- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #16.921
aöf son sınıf mı cnm
boswer çok güzelmiş güle güle kullan
ben diyorum bu kızda bilim kokuyo kaydirigubbakcemile3
valla "hazırlattım" dediğine göre yardımcı varr, ne güzel vallaaa, villalar, yardımcılar, üzerine titreyen bir kaynana ve koca... boshayallersmile ve bizim kız hala mızmızlanıyooooklava:
kız müjde bigün toplanıp bütün topik gelicezklava:
cnm çok mersiŞenizçileğim hoşbuldum canım.
yatak örtünü almışsın ,güle güle kullan canım
ohhh ne güzel yaaaa, hem ziyaret hem ticarett. çilek çaktırma ada nasıl biriii dedikodu yapam birazz kaydirigubbakcemile3
inşallah cnm amin. 1.5 ay sonra bizde keyfimizi yapıcaz izne çıkıcam ben o gelince inşallahbayanssulusmileayyy az kaldı sennki de, gelsin yine keyif yapın hep mutlu olun inşllh boshayallersmile
evde yardımcı olmak zorunda yoksa aç kalırız kız biz kaydirigubbakcemile3 ne yemek bilirim ne temizlik, bi tatlı yapmayı biliyorum:ecrin_bebek:
güle güle cnm iyi eğlencelerbenim paşa gelmek üzere, bende hazırlandım zaten iniyorum aşağıyaa.. öpyorum hepinizi :)) gece gelirimm mucukaaa :))
cnm çok mersiŞeniz
inşallah cnm amin. 1.5 ay sonra bizde keyfimizi yapıcaz izne çıkıcam ben o gelince inşallahbayanssulusmile
banada bi hizmetçi lazım :roflol:
ayyy müjde çok hoşsunnn :roflol: mimar bulmak lazım haa :roflol: biz de bula bula knedimiz gibi gariban bi öğretmen buldukk kaydirigubbakcemile3
slm kızlarrrrr ben geldımmmmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?