-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kızlar selam
müjde ya inanamıyorum hala uyanmadı mı
kız hatige bugün iyi çalıştın sen şaka maka :roflol:

kızlar selam

heheh yaa çalıştım şu pc karşımda olmasa daha iyi çalışcam daa:)) ama çalıştım yinede aferin bana hihoyyyt eeee hak ettim dışarı çıkmayııı :lepipuyorumnanaktan

maşallah çalışkan kızsın sen kaydirigubbakcemile3
tşkler hatigem

Son düzenleme:
kızlar selam

uyandırdım artık yani dayanamadım, önce yemeği hazırlattım, sorada kendim hazrlamış gbi aşkım kalk hadi bi iki lokma bişey ye, uyurken için geçicek masamız hazır diye uyandırdım, balkonumuzda yemek yedik:) şimdi de manzara seyredip kahve içiyoruz, bi yandan da size bakiim dedim, ayy çok üşüdüm, gidip sarılcam şimdikaydirigubbakcemile3

ohh ne güzel keyif yapıyolar
bizde çok keyfimize düşkündük aklinialirimsmile
yemeği kim hazırladı yardımcı mı var evde
asgd hg cnm

evet çilekim4. sınıf aöf ve 1 tek ders var :)) bu benim 2. üniversitem ya..ZKÜ de okudum bide aman oku oku vee yine oku :))kaydirigubbakcemile
ben diyorum bu kızda bilim kokuyo kaydirigubbakcemile3
çileğim hoşbuldum canım.
yatak örtünü almışsın ,güle güle kullan canım
çok tşkler cnm a.s.

kizlar
kimse yok burada
neyse toplasin da oyle anlatam
Bende yoruldum ev,gelinlik.....az sonra :)))

merakla bekliyoruzzzzzzzz
kaydirigubbakcemile5

hımmm, tecrübelerinden yararlanmk isteriz canım
aklinialirimsmile

sağol cnm iyiyim. sen nasılsın?
adaerin yanındaydım bgn yatak örtüsü aldım
yardımcı oldu bana

ohhh ne güzel yaaaa, hem ziyaret hem ticarett. çilek çaktırma ada nasıl biriii dedikodu yapam birazz kaydirigubbakcemile3

asgd hg cnm

valla "hazırlattım" dediğine göre yardımcı varr, ne güzel vallaaa, villalar, yardımcılar, üzerine titreyen bir kaynana ve koca... boshayallersmile ve bizim kız hala mızmızlanıyoooo klava:

ayyy az kaldı sennki de, gelsin yine keyif yapın hep mutlu olun inşllh boshayallersmile
evde yardımcı olmak zorunda yoksa aç kalırız kız biz kaydirigubbakcemile3 ne yemek bilirim ne temizlik, bi tatlı yapmayı biliyorum:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…