-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

aboo :1shok: ben seni daha büyüksündür sanıyodumm, hani evlisin diyee :kedi: benden küçükmüşsünnn, ben evde kaldım sanırsamm kafamçokkarıştı

yok canm yaa uyus kocam kandrdı beni hemen evlendk :)))

evet bende küçüküm canm :))))
ya öyle düşünmen de güzel ama ayy bilmiyorum ben çok özlüyordum sürekli ağlıyordum
öyle bi fırsatı kaçırmazdm canmm :))))

sen kaç yaşındasınnn? ama sorun sen de deil biz biraz aceleciyiz sanırım, hatta ben baya aceleciyimkaydirigubbakcemile3

ayy evet canm yaa azcık acele etmişiz :)))

ee kızlar güününz nasıl geçiyo bakalım

canm işler yığılı biraz biraz hafifletmeye çalışıyorum..
ins haftaya pazar evime taşınabilirsem c.tesi ve p.tesi için izin alcam o yzden işleri bitirme telaşındaym

bizim de aramızda baya yaş farkı var, bu yüzden onu daha fazla bekletemezdim yani, yoksa bana kalsa evlenmezdim ben bir süre daha. daha okul bitmedi:gitme:mafoldumben alışmak pek de zor olmadı yine de, kendimi hazırlamıştım buna

Son düzenleme:
bizim de aramızda baya yaş farkı var, bu yüzden onu daha fazla bekletemezdim yani, yoksa bana kalsa evlenmezdim ben bir süre daha. daha okul bitmedi:gitme:mafoldumben

kaç yaş var canm aranızdaa
oyy oyy daha okulda bitmemişş

ayy şu 24 nisan gelse artık gelinlik giymek istiyorum benbayanssulusmile

canmcmm o gün hemen gelecek ve harika bi gün yaşayacaksınn

canmm herşey mükemmel olackk emin oll aksilikler olsa bile minicik olur :)))) sadece günün keyfini çıkar sonra benm gibi bi daha yaşamak istiyorumm die sızlanırsın :)))

tmm canım zaten ne kadar aksilik çıksada moralimim bozmuycam aşkım olucak sonuçta yanımda o mutlu günümüzün zehir olmasına izin vermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…