- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #16.821
aboo :1shok: ben seni daha büyüksündür sanıyodumm, hani evlisin diyee :kedi: benden küçükmüşsünnn, ben evde kaldım sanırsamm kafamçokkarıştı
sen de gencecikmişsin dahaben bi de özellikle gitmek istemedim, bi an önce alışıym yeni düzene dedim, yoksa sürekli gider gelirim, eşim de normalde istanbulda çalışırken günde sadece bi saat calışıyo, bu yüzden o işteyken gidip gelme şansım da yok, en iyisi bi an önce alışmak dedim.
sen kaç yaşındasınnn? ama sorun sen de deil biz biraz aceleciyiz sanırım, hatta ben baya aceleciyimkaydirigubbakcemile3
ee kızlar güününz nasıl geçiyo bakalım
yok canm yaa uyus kocam kandrdı beni hemen evlendk :)))
evet bende küçüküm canm :))))
ya öyle düşünmen de güzel ama ayy bilmiyorum ben çok özlüyordum sürekli ağlıyordum
öyle bi fırsatı kaçırmazdm canmm :))))
bizim de aramızda baya yaş farkı var, bu yüzden onu daha fazla bekletemezdim yani, yoksa bana kalsa evlenmezdim ben bir süre daha. daha okul bitmedi:gitme:mafoldumben
ayy şu 24 nisan gelse artık gelinlik giymek istiyorum benbayanssulusmile
ayy şu 24 nisan gelse artık gelinlik giymek istiyorum benbayanssulusmile
kaç yaş var canm aranızdaa
oyy oyy daha okulda bitmemişş
amaan çok var ya sölemiym daha iyi kaydirigubbakcemile3 veya sen tahmin et
sen kaç yaşındasınnn? ama sorun sen de deil biz biraz aceleciyiz sanırım, hatta ben baya aceleciyimkaydirigubbakcemile3
inş canım yaa sorunsuz birgün olmasını istiyorum
26 yaşında falan mı canm
10 yaşşş CADIARZU
10 yaşşş CADIARZU
10 değil aslında da sorana 10 diyorum, azaltılmış şekli bukaydirigubbakcemile3
canmm herşey mükemmel olackk emin oll aksilikler olsa bile minicik olur :)))) sadece günün keyfini çıkar sonra benm gibi bi daha yaşamak istiyorumm die sızlanırsın :)))
26 yaşında falan mı canm
keşke öle olsaydı be canım
10 değil aslında da sorana 10 diyorum, azaltılmış şekli bukaydirigubbakcemile3
sen 19 eşin 30 falan mı canm :)))
tmm canım zaten ne kadar aksilik çıksada moralimim bozmuycam aşkım olucak sonuçta yanımda o mutlu günümüzün zehir olmasına izin vermem
kesinliklee doğru karar canmm benmm
keşke öle olsaydı be canım
ayy merak ettim be müjdee söle işteeee :tomato:
ayy merak ettim be müjdee söle işteeee :tomato:
16 yaş var aramızda, bu yüzden ben bebeğim, istediğim kadar şımarabilirim:ecrin_bebek: herkes cok tepki gösteriyo ama ben cok mutluyum bundan, cok rahatım valla hiç bişey yapmamı beklemiyo, beklesede yapamam zaten, istemeye geldiklerinde kahveyi bile ben yapmadım, bilmiyodum nasıl yapıldığını cünkü kaydirigubbakcemile öğrenmeye de niyetim yok:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?