha değerliyim, ve küçük olduğum için tüm saçmalıklarımı anlayışla karşılayabiliyo, mutluyum rahatım onunla, tek canımı sıkan işte evlendikten sonra hemen gitmesi oldu. ben de biraz abartıyorum herşeyi kaydirigubbakcemile3 sorun haline getiriyotum hemen:ecrin_bebek: genç olsa valla dayanmaz çeker giderdi akannehir
aaaaaaaa bana bi selam bile yokkk, öle olsun asgd :tomato:
benim eşim, annesine benden ilk bahsettiğinde resmimi falan gösterdiğinde annesi yaşımı sormuş, kolay gelsin oğlum daha bebek büyütüceksin sen, ama seviyorum diyosan ben ne diyiim ki demiş kaydirigubbakcemile3 tabi abim durumu böyle sıcak karşılamadı, kızım ne diyosun sen delirdin mi die başladıkaydirigubbakcemile3
ben hiç dert etmedim ama yaa, onun gözünde çok daha değerliyim, ve küçük olduğum için tüm saçmalıklarımı anlayışla karşılayabiliyo, mutluyum rahatım onunla, tek canımı sıkan işte evlendikten sonra hemen gitmesi oldu. ben de biraz abartıyorum herşeyi kaydirigubbakcemile3 sorun haline getiriyotum hemen:ecrin_bebek: genç olsa valla dayanmaz çeker giderdi akannehir
hehehe ailelerin ilk tepkiler harika oluyo zaten canm :))))
amann boşverr bebeksin işte büyütsün seni :)))
ben bazen eşime bebek istiyorum diyorum ikisini birden ben büyütemem önce biri büyüse diyo :) iki üç sene içinde büyüyecekmişism bende:roflol:
asgd canm hoşgeldnn
oyy oyy canım vallahi en başta selam kızlar dedim ya sende bu kızlara dahilsin .çok özür canım benim bi dahakine ayrıca yazıcam hatta şimdi böyle bişey olmamış gibi yazıyorum:)))
gdmt;canım ya naber ,görüşemiyoruz ??keyifler nasıl ,bu şubatta geçti siz ağustosamı kaldınız .çeyize neler aldın anlat bakemköşe takımları eklemişsin çoğunu çok beğendim özellikle son eklediklerini .a.s:roflol:
hb canım .naber evi naptınız toparlandınızmı baya en son eşyaları koliliyodun?
ben sana çok kızgınım benim gelinimi başkalrına nasıl veririsn oğluşumla beşik kertmesi yaptık ya ne çabuk unuttun :roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: teşekkür ederim canımmm iyiyimm kaydirigubbakcemile3 yaa sabahtan beri doğru dügün kimse uğramadı, 3-5 kişiciğiz burda, canım sıkıldı ilgi istedimm kaydirigubbakcemile3 müjde gibi naz yapiyim ben de biraz dedimm :roflol:
canm sorma yaa herşey kolili derli toplu evin boyasının bitmesini bekliyoruz
bugün boya bitecek inş. sonra tesisat parke murfak dolabı yani haftaya pazar taşıncaz bi akslkl olmassa
canmcmm unutur muyumm ben ikis kız doğurcamm biri heraanın olcakk biri senin gelinin :))))
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden yanında da kaynana bedavaasempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?