-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

em canım harikaa.
bayıldımm güle güle kullan
normal mobilyacıdan mı aldınız salon tak. çok gzl kaça fiyatları sorması ayıp

çok teşekkür ederim kızlar benim de çok içime sindi valla

zeynepcim yemek odası ve yatak odası teleset marka
koltuklar da ankara nın dedi. marka bilmiom.
sorma valla 9 bin tuttu. ama çok içime sindi.

heeeyyyyyyyyyyy uyumayın kızlar kaydirigubbakcemile3
zeynepcim tşk ederim cnm opuyorumnanaktan
kız müjde hala burda mısın sen yoksa pc.yi açık mı unuttun kaydirigubbakcemile3
em çok güzel cnm güle güle kullan koltuk takımına bittim

sahi mi çilek ya son anda karar verdim biliomusun o koltuk takımına uydu die aldık düşündüklerimiz bunlar değildi

ama kızlar yatak odam ufak bütün takım sığmayabilir artık bi oda da giyinme odası gibi olacak

em gerçekten en fazla koltuk takımlarını beğendim
diğerleride güzel ama.
bence yemek odasının konsolunun üstüne tablo al. gerçi değişik model aynalarda hoş ama
yine de sen bilirsin gözünde canlandır tatlım eşyalar yerleşince
öyle daha rahat karar verirsin

çok sağolun kızlar ya valla siz sevdikçe ben daha çok beğendim. biraz pahalı ama kaliteli mobilyalar inşallah ilerde de sağlam olur

evet tablo bakıcam hangisi olursa artık.hani koçtaş da ufak tablolar vardı bu renklerde onlardan düşünebilirim. ev albümünde vardı birinde

evet tablo bakıcam hangisi olursa artık.hani koçtaş da ufak tablolar vardı bu renklerde onlardan düşünebilirim. ev albümünde vardı birinde

ufak tablo mu
konsolun uzunluğu kadar alsan nasıl olur?
behlülün odasında bi tablo vardı eyfel kulesinin
ne güzeldi o ya gerçek gibi sanki
:)))
zeynepcim iyi geceler cnm

yok canım ufak ama 3 tane yan yana . neyse eşyalar kurulsun da ayarlarız. ev belli artık lojman çıktı bize. badana temizlik olucak sonra gelcek eşyalar

iyi akşamlar kıslar nasılsınız giribi atlattım diye sevinirken bugün nasıl becerdiysem kolumu bertmişim kolumu kaldıramıyorum merhem sürdük biraz daha iyi şimdi yazabiliyorum en azından
gtmd cnm mobilyayı sormuşun markası mondi romeo serisi enimki gül kurusu olucak ama fiyatı 1650 cnm
maciglovem cnm hoşgelmişin nerelerdesin kıs sen özlettin kendini
günaydın kızlar...

benim düğünümde 6 haziranda inşallh...
hayırlısı olsun
çileğim bahsettiğin kişi dilommu yoksa dilom nasıl neler yapıyo
hadi müjdee merakla bekliyoruzz :)))
evet sulugözz az bişi kaldıı
bizim de nikah bi ay önce olmuştu o zaman daha bi tuhaf oluyo beklemek
benim nikahta 1 ay önce kıyılıcak zaman nasıl geçicek bakalım

em cnm mobilyaların çok şık güle güle otur cnm
bügün tüllerin siparişinide verdik kıslar bide ablam netten elektirikli süpürge şarzlı süpürge tost makinası ve ütü siparişini vericek dışardaki fiyatlara göre daha uygun fiyatları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…