-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

valla "hazırlattım" dediğine göre yardımcı varr, ne güzel vallaaa, villalar, yardımcılar, üzerine titreyen bir kaynana ve koca... boshayallersmile ve bizim kız hala mızmızlanıyoooo klava:[/QUOTE]

kız sen cidden bigün al oklavayı gel beni döv, bi akıllaniim benkaydirigubbakcemile3

benim paşa gelmek üzere, bende hazırlandım zaten iniyorum aşağıyaa.. öpyorum hepinizi :)) gece gelirimm mucukaaa :))

valla "hazırlattım" dediğine göre yardımcı varr, ne güzel vallaaa, villalar, yardımcılar, üzerine titreyen bir kaynana ve koca... boshayallersmile ve bizim kız hala mızmızlanıyoooo klava:

kız sen cidden bigün al oklavayı gel beni döv, bi akıllaniim benkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

heeee valla dövcemmmmm kaydirigubbakcemile3 benim öğrencilerim gibisin valla, içinde bulunduğun durumun kıymetini bilmiyosumnn :umursamaz:

çileğim hoşbuldum canım.
yatak örtünü almışsın ,güle güle kullan canım
cnm çok mersiŞeniz

ohhh ne güzel yaaaa, hem ziyaret hem ticarett. çilek çaktırma ada nasıl biriii dedikodu yapam birazz kaydirigubbakcemile3

cnm ada çıtı pıtı bir kız
kendi halinde birde çok düşünceli bayanssulusmile

inşallah cnm amin. 1.5 ay sonra bizde keyfimizi yapıcaz izne çıkıcam ben o gelince inşallahbayanssulusmile
banada bi hizmetçi lazım :roflol:

benim paşa gelmek üzere, bende hazırlandım zaten iniyorum aşağıyaa.. öpyorum hepinizi :)) gece gelirimm mucukaaa :))
güle güle cnm iyi eğlenceler
geç kalma kaydirigubbakcemile3

cnm çok mersiŞeniz

inşallah cnm amin. 1.5 ay sonra bizde keyfimizi yapıcaz izne çıkıcam ben o gelince inşallahbayanssulusmile
banada bi hizmetçi lazım :roflol:

ay benim de valla ne villa da ne arabada şunda bunda hic gözüm yoktu, bi şu yardımcı işine seviniyodum, zaten biz evlenmeden önce villa falanda yoktu ki meydanda kaydirigubbakcemile3 evlenme teklifini kabul ettiğim gece eşim planı çizmiş, ertesi gün izinler için başvurmuş, 1 hafta içinde temel atıldı kaydirigubbakcemile3 en çok da kendisi yaptıgı icin seviyorum bu evi opuyorumnanaktan valla bi daha evlencek olsam bi daha mimar bulurum kaydirigubbakcemile3 damat adayı bulunmayanlara önerilir bayanssulusmile

ayyy müjde çok hoşsunnn :roflol: mimar bulmak lazım haa :roflol: biz de bula bula knedimiz gibi gariban bi öğretmen buldukk kaydirigubbakcemile3

ayyy müjde çok hoşsunnn :roflol: mimar bulmak lazım haa :roflol: biz de bula bula knedimiz gibi gariban bi öğretmen buldukk kaydirigubbakcemile3

aaaa öğretmen miydi seninki? benim de eşimden önceki sevgilim matematik öğretmeni olacaktı, yani daha fakültede 2. sınıftaydı o zamanlar tabi, kalmadıysa olmuştur şimdi atanabildiyse:) eski günler canlandı aklımda kaydirigubbakcemile3 valla hayatında biri olmayanlar bunu dikkate alsın, mimarlara bi ayrı baksın alıcı gözüyle, ama bi birikimi olması icin biraz yaşça büyük olmalı, mümkünse bizimki kadar fark olmasın ama kaydirigubbakcemile3

bugün bizim sokağa bi alfemo açılmış, onun önünden geçerken bi köşe takımı gördüm vitrinde, çok hoştuuu, model olması açısından paylaşıyorummm

geçmişe baktım biraz çilek cnm yatak örtüsü almışsın güle güle kullan

birde ada bişiy sorcam sana tatlım
siz yorgan yaptırdınız mı yaptırdıysanız eğer yorganı hurçlara mı koydunuz
kafama takıldı ya annemle bir de büyük problemimiz bu nereye konulcak
şu şeffaf büyük poşetler oluo ona mı geçirilse acaba
yatak takımı ile birlikte
bilgin var mı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…